Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Lapsiperheen hyviä hetkiä x 8

Luin artikkelin, jossa murehdettiin sitä, miten mediassa annetaan ilmi pelkästään lapsiperhe arjen huonot puolet. En ihan allekirjoita tuota, miun mielestä sitä hehkutustakin on mediassa ja paljon. Lapsiperhearki on sitä kumpaakin -niin paskaa (kirjaimellisesti haha), kuin kikatusta ja ihania hetkiä. Itse haluan tarkoituksella kertoa kolikon kummastakin puolesta. Tässä postauksessa lapsiperheen hyviä hetkiä x 8 jotka tuli mieleen ajatusten virralla.

Nukuttiin vauvan kanssa päiväunet ja sen jälkeen kuunneltiin suomireggaeta samalla kun join kahvia.

Esikoinen ja vauva leikkivät palikka tornilla yhdessä.

Vauvan onnellinen nauru pallomeressä.

Esikoisen kanssa yhteinen leikkihetki kun vauva nukkui.

Tein Legoja joista osasin jopa rakentaa lapsenkin mielestä hienon auton. Tämä ei ole miulle ihan pikkujuttu, kaikki aikaisemmat yritykset on menny perseelleen, pikkulegot ei ole vaan miun juttu :D.

Leikkipuistossa remuainen melkein parin tunnin ajan. Leikittiin hevosta, tein leikkipuistotreeniä, leikittiin palomiestä ja liu’uin itsekin putkea pitkin.

Kun esikoinen halasi ja antoi pusun poskelle.

Konttauskilpailu vauvan kanssa.

Nuo oli ensimmäiset kahdeksan jotka tuli hetkessä mieleen. Teen muutenkin välillä sitä, että kirjoitan kivoja arjen tapahtumia ylös ihan perinteiseen ruutuvihkoon, joita en välttämättä minnekään blogiin kirjoita. Niitä on kiva lukea niinä hetkiä kun kummatkin lapset huutaa yhtä aikaa ja kuuluu vain tyhmä äiti olet ihan kakka.

Kivaa päivän jatkoa <3.

Lue myös:

Parasta ja paskinta päivässä 1

Parasta ja paskinta viime viikossa

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.