Lapset päiväkodissa vaikka itsellä vapaapäivä

Teen nelipäiväistä viikkoa ja vapaapäivänä Taapero on miun kanssa kotona ja esikoinen vain esikoulussa. Tällä viikolla lapsilla oli valmiiksi kahtena päivänä vapaata,joten omana vapaapäivänä päätin kerrankin ottaa omaa aikaa. Vein lapset päikkäriin 8.30 ja hain heidät 15.00. Mitä teinkään?

Kotona olin vaille 9 ja ensin laitoin kahvin tippumaan. Tein 20-minuutin joogan ja jotenkin huvitti oikein klisee ”ooo heti aamusta joogaa,hästäg healthy lifestyle”. Oli ihan kiva treeni joka kävi eniten keskivartaloon. Kyllä huomasi,että tämä muikkeli ei ole hirveesti vatsoja treenannu huhhhuh.

Joogan jälkeen söin aamupalan katsoen samalla jakson Orange is new black:a.

Seuraavaksi laitoin podcastin korviin ja rupesin siivoamaan. Raivailin ensin tavarat,pyyhin pölyt,imuroin ja moppasin pitkästä aikaa.

Siivoushomman jälkeen laitoin hiukset,vaihdoin vaatteet ja meikkasin. Laitoin meikkauksen ajaksi YouTubesta jonkun videon taustalle.

Vaille 12 ajoin pyörällä keskustaan ja kävin lounaalla entisen työkaverin kanssa. Oli ihana jutella rauhassa pitkästä aikaa. Syötiin kreikkalaista ruokaa Mihailin tavernassa joka ei taaskaan pettänyt,niin hyvää ruokaa ja asiakaspalvelua!

Kotona olin vähän yli 14 ja rupesin tekemään blogihommia ja sitten pitikin lähteä hakemaan lapsia.

Aika meni hitsin nopeasti eikä kyllä tippaakaan tullut huono omatunto siitä vaikka vein lapset päikkäriin,ihanaa!

Lue myös

Yksin kotona

Pisin aika yksin kotona yli 8-vuoteen

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *