Lemppari blogit x 5

  1. Hellurei! Poikkeuksellisesti postauspäivä nyt tiistaina ja toinen toivepostaus putkeen. Lähden nimittäin huomenna Berliiniin reissuun ja olen siis pari päivää LOMALLA <3

Tässä postauksessa kerron lemppari blogit x 5 joita tykkään lukea. Nämä ei ole paremmuusjärjestyksessä, mutta nämä 5 blogia on sellaisia joita osaa olen lukenut jo pitkään ja voin suositella niitä ehdottomasti. 

1. Queen of Eve

Eve on nuorekas nelikymppinen, joka elää täysin erilaista elämää kuin mie itse ja se on yksi monista syistä miksi tykkään tästä blogista. Eve on taitava kirjoittaja ja entinen blogikollega joka on toinen Vaikuttajamedian perustajista. Hän kirjoittaa monipuolisesti ja taitavasti niin henkisestä hyvin ja pahoinvoinnista, kauneudesta, lifestylesta ja monesta muusta.

2. But i’m a human not a sandwich

Iinan blogi oli Mutsis on-blogin lisäksi ensimmäisiä blogeja joita aloitin lukemaan. Iinalla on takana ihan mahtava kasvutarina 19-vuotiaasta odottajasta menestyväksi yrittäjäksi jolla on 3-lasta ja ihana aviomies. Vaikka Iina on positiivinen, hän on kertonut myös elämän hankaluuksista. Vaikka hän on tosi suosittu ja menestyvä, arvostan todella paljon sitä miten hyvin hän vastaa kommenttehiin. Monet isot bloggaajat eivät valitettavasti sitä tee. Monen yksi suosikki ja myös miun!

3. Tehtävänimekkeenä Laura

Blogin kuvailu pitää hyvin paikkansa ”Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta”. Aitoa meininkiä jossa kerrotaan lapsiperheen elämästä ja äitiydestä monesta eri kantilta. Ei pintaliitoa tai sliipattua, tykkään!

4.  Ostolakossa – Virve Fredman

Silloin kun haluan tietoa jostakin kosmetiikkaan liittyvästä, olen monesti saanut vastauksen Virven blogista. Hän on koulutukseltaan estenomi, joten on todellakin asiantunteva ihonhoitoon ja kosmetiikkaan liittyvissä jutuissa.

5. Johanna Puhakka

”Salkkari-Alissa” :n pitämä blogi johon olen viimeaikoina tutustunut ja tykkään kovasti. Monipuolista sisältöä, hyvät kuvat, kivaan tyyliin kirjoitettuja postauksia :).

Aika on rajallista, joten näiltäkään bloggaajilta en kaikkia postauksia lue mutta useita kyllä. Blogipostauksia klikkailen usein myös auki vaikuttajamedian etusivun, lifie etusivun, instagram profiilien ja facebookin blogiryhmien kautta useilta eri bloggaajilta.

Kuvituksena meidän Budapestin reissulta vuonna 2015 kun esikoinen oli vajaa parivuotias. Miina on nyt about samanikäinen tällä reissulla, saa nähdä miten menee hih! Kaupunkiloma Taaperon kanssa voi olla mahdollisuuden lisäksi myös uhka, mutta toivottovasti kaikki menee hyvin.

Oliko joukossa joku oma lemppari blogisi? Kerro joku oma lempparisi kommentteihin :)!

Lue myös

Taaperon kanssa Budapestissa

Kaupunkiloma Budapestissa

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
  1. Jee kiitos. Muutama uusi johon haluan tutustua. Luen monnaa, primee, outikarinaa ja Johannan blogia sinun lisäksi. Tosi eri tyyppisiä kaikki mutta mukavia! 😊

    1. Mieki luen noita siun mainitsemia kaikkia jonkinverran 🙂

  2. Kiitos! Ihana päästä tällaiselle listalle! <3

    1. Ole hyvä vaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *