Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

LAVERA NATURAL MOUSSE MAKE-UP

Viime aikoina olen saanut kunnon puraisun kosmetiikkakärpäsestä ja oikein nautin kokeilla uusia tuotteita ihonhoidon, sekä meikkien saralla. Sain lukijalta toiveen tehdä postausta uusimmasta meikkivoide hankinnastani, joten tässäpä siihen liittyen.

Vuosia sitten vakkarituotteeni oli Maybellinen mattamousse. Se kuitenkin tuntuu nykyisin jotenkin liian tukkivalta, joten halusin etsiä moussemaisen tuotteen luonnonkosmetiikan puolelta.

Ostin Laveran moussen sävyssä honey 03

laveranaturalmoussemakeup

laveramousse

lavera

Koostumus on semisti vaahtomainen, jotenkin nestemäisempi ja kosteampi kuin mattamoussessa, Meikkivoiteen tuoksu on aivan ihana, jotenkin todella paljon raikkaampi kuin ”normi” meikkivoiteissa. Laveran tuotteissa käytetään raaka-aineita suoraan luonnosta, eivätkä se ole sellaisia synteettihirviöitä kuin monet massamerkit.

Tuote levittyy hyvin, yleensä levitän sen ihan sormin, mutta joskus siveltimellä. Sanoisin että sormin levittämällä tuote uppoutuu paremmin ihoon.

Kestävyys omalla kohdallani ei ole kuitenkaan priimaa. Jos en laita NYX:n meikinkiinnityssuihketta, mousse sulaa naamalta parin tunnin jälkeen. Joten rasvoittuvalle iholle ilman kunnon primeria/ja/tai meikinkiinnityssuihketta tämä ei ole paras vaihtoehto.

IMG_1212b

Ostaisinko uudelleen? Ehkä, luultavasti en. Mikäli en muista kiinnityssuihketta laittaa, pitävyys on iholleni huono. Kenties normaali/kuivaihoiselle tämä olisi parempi. Hintaa purkilla oli muistaakseni 19,90€. Laveralta miulla on käytössä myös superihana silmänympärysvoide, joten en heitä vielä kirvestä kaivoon meikkien saralla. Pitää kokeilla myöhemmin jotain muuta, ja toivoa sen olevan sopivampi.

Huomenna on muuten muutto! Ajattelin jos ottaisin jossain vaiheessa ehkä blogin puolelle videota meidän tilapäisasunnosta :).

Onko siulla Laveralta meikkejä? Saa vinkata mikäli tiedät seka/rasvoittuvalle iholle sopivan moussemaisen meikkivoiteen!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. Johanna

  Oon kokeillut Laveraa, enkä ole ollut tyytyväinen. Minusta siinä on huono hinta-laatu suhde. Luonnonkosmetiikka on siitä hankalaa, että siinä tulee useammin pettymyksiä ja saa kauankin aikaa etsiä toimivaa tuotetta. Ite oon onneksi monen hudin jälkeen löytänyt toimivan merkin myös meikeissä 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mie oon vasta aloittelemassa tutkimusmatkaa luonnonmukaisessa/luonnonkosmetiikasta :). Foreverilta on hyvä poskipuna ja meikkivoidepuuteri,laveralta tulee ehkä testiin toinen meikkivoide jos se ois parempi.

   Minkä meikkimerkin oot löytänyt josta tykkäät:)?

  • Johanna

   Käytän RMS Beautya. Varsinkin meikkivoide on huippu! Oon kyllä tykännyt ko merkin muistakin tuotteista. Ripsari on heikoin lenkki, mutta paras mitä olen luonnonkosmetiikassa kokaillut 🙂 En tiennytkään että Foreverillä on meikkejä, kävin vähän vilkaisemassa. Sitä Aloe vera juomaa oon pohtinut tosi kauan, että pitäiskö kokeilla. Pitää vielä lukea siitäkin.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos vinkistä,en ole tuosta merkistä kuullutkaan :). On kyllä,monipuolisesti onkin ja oon tykännyt kyllä,niissäkin monessa aloe veraa mukana joten esim.huulipunat tuntuu tosi hyvältä,fressiltä.

   Jos asut Joensuussa niin voit tulla maistaa juomaa joku kerta :). Oon ite juonu marraskuusta asti ja Eetu säännöllisesti pari kuukautta,eron kyllä huomaa hällä varsinkin:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.