Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

LAVERA FINE LOOSE MINERAL POWDER

Kirjoitin hetki sitten Laveran mattamoussesta, joka ei ollut omalle iholleni se passelein vaihtoehto. Sain sopivasti sähköpostia sen jälkeen tahtoisinko testata sopisiko jotkut muut Laveran tuotteet iholleni paremmin – joten tottahan toki!

Lähetyksessä oli muutaman kosmetiikan lisäksi myös ihonhoitotuotteita, mutta halusin nostaa nyt yhden ehdottoman lempparini, jota tulen varmasti ostamaan purkin loppumisen jälkeen!

Isot isohuokoset, helposti rasvoittuva iyh iho ei kaipaa tukkimista, joten sopivan puuterin hankinta on ollut suuri kysymysmerkki. Synteettisissa puutereissa on se ongelma, että ne sisältävät talkkia. Talkki puolestaan tukkii ihohuokosia joka ei napostele tämän naaman kanssa.

Lavera Fine Loose Mineral Powder – Laveran irtopuuteri

laverairtopuuteri

laveramineraalipuuteri_edited-1

laverapuuteri

Laveran irtopuuteri ei sisällä talkkia ja on luonnonkosmetiikkaa, kuten merkin muutkin tuotteet. Tuoksu on raikas, ehkä jopa hieman marjainen. Paljon miellyttävämpää jo ajatuksen tasolla laittaa kasvoille marjan, kuin synteettisen tunkkahajun laittamista naamaan.

Puuteri irtoaa helposti rasiasta napauttamalla, ja mukana tulee pehmeä vippa. Joitakin irtotuotteita on hankala saada paketista irti ja yritäpä siinä aamulla hiljaa koputtaa ainetta irti purkista.

Jos jotain negatiivista haluaa kaivaa, purkin teksti kului aika nopeasti, mutta ho cares kun tuote on muuten huippu! Oli kivaa pitkästä aikaa löytää meikkipussiin joku must have. Toinen must haveni on esimerkiksi Maybellinen peitevoide jolla edullisesti saa peitettyä tummia silmien alusia.

laverafineloosemineralpowder

laveramineralpowder

Arvatkaapa kellä alkoi muuten eilen kesäloma? Wippii <3 Ei enää pitkä aika myöskään Turkin reissuun, cant wait!

puuteri saatu

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (3)

 1. Anna^

  Ainii teil turkin reissu, jee 🙂

  Itse en oikein pakkelia oo käyttänyt juurikaa kahteen – kolmeen vuoteen kuin spesiaalitapauksissa ja viihteellä. Iha sen takia, kun inhottaa laittaa iholle jotai joka tukkii ihohuokoset ja muutenki mielellään olen naturellina paitsi silmämeikeistä ripsari on lähes päivittäin käytössä. Ja jos pakkelia käytän niin sekin on voidemaista. Puuteria en yleensä käytä paitsi joskus kokeilu mielessä. Toi irtopuuteeri sinällään kiinnostais. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Miun on pakko käyttää meikkiä, niin vaaleet kulmat ja ripset sekä epätasaisen värinen iho 😀 :(. En osaisi ollakaan ihan ilman :D. Tuo puuteri oli kyllä todella positiivinen ylläri,suosittelen 🙂

 2. TOP 4 MEIKKITUOTETTA – Fit Fat Mama

  […] Lavera irtopuuteri […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.