Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Kyproksen top 6 hetkeä

Kyproksen loma on nyt (valitettavasti) takana päin ja aloitan reissupostauksien purkamisen top 5 hetkellä/asialla mitkä tulee intuiitiolla mieleen!

Kauneus. Kyproksella oli juuri niin kaunista kuin kaikista kuvista olin ihastellut <3.

Sushi ravintolassa. Olin aikaisemmin ihan sushia vastaan ja ajattelin sen olevan vain jotain limaista kalaa riisimöykkysten kera, mutta väärässäpä olin! Söin hotellilla todella hyvää sushia, jossa ei ollut kalaa. Nam!

Minimiehen ensimmäinen tanssi hotellin lavalla. Voi sitä lapsen iloa kun pääsi jammailemaan <3.

Vauvan kohtaamiset kissojen kanssa. Hotellilla parveili kissoja ja perheen pieni rakastui niihin täysin <3. Kitta,kitta!

Automatka ostarille. Vuokrattiin auto ja oli älyttömän hienoa katsella ikkunasta maisemien vaihtumista. Oltiin ihan kuin minitreffeillä kun kummatkin lapset oli takapenkillä hissun kissun.

Lukuhetki omassa rauhassa x 3. Muutamia kertoja oli hetki kun vauva nukkui päiväunia, jätkät riehui altaalla ja mie sain ottaa brunaa samalla lukien hömppää. Sain luettua 2 lehteä ja kirjasta yli 100-sivua reissun aikana, jej!

Kyprospostauksia on tulossa lisääkin, mutta en tuuppaa niitä kaikkia perä jälkeen ettei tule reissuähkyä teille lukijoille. Ja itselle reissuikävä yhyytä, nyt on nimittäin jo suunnitteilla seuraava lomamatka haha! Miulle käy aina niin ulkomaanmatkojen jälkeen, että iskee reissun jälkeinen blues. Onneksi miehellä on vielä pari päivää lomaa jäljellä ja siskoni tulee meillä käymään, niin ei arki lässäytä ihan lättyyn.

Kivaa päivää <3!

Lue myös muut tämän viikon postaukset ;

Mitä söin maanantai päivän aikana?

Aamurutiinit

Helppoja arkiruokia x 4

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. A

  Vaikuttaa ihanalta lomalta! Kerros vinkkejä vauvan kanssa matkustamiseen, mitä erityistä mukaan yms? Meillä 2vk päästä reissu tulossa 8kk tytön kans ☺️ miten muuten vauva nukkui kuumuudessa?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Teen erillistä postaustakin varmaan jossain vaiheessa, mutta tässä pari vinkkiä:

   Uv-varjo jonka saa kiinnitettyä rattaisiin! Se oli tosi helpottava tekijä.

   Harsoja kannattaa ottaa muutama mukaan. Kovalla helteellä kuten Kyproksella oli, laitoin harsoon vettä ja sen vauvan jalkojen päälle viilentämään kun kantelin parilla nähtävyydellä. Auttoi tosi paljon kuumuuteen ja malttoi olla kiltisti. Myös rattaissa voi hyödyntää harsovinkkiä.

   Ruuat kannattaa ottaa Suomesta mukaan.Smoothiepusseja reilusti, puuroputeleita (olikohan onni merkkinen), liharuoka yksittäispakkauksessa eli sellainen smoothiepussimainen. Vie vähemmän tilaa ja helteellä ei ruoka oikein maistunut.

   Käsidesiä käytin samaa kuin meilläkin ja välillä sellaisia antiseptisia lappuja jolla sai dessuttua kädet/syöttötuolin.

   Kantoreppu oli hyvä lentokentällä, kohteessa en käyttänyt.

   Miina itseasiassa nukkui reissussa paremmin unia kuin kotona :D. Rattaisiin jos nukahti niin posotti välillä tosi hyvin. Uv-varjo oli pelastus!

   Ihanaa reissua <3

 2. A

  Hei kiitos hyödyllisistä vinkeistä! 👍

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Eipä mitään, oikein kivaa reissua 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.