Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Laihdutuksen motivaationa RAHA?!

Katselin viikonloppuna ohjelmaa ”Rakas sinusta on tullut pullukka”. En ole pitkään aikaan ärsyyntynyt mistään ohjelmasta niin paljon ja se on paljon se. Ohjelman ideana on se, että pariskunnan toinen osapuoli on pullukka ja ei lösähtänyt puoli pariskunnasta toimii hänelle ohjaajana. Lisäporkkanana on RAHA. Mitä enemmän laihduttaa, sitä enemmän voittaa rahaa. Enimmillään 10 000€. Siis voi morjenttes! Luulisi olevan suomessa parempiakin rahan kohteita kun syytää ne jollekin, joka on itse ne kilonsa kerännyt.

Paljosta veto, että suurin osa kyseisistä laihduttajat ovat vuoden päästä samoissa mitoissa kuin ennen ohjelmaa.  Muutoksen on AINA lähdettävä omasta tahdosta ja motivaatiosta. Sama muissakin elämänmuutoksissa: kun muinoin Iskäni, siskoni ja monet muut valittivat miulle miten tupakanpolttaminen on typerää ja kehottivat lopettamaan, en tehnyt sitä. Päätös ei ollut heidän, vaan muutos ja lopetus tapahtui vasta silloin kun olin itse siihen valmis ja olin itse päättänyt lopettaa tuhkakuppina haisemisen.

IMG_6383

Jos tyypille sanotaan, että hei. Saat 10 000 € jos laihdutat tarpeeksi, niin kuinka moni jättää yrittämättä?  Sellaisesta rahasta syö porkkanaa vaikka koko kuukauden. Antakaa joku tänne 10 000 € niin voin kuule elää rehuilla vaikka koko kuukauden! Annetaan pontsolle 10 000 € kun tiputit niin hemmetin hienosti painoa! Paskat köyhistä opiskelijoista, lapsiperheistä tai muuten vaan pienituloisista. Onhan se niin siistiä katsoa kun pullukka punnertaa.

Toinen asia mikä ohjelman ideassa ärsyttää on se, kun pariskunnan toisen osapuolen pitää toimia valmentajana. Jos treenaus tapahtuu isojen painojen kanssa esimerkiksi kuntosalilla ja tekniikka on väärä, voi pullukalla käydä pahastikin. Selän välilevy poksahtaa tai muuta ei-niin-mukavaa. Kun henkilöllä on paljon painoa ja pohjakunto on huono, oikea suoritustekniikka on ehdottoman tärkeää.

IMG_6647

Laihdutus/elämänmuutosohjelmissa ei missään nimessä yleisesti ottaen ole vikaa, esimerkiksi Jutta ja puolen vuoden superdietit ohjelma on todella hieno ja motivoiva. Siinä onnistujaa palkitaan esimerkiksi uusilla vaatteilla, mutta se on nimenomaan kiitos hyvästä työstä. Pullukka-ohjelmassa houkutellaan laihduttamaan setelitukkoa heiluttelemalla. Jos olet itse ne kilosi kerännyt, niin miksi ihmeessä tuntemattoman ihmisen pitäisi maksaa siitä, että pullukka ne keräämänsä kilot tiputtaa?

Motivaationa raha -mielestäni typerä ja suurella varmuudella hyvinkin lyhytkestoinen painonpudotuskeino. Kuvituksena random kuva raskaudesta, raskauden jälkeisestä, sekä happykuva huhtikuulta jolloin raskauskilot olivat veks ja olo oli mainio. Kilot ovat pysyneet poissa, eikä mikään setelinippu ollut buustaamassa persettä sohvalta vaan ihan itse sen sieltä nostin.

IMG_8585

Oletko itse katsonut Rakas sinusta on tullut pullukka ohjelmaa? Millaisia ajatuksia se herätti?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (45)

 1. Susanna

  Olen katsonut kyseistä ohjelmaa muutaman jakson ja mua ärsyttää siinä monikin asia. Ensinnäkin joo 10 000e söisin itse todellakin vain rehuja saadakseni tuon määrän rahaa. Eniten ihmetyttää ne ohjelmaan menijät jotka oikeasti eivät edes saa laihdutettua saadakseen tuota summaa itselleen. Heidän tapauksessaan varmasti motivaatiota lisäisi juurikin se kunnon pt eikä oma puoliso.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hyvä että muutkin ärsyyntyy tosta ohjelmasta hehe :D. Joo miekin ihmettelen sitä… kyllä itekin tiputtasin tollasesta summasta vaikka miten ison massan, vaikka ylipainoa itelläni ei olekaan

 2. Jasmine/munakoisoni ja minä

  😀 eihän se raha ole pois lapsiperheiltä tai keneltäkään muultakaan! Ei se 10tonni tule valtionbudjetista vaan tuotantoyhtiöltä ja kanavalta joka saa sen rahan ohjelmasta tulevista tuotoista! Tiedän yhden parin tuosta ohjelmasta edelliseltä kaudelta, hän on yhä samoissa mitoissa joihin laihduttikin.. Yhteiskunnalle se on parempi että laihdutuksesta maksaa tuotantoyhtiö kuin että lihavat menevät lihavuusleikkaukseen joka maksaa yhteiskunnalle kymmeniä tuhansia 😉 Monelle laihdutus on tosi vaikeaa ja se julkisuus ja televisio tuo sitä motivaattoria, ns epäonnistumisen häpeä. Toisilla toimii toiset motivaattorot ja toisilla toiset.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Tulkoon raha mistä tulkoon, mutta silti ärsyttää kun niin turhasta asiasta pitää syytää rahaa noin isoja summia. Ihan fine sellaset formaatit joissa kauden voittaja saa potin X, mutta tässä ohjelmassa kun joka perkeleen pullukka saa rahaa. Ja mistä hyvästä? Siitä, että laihdutti. Ai hitto minuu ärsyttää :D.

   Kiva kuulla että edes se siun tuttu on pysyny samoissa mitoissa, uskon nimittäin ettei kovin moni siihen pysty. Mitä heille kuuluu nyt jutun kun luin yhdestä osallistujasta, niin ”olen vähän höllännyt otetta ja pari kiloa on tullut takaisin” -ei hirveesti yllättäny.

 3. Kuu

  Just näin! Muutenkin se on musta hassua, että usein se yhtä lihava osapuoli on se ”valmentaja”. Ja seki on ihan 100% varmaa, että ne juo ihan himona vettä ja syö ittensä ihan ähkyyn just ennen ekaa punnitusta ja vikassa punnarissa vetää sit kaikki maholliset nesteenpoistot ja suolihuuhtelut, et sa varmasti sen summan. Se johtaa katsojaakin harhaan, et ompa se laihdutus nopeeta, koska ei noin nopee laihutus rahankiilto silmissä oo varmaan kovin usein se oikee elämäntapamuutos :/

  Toki hienoo, et on motivoivia ohjelmia, kuten superdietit (jolle oon lämmenny vasta pikkuhiljaa, koska en liputa sitä rasvatonta ruokavalioo, grammamääriä ja muita mitä sen dietit sisältää, esim. Sokeriton mehukeitto on ylistetty taivaisiin, vaikka on lähes pelkkää lisäainetta. Ihan kun se olis ”terveellistä” vaan siks et se on siinä dietillä. No nää on sivuseikkoja…) koska eilisessäki superdietin jaksossa se nainen oli oikeesti tosi elosa ja siitä näki sen henkisen muutoksen. Se on jotenki syvällisempi ohjelma kun toi pullukka, koska siinä on niitä avautumisiaki 🙂 olis kiva jos tulis joku ohjelma mikä ei mainostais vaan fitfarmia ja juttaa, vaan joku sellanen ”terveellisellä ruoalla kuntoon” eikä pelkkää mehukeittoa ja maitorahkaa. Sellanen missä ei olis niin hulluja kilotavotteita pienessä ajassa, vaan sellasta rentoo ja et oppis oikeesti nauttimaan siitä ja samalla paino lähtis 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mie kyllä tykkään Kuu siun kommenteista kun nää on tälläsiä pitkiä 🙂 <3! Siis joo, varmastikin on iso osa kiloista just sitä nestettä. Tosin osa siitä on ihan luonnollista kun ekana ne nesteet lähtee, rasvan polttoon tarvitaan sitten enempi buustia. Kiloja voi tippuu vaikka paskalla istuessaan jos tälleen karkeen esimerkin heittää.

   Hittolainen kun ei oo ollu nyt aikaa kattoo Juttaa, pitää kyl kattoo netistä joku kerta. Ne muutokset on niin motivoivia :)! Ruokavalio siinä on kyllä tosi ankee ja just sellanen rahkaa ja mehukeittoo, punnitaan kaikki jeej jee. Olis tosissaan kiva sellanen formaatti, jossa oikeesti porukka laihtuisi ja muuttaisi sitä elämäntyylii ilman noin äärimmäisiä keinoja. Maalaisjärjellä ja hiilarin vähentämisellä pääsee pitkälle, en tajuu sellasta vaa'an kautta kaikki aina- tyyliä

 4. Aada

  Katoin ekan kauden mutta nyt ohjelman seuraaminen on vaan jotenkin jäänyt vaikka laihdutusohjelmat muuten onkin mun sydäntä lähellä

  • Aada

   Kommenttini oli näköjään lähtenyt keskeneräisenä! Joitain jaksoja oon kattonut sivusilmällä. Eniten mua haittaa tässä se, että treenataan kovaa, jopa monta kertaa päivässä, eikä koutsille saati pullukalle opeteta oikeita suoritustekniikoita heti vaan vasta kun treenit on aikaa aloitettu. Kuten sanoit niin voi tulla isoakin vahinkoa kun tekniikka ei ole kunnossa ja omasta kokemuksesta voin sanoa että jos on oppinut alussa väärän tekniikan niin siitä on tosi vaikea oppia pois. Vaikka en kannata sellaista ruokavaliota joka Jutan ohjelmassa lätkäistään laihduttajan käteen niin Jutta ja kumppanit seuraavat laihduttajan kuntoa ja edistymistä todella tarkasti ja ongelmiin puututaan heti. Tässä ohjelmassa yksi pullukka treenasi itsensä melkein sydänkohtauksen partaalle.. ei kuulosta kovin hyvältä. Tietenkään ei voi täältä televisioruudun toiselta puolelta tietää koko totuutta mutta tällaisen kuvan oon katsojana saanut.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   KAtoinkin et ompas lyhyt :). Kiva kun jatkoit! Nimenomaan ; kuka normaali, työssäkäyvä ihminen treenaa monta kertaa päivässä? Ei kovin moni. En tiedä skippaako noi työtkin sitten tuon laihdutusprojektin aikana vai mitä ihmettä.

   Jutassa seuranta vaikuttaa olevan paljon järkevämpää. Treenareita on käsketty lepäämään ja syömään enemmän, jos on näyttänyt siltä ettei homma etene tai menee yli. Voi olla, että pullukkaohjelmassakin niin tehdään, mutta miekin oon katsojana saanu paljon huonomman kuvan verrattuna Juttaohjelmaan.

   Totutuista tavoista ja treenityyleistä on hankala oppia pois, nim. kokemusta itelläkin siitä :).

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mie oon kattonu ihan ykköskertoja ja ton jakson jälkeen en enää kato kun ärsyynnyin niin paljon :D.

 5. xxx

  Eihän se raha tosiaan oo pois keneltäkään. Viihdettä vaan aivan kuten joku big brother 😉

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Ei se olekaan omasta tai kenenkään tutun kukkarosta pois, mutta tuntuu niin tyhmältä ja turhalta kun sellaisia summia törsätään tolleen :/ :D.

 6. Maaria / Hulivilini

  Itse en näe rahaa yhtään sen huonompana motivaattorina kuin mitään muutakaan 🙂 en ole tätä kautta katsonut, mutta eikös siinä ole eri summia riippuen kuinka paljon saa pudotettua? Ja eihän sekään ole kiveen hakattu että pudotetut kilot tulevat takaisin, voihan ne tulla ilman rahamotivaattoriakin 🙂 ymmärrän kyllä sun pointin, ensisijainen motivaattori pitäisi minunkin mielestä olla vähän pidemmälle tähtäävä, kuten parempi elämänlaatu, mutta jos se raha nostaa sen perseen penkistä niin parempi sekin kuin se leviäis entisestään 😉

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mitä enemmän tiputtaa, sen enemmän rahaa joo. Voi toki tulla takaisin ilmankin rahamotivaattoria, mutta se tuntuu jotekin vielä tyhmemmältä; annat eka pullukalle rahaa tiputetuista kiloista ja sit ne paisuu takasin. Sinne meni niiden rahojen ”motiivi” :D.

 7. Emmi / & something daily

  Mä tykkään täst ohjelmasta! Oon varmaan niin hyväuskoinen kun uskon niiden tarinoiden olevan totta. Joillakin se liikkeelle lähteminen on todella hankalaa ja varmasti moni joka tuohon ohjelmaan on osallistunut on saanut sen kipinän liikuntaa kohtaan. Yhdessä jaksossa se yksi nainen häpesi lähteä ihmisten ilmoille ulkonäkönsä takia ja kun laihtui niin itsetunto kohisi 🙂 itsekin voisin osallistua mutta eipä taideta päästää :’D

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kyllä moni varmasti saa sen kipinän, mutta siihen en jotekin usko että suurimmalla osalla se kipinä myös pysyy olemassa. Miekii voisin osallistua jos saisin 10 000e tiputetuista kiloista, vaikka heti 😀

 8. Jenni

  tää on niin totta! tosi hienosti oot kyllä munkin ajatukset koonnut paperille. raha on huono motivaattori -toki toimii hetken, mutta setelitukun ollessa kourassa alkaa kilot varmasti kertyä. ja tosiaan suomessa voisi olla hiemankin parempia kohteita noinkin suurille summille!

  oon itsekin kyseistä ohjelmaa joskus vilkaissut, ihan huvittavaa illanvietettä vaikka aihe kyllä suututtaakin.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva et oot Jenni samoilla linjoilla :)! Vois vaa kuvitella mitä pullukka tekisikin setelinippu kourassa; mennäämpäs nyt syömää hienosti kun on tullu kituutettua niin pitkään :D. Todellakin olisi parempi käyttökohteita rahoille!

 9. justpullukka

  Itse tykkään kyseisestä ohjelmasta. Kyllä, olen itsekin ylipainoinen ja juurikin sellainen, joka ei vaan saa itseään niskasta kiinni, tai saa aina hetkeksi kunnes kilot palaa tuplana takaisin. Uskon, että suurimmalla osalla moyivaatio lähtee kun kilot ei heti lähdekkään tai ekojen kilojen jälkeen alkaa junnaaminen. Juuri tuossa vaiheessa raha motivaattorina olisi loistava! Tottakai ulkonäön kohennuskin motivoi, mutta itse en osaa asiaa edes miettiä noin kun aina olen pyöreä ollut. Sitä mitä ei tiedä olevan, ei siitä osaa edes haaveilla tai jotenkin noin. Tottakai tiedän, millaisen kropan voi saada, mutta omalla tavallaan ajatus siitä pelottaa. Olisi väärin, jos joku ajattelisi tuossa pelkästään rahaa, mutta uskon ettei kukaan niin tee. Tai saattaa tehdäkin, kunnes lopussa tajuaa tehneensä huikean ulkonäön kohennuksen! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Saa rahaa tai ei, niin kilojunnaus voi tulla ihmiselle päälle. Ainakin yhdessä jaksossa pariskunnan ”koutsi” näytti olevan rahatukon perään, eikä välittäny vaimonsa projektista muuten yhtään. Siltä se ainakin vaikutti, kun koutsi suuttui siitä kun kilot eivät tippuneetkaan tarpeeksi nopeasti.

   Tää oli siulta jotenkin tosi mielenkiintoisesti sanottu; Sitä mitä ei tiedä olevan, ei siitä osaa edes haaveilla tai jotenkin noin. Tottakai tiedän, millaisen kropan voi saada, mutta omalla tavallaan ajatus siitä pelottaa.

   Minuu kiinnostaisi kuulla enemmänkin ”pullukan” näkökulmasta asiaa, jos haluut niin voit laittaa miulle mailia fitfatmamatiina@gmail.com .”pullukan tarina” olisi kiva lisä vaikka motivaatio maanantai sarjaan. Ei oo missään nimessä pakko, mutta olisi jotenkin kiva kuulla näkökulmaa :).

 10. Pia

  Mun mielestä tuossa ohjelmassa se painonpudotustahti on vaan välillä niin järkyttävä, että pahaa tekee. Siis kun ei ole tervettä vaan pudottaa painoa niin nopeasti ja kyllä sen vähän arvaa, että ohjelman jälkeen paino palaa takaisin.

  Se mikä mua ärsyttää tuossa ohjelmassa on se, että ne kaikki avaamattomatkin herkut pitää heittää roskiin :’D Hirveetä tuhlausta! Yksi opiskelijapariskunta anto kavereillensa ne, mut oikeasti miksi ne on pakko heittää roskiin? Joo, eihän herkut oo hyväksi kellekkään, mut mun mielestä vaan niin tuhlausta 😛

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Niimpä! Terveellinen kilotiputus viikossa on jotain parisen kiloa, ei mitään kymmeniä. Tietty alussa kun nesteet lähtee, niin kiloja ropisee enemmänkin, mutta jatkossa on ihan luonnollista että tahti hidastuu.

   Haha ihana Pia :D! joooo siis mieki katoin kauhulla sitä roskiin heittämistä! ja en tajuu miten joillain säilyy kaapissa sellaset määrät herkkuja, myö jos ostetaan jotai niin syödään heti kaikki pois :D.

 11. Liisa

  Musta tää ohjelma on ihan jees! Siis sillai tietysti, että ensisijasesti henkilön pitää olla kiinnostunut laihtumaan ja muuttamaan elämäntapojaan, ja se raha ja ohjelmanteko on tietenkin vaan sivuseikka. Mutta kyllähän sekin varmaan tekee lisämotivaatiota, ettei kukaan halua epäonnistua vieläpä koko kansan nähden! Mä oon välillä sanonu jarkolle että mitä jos osallistutaan, mutta se ei halua telkkariin ja vielä vähemmän että mä olisin sen personal trainer :DDD

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Nojoo, tietty pitää olla kipinä siihen laihtumiseen itselläänkin, mutta jotenkin osa osallistujilta vaikuttaa sellasilta rahan perässä tyypeiltä :D. Hehe mieki oon sanonu Tuomakselle, että mennään tohon mutta ei se suostu :D. Ja ihan samat syyt ku Jarkolla :D.

 12. äitinimetön

  HaHa…mä meinasin kirjottaa kommentin siitä, että jos laihduttaisin suuren määrän (mitä mun kyllä pitäis mutta oon vasta alkuvaiheissa) ja saisin 10000€ niin juhlisin ja söisin varmaan itteni entistä isommaks 😀
  Joku kerkes sen jo sanoa.

  Se olis kyllä jees jos tulis sellanen ”ei dieetti laihdutus”, ite yritän laihduttaa niin, että lounaaks söison kevyesti (salaattia tms.) iillalliseks kotiruokaa ja välipalat hedelmiä…mutta olis kiva saada enwmmän vinkkejä miten vois tehdä.

  Toi on kyllä totta, että kun on ollu pullukka koko elämän niin jotenkin ei osaa nähdä itteänsä hoikkana ja nättinä, eli vaikka tavottelen painonpudotusta niin oon melkeen todennu sen jo, etten tuu ikinä olemaan hoikka tai laiha, ehkä vaan terveeän näkönen. …ihmeellisesti selitetty 🙂
  Mun motivaattorina on pienemmät vaatekoot 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo mie kommentoin vastauksena, että varmaankin pullukka juhlistaisi laihdutusta hyvällä ruualla :D.

   Niimpä, olisi kiva nähdä sellanen ”normaalin ruuan diettiohjelma” 🙂

 13. pepita

  Miä oon sitä mieltä että tuo on aivan hyvä ohjelma ajatellen ettei joku lievästi ylipainoinen meinaa löytää motivaatiota liikunnan aloittamiseen. Ihan suotta siitä ohjelmasta hermostutte. Itsekkin taisit sanoa tuota raha summaa ”lisäporkkanaksi”. Sellaiseksi sen itsekkin miellän. Tuo on kuitenkin 7 viikon kuuri, ja 16 kg tai enemmän pudotettuaan saavat sen palkkion. Ei onnistuisi itseltä. Minä luulen että ohjelmassa annetaan ihmisille suuntaa elämäntapamuutokseen, eli ns wake up -call. Se voi olla hankala ymmärtää sellaisen ihmisen jolle kunnosta huolen pitäminen on itsestäänselvyys, mutta muista etteivät kaikki ole samanlaisia 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hermostua/ärsyyntyä nyt voi vaikka mistä ja miusta yksinkertaisesti on typerää se, että tuhansia euroja annetaan tosta noin vaan. Toivon, että olisin asiassa väärässä ja ohjelmaan osallistujat saisivat nimenomaan sen herätyksen jatkaakin terveellisempää elämää.Muuten raha on ihan turhaan heille annettu

 14. Slide

  Sinä se taidat olla vähän semmoinen mielensäpahoittaja 🙂 Ihme rähinää joka jumalan asiasta. Aamen.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mielensäpahoittaja en, ärsyyntyjä pikemminkin :D.

 15. Nina

  Näin itseasiassa vähän aikaa sitte yhden pullukan edelliseltä kaudelta ja ne samat kilot oli kyllä tullut takaisin.. Joten se siitä laihdutuksesta

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Aijaa, no just. Sinne on sitten menny rahat oikeeseen osotteeseen :D.

 16. kristasallis

  Kyllähän siinä ohjelmassa on monta asiaa, jotka kusee; 15 kilon laihdutuksessa 7 viikossa ei ole järkeä, eikä se oikeaa laihdutusta ole, laihduttajat kyseisessä ohjelmassa todellakin kaipaisi pt:tä, ja saletisti alkupunnitukseen ahmitaan hampparia ja vettä ja lopussa tehdään suolihuuhtelua ym jotta grammoja katoaisi..

  MUTTA, enemmän mun mielestä kusi nyt sun tekstis, sun mielipitees, jota yrität totuutena syöttää. Tottakai, bloggaajana saat kirjoittaa mitä haluat, voin jättää lukematta, mutta silti, kerkesin ärsyyntymään, että mitäs jos joku ohjelman pullukka lukisi tätä? Ei paras tsemppari, ei todellakaan.

  ”Muutoksen on AINA lähdettävä omasta tahdosta ja motivaatiosta.”
  – välillä sitä kaipaa potkua perseelle, eikä välttämättä tajua omaa peilikuvaansa, ennen kuin muut huomauttelee. Ja se oma motivaatio kasvaa, kun oppii uusiin elämäntapoihin
  ”Jos olet itse ne kilosi kerännyt, niin miksi ihmeessä tuntemattoman ihmisen pitäisi maksaa siitä, että pullukka ne keräämänsä kilot tiputtaa?”
  -Miksi sua risoo, mihin rahat käytetään? Mistä lie rahat tulee, mutta uskon että tienaavat omansa kyllä takaisin, eihän tällaista miinuksella tehtäisi.
  ”Paljosta veto, että suurin osa kyseisistä laihduttajat ovat vuoden päästä samoissa mitoissa kuin ennen ohjelmaa. ”
  -Tai, mä voisin lähtee lyömään vetoa että moni on myös jatkanut terveellisiä elämäntapoja ja pitänyt liikunnan arjessa, kun on sen aikatauluihinsa oppinut sovittamaan.

  ”Motivaationa raha -mielestäni typerä ja suurella varmuudella hyvinkin lyhytkestoinen painonpudotuskeino. ”
  -tai sitten ei. Jos mä saisin 10000, niin joo tottakai, rahat menisi myös asumiseen, elämiseen, matkusteluun, ymym, mutta varmasti myös urheiluliikkeeseen, uusiin ihaniin treenivaatteisiin ja siihen, mistä kovasti haaveilen; kunnon pt:hen esim. vuodeksi.

  Mielensäpahoittaja on puhunut. Aina välillä mua vaan risoo tapa, jolla bloggaaja leimaa omat mielipiteet totuudeksi…

  • Tiina / Fit Fat Mama

   En ole missään vaiheessa syöttänyt tekstiäni totuutena, vaan mielipiteenä. Olisi itseasissa kivakin, jos joku ohjelman pullukoista lukisi tämän tekstin ja voisi tulla kertomaan olinko väärässä vai en. Jatkuiko terveellinen elämä vai palasiko hän entiseen. Yksi kommentoija mainitsikin, että tietää erään ohjelmaan osallistujan joka on paisunut takaisin ja toinen kertoi, että yksi pullukka on jatkanut terveellistä elämää. Eli kumpiakin tapauksia varmasti löytynee.

   Ikävää että pahoitit mielesi, mutta se riski bloggaajan on otettava kun kirjoittaa mielipidetekstin että joku siitä voi pahastua. Eikä se haittaa, ihmiset on erilaisia ja niin on heidän ajatukset ja mielipiteensäkin. Kiitos kommentista!

 17. Mary

  Itse en katsele noita ohjelmia kun tiedän että alkais vaan turhauttamaan kun en pysty käsittämään miten joku vastuullinen aikuinen voi kohdella itseään niin huonosti että on tuossa lähtökunnossa. Mä haluaisin seurata sellaista ohjelmaa jossa osallistujille maksettaisiin jokaisesta kasvatetusta lihaskilosta! Ja tietysti rahasummasta kohtuullisesti vähennettäisiin aina mukana kertynyt rasva 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Sitä samaa mietin itsekin. Tosin tuossa pullukkaohjelmassa ei tapaukset ole edes olleet niin pahoja kuin esim. suurimmassa pudottajassa.

   Toi oiskin hyvä formaatti-idis! 🙂

 18. Krista | Taikaliemeen Pudonneita Ihmelapsia

  Oon seurannut. Tykkään ja en. Mutta esim. viime viikolla en tajunnut että miehen pitää laihtua jotta muija saa silikoonit?!? WHAT?? Ei ymmärrä.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mitä hemmettiä, just joo :D. Nojoo, onhan niistä bombseista miehellekin hyötyy jos sellasista tykkää hipsutella, mutta aika pöljää 😀

 19. Selina Kun äiti kelaa

  Olen katsonut ja herätti samoja asioita. Monesti asioilla joilla yritetään tarkoittaa hyvää, on myös tällainen puoli.
  Uskon, että kun pari saa voittamansa rahat kasaan, niin eka paikka minne he menevät on joku ravintola ja silloin syödään isolla ässällä. :/

  Hyvä postaus!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti Selina, kiva kuulla et siullaki heräs samoja ajatuksia :)!

 20. Selina Kun äiti kelaa

  Olen katsonut ja herätti samoja asioita. Monesti asioilla joilla yritetään tarkoittaa hyvää, on myös tällainen puoli.
  Uskon, että kun pari saa voittamansa rahat kasaan, niin eka paikka minne he menevät on joku ravintola ja silloin syödään isolla ässällä. :/

  Hyvä postaus!

 21. Sarkku K

  Samaa mieltä tuosta, ei se raha ole kovin kauadkantoinen motivaatio. Mutta mielelläni ite kyllä ottaisin sen kymppitonnin! 😀 Se mikä eniten ärsyttää, on tuo aika vs. laihdutetut kilot. Ei ole kovin tervettä 7 viikossa pudottaa 20 kiloa (joku näin teki), kun varsinkin 2 viimestä viikkoa on yhtä kuntorääkkiä aamusta iltaan. Ja asiantuntijat muka ohjaavat tuota touhua! Kun ihminen palaa arkwen, niin ihan mahdotonhan se on jatkaa samalla linjalla, eli kyllä ne kilot sieltä takasin tulee…

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo kyllä kymppitonni kelpais miulleki :D. Niimpä, terveellisyys on siitä kaukana.

 22. Lallu

  Mä katson sitä ohjelmaa kummosempia ajattelematta, ihan viihteenä. Voihan olla, että jollakin siihen osallistujalla ei ole varaa PT-hen tia kunttosaliin. Itse harkitsen just siitä syystä hakeutua ens kaudelle. Raha on bonuksena, en lahtis euronkuvat silmissä kisamaan. Katson kateellisena aina sitä lopun kahden viikon läskileiriä, kun itselläni olisi mahdollisuus siihen, ei lapsia, oma rauha, kuntosali ja uima-allas.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Toivottovasti pääset mukaan ensi kaudelle ja voit sitten näyttää miulle, että ainakin joku lähtee ilman ”euronkuvat silmissä” :). Se kahden viikon läskileiri on kyllä tehokas, mutta ei kovin realistinen. Ei normaalissa tilanteissa treenata montaa kertaa päivässä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.