Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

KYSYMYSPOSTAUS!

Heipähei! Voi elämä, että tämä viikko hurahti silmissä. Hokasin tässä yksi päivä etten ole täällä Kaksplussan puolella kysymyspostausta tehnytkään, joten ajattelin kokeilla josko teillä olisi siihen kiinnostusta. Edellisen kerran tein vastauspostauksen videon muodossa kun sitä pyydettiin, silloin oli itseasiassa eka kerta kun julkaisin blogin puolelle videon ja vitsit minuu jännitti julkaisu. Sillon tällöin oon tehny videoita sen jälkeenkin, on kivaa höpöttää, mutta ongelmaksi onkin muodostunut se, kun videot venyy liian pitkiksi. Papupata mikä papupata. Tällä kertaa voisin vastata sekä kirjallisesti, että suullisesti videon muodossa. En tiedä onko kysymyspostaukset jo vähän last season, en ole niitä blogeissa nähnyt hetkeen, harmi sinällään. Tälläinen Ulla Taalasmaa kun olen luonteeltani, niin tykkään kyylätä mitä muut bloggarit vastaa lukijoiden esittämiin kysymyksiin hihi.

PicMonkey Collage2

Eli;

KYSY!  Mitä haluat tietää? Kysy mitä mieleen juolahtaa, tietenkin järki päässä.  Jos kyssäreitä ei tule, niin teen sitten vaikka random videohöpötys videon :D. Teen vastauspostauksen ensi viikolla.

IMG_2894

Viikonloppuna meillä on suunnitelmissa ainakin kirpparikierrosta pitkästä aikaa sekä ihan vaan pään nollausta rentoutumalla perheen kesken. Pieni pääni on ihan pyörällä kaikesta uuden oppimisesta, mutta samalla olen huippu innoissani siitä :). Blogi olikin tällä viikolla hiljaisempi kuin aikoihin, mutta eiköhän tämä tilanne tasoitu tästä pikkuhiljaa taas normaaliin rytmiin.

Eikun kysymään!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (11)

 1. nollaykkönen

  Millainen olisi unelmaperhe, jos nyt kuvitellaan ettet olisi nykyisessä tilanteessasi?

  Kerro vähintään 5 asiaa jotka täytyy löytyä miehestä jotta voisit seurustella hänen kanssaan?

  Kumman haluaisit osata mielummin, veden alla hengittämisen vai lentämisen, miksi?

  Kumpi on mielestäsi pahempi asia jos pakko valita, koulukiusaaminen vai seksuaalirikos?

  Kerro max 3 lempijuhlaasi. (esim. vappu, juhannus, joulu, halloween, pääsiäinen, laskiainen….)

  Millainen olisi unelmakoti ja missä se sijaitsisi?

  Jos sinulla olisi paljon rahaa, kuvitellaan vaikka että voitat lotossa, mihin sijoittaisit rahat?

 2. Nimetön

  Montako lasta aiot hankkia

 3. Rosaaaaa

  Lempi vaatekauppa?
  Jos saisit tytön ja pojan niin miten nimeäisit heidät?
  Lempi treeniliike?
  Keitä julkisuuden henkilöitä ihailet?
  Suurin haaveesi?
  Mikä on suurin asia mikä on muuttunut kymmenessä vuodessa, jos ei lasketa lasta tai perhe-elämää?
  Mikä oli keskiarvosi ylä-asteen päättärissä?
  Lempi tv-ohjelma?

 4. peppilotta

  Mistä haaveilet tällä hetkellä? Onko sinulla kesäsuunnitelmia? Minkä uuden taidon haluaisit oppia? Lempivuodenaikasi ja ihanne säätila? Toivotko Eetulle pikkusisarusta? Aurinkoisia kevätpäiviä!

 5. Nalle Puh

  Mistä haaveilet tällä hetkellä? Haluatko lisää lapsia? Mitä mieltä olet siitä että ihmiset käyttävät botoxsia ja silikoneja? Millainen fiilis oli kun häämarssinne alkoi soida kirkossa ja piti lähteä kävelemään alttarille? Juotko paljon alkoholia? Entä juoko miehesi paljon alkoholia?

 6. Hemuli

  Miten hoidatte siivouksen kotona nyt kyn olet töihin palautunut?

 7. Emilia

  Oletko saanut kateellisia kommentteja muilta äideiltä jotka eivät jaksa panostaa pukeutumiseen ja meikkiin yhtä paljon kun sinä?

 8. Helmis

  Mikä on mieleenpainuvin kommentti lukijalta koko blogihistoriasi aikana? 🙂

 9. Johanna

  Jos Tuomaksella ei olisi ollut Saajoa, niin mikä olisi lemmikkitilanteenne nyt? Kun karppasit, niin millä tyylillä? Miksi lopetit sen?

 10. Vilkku

  No mä kysyisin äitiyteen liittyen, että tiesitkö aina haluavas nuorena äidiks?

 11. nipsu

  Voitko kertoa vähäsen Joensuun perheentalosta, jostain kommentista käsitin että oot siellä käynyt 🙂 Meneekö äidit sinne yleensä kaverin kanssa vai ”voiko” mennä vaikka ei tunne ketään? Mitä siellä tehdään? Jooo voisin mennä katsomaan ote mutkun ujo 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.