LAPSEN VIDEOHAASTATTELU

 1. Eetua en ole viimeaikoina paljoa näyttänyt blogin puolella, mutta nyt pitkästä aikaa postaus ihan vaan meidän minimiehestä. Näpräilin kameraa viime viikonloppuna ja sain yht’äkkiä idiksen ottaa videopätkän meidän pikkujätkästä ja ”haastatella” häntä. Hih, tästä tulee kyllä niin hyvälle mielelle, pieni päivän piristäjä :).

Videon pituus ei luonnollisestikaan ole pitkä, ei 2veellä riitä kärsivällisyys, mutta ei tarvitsekaan.

IMG_0065

IMG_0067

IMG_0056

Eetu oli pari viikkoa päiväkodista lomalla ja normiarki alkoi nyt maanantaina. Aikamoinen itkuhan siinä hoitoon viedessä kuulemma tuli, mutta eiköhän tilanne tasoitu nopeasti. Kun hain natiaisen kotia, pyöräilessä hän sanoi jo ”lissää leikkii”, ”äiti poish” haha. Eetu on saanut kivasti kavereita uudesta päikystä ja osaa kotona jo sanoa leikkikavereiden nimetkin tomerasti.

En tunne itseäni niin perheasioiden läpättelijäksi enää, mutta toki silloin tällöin on kiva perheen pienimmästäkin taratella. Tänään on muuten ollut ihana arkivapaa päivä, kiitos pyhäpäivät näistä harvoista vapaista <3. Aamupäivällä käytiin leikkipuistossa ja minimiehen unien aikaan kävin yksin saunassa rentoutumassa. Laitoin savinaamion ja tein pienen kotispa hetken, ihanan rentouttavaa. Kattelin myös pitkästä aikaa salkkareita ja tein vuodelle 2016 haavehankinta listausta. Huomenna taas arki, onneksi enää pari päivää viikonloppuun.

 

Videopostauksia tykkäisin tehdä useamminkin, olisiko toivomuksia niiden suhteen?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

 

 

Kommentit (3)
 1. IHANA!! 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   7.1.2016, 06:37

   Hih kiitos <3 :). Eetu on kyllä pikku hurmuri 🙂

 2. Fit Fat Mama
  14.2.2016, 21:19

  […] Sain haasteen jossa haastatellaan Taaperoa. Tein myös jokin aika sitten Eetun haastattelun videopostauksen muodossa, mutta nyt laajemmin kirjallisesti. Meidän 2½ vee ei ihan kaikkiin kysymyksiin osannut […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *