Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Kyproksen ostokset

Kyproksen ostokset on seuraava osa reissupostauksista! Postauksen lopussa myös realistinen videopostaus lapsiarjen keskeltä, jossa kerron omat lempparini Kyproksen ostoksista.

Kaikki muut hankittu Protaraksesta, paitsi silmänympärysvoide My mall ostoskeskuksen Beaty bar:sta. Kasvojen puhdistusaine, naamio, kuorinta-aine, jalkarasva ja silmänympärysvoide. 

Löytö supermarketista! Älyttömän hyvä hoitoaine, iso puteli maksoi n. 4e.

Dermacol meikkimerkki jota ei Suomesta vissiin löydy. Kyproksen lentokentältä hankittu. Ripsiväri on hyvä! Toisesta en niinkään tykkää…tuotteessa on primeri ja meikkivoide samassa. Kesällä jotenkin liian tunkkaisen tunkuinen. Ehkä syksyllä sitten parempi. Ostin My Mall:n NYX:n liikkeestä luomivärin, se majailee jo meikkipussissa.

Shortsit Mangosta -nämä huusi miun nimeä rekissä ja pääsivät heti Helsingissä käyttöön.

ja magneetit tietenkin kunnon turistispedejen tapaan.

Valuuttana Kyproksella on euro ja se on erittäin jees tälläiselle ei-matemaattiselle ihmiselle. Tiedättekö nimittäin sen tunteen kun ulkomailla jossa valuuttana ei ole euro, kun pitää miettiä koko ajan ”minkäs verran tämä Suomen rahassa maksoikaan”?

Kyproksen hinnat olivat mielestäni hieman korkeampia kuin esim. Turkissa, mutta onhan se loogistakin, kun matkustaminenkin sinne on kalliimpaa.

Reissu ei ollut mikään shoppailumatka, mutta jotain pientä tuli kuitenkin hankittua. Käytiin kerran My Mall ostoskeskuksessa Limassolissa, jonne oli Protaraksesta vajaa 200km matkaa. Ostoskeskuksessa oli liikkeitä todella paljon, ihan kansainvälisistä pienempiin paikallisiin. Yhdessä kerroksessa oli monia eri ravintoloita ja yksi oli tavallaan lasten kerros. Lasten kerroksessa oli maksullisia tilpehöörilaitteita, sekä luistinrata! Aika hauska idea. Myös parissa muussa kerroksessa oli lasten tilpehöörilaitteita. Pikkuväki oli todella hyvin huomioitu ja tilat olivat joka paikasta siistit.

My Mall:ssa eniten odotin Mangoa, Sports Directiä ja Gap:a. Mango oli todella pieni (onni miehelle ja muksuille) ja sieltä mukaan tarttuikin vain yhdet shortsit. Sports Direct oli valitettavasti pettymys, jälleen. Ensimmäisen kerran Sports Directin liikkeessä kävin nimittäin Budapestissa. Tälläkään kertaa en löytänyt yhtään mitään. Mutta eipähän mennyt rahaa! Gap:sta ostin vain esikoiselle pari paitaa, harmi kun vauvalle ei löytynyt mitään.

Vauvalle nukke, joka sai nimekseen Anna.

Kummatkin Gap;n liikkeestä, hymiöpaita on niin söpö!

Ostoksista osan hankin sieltä ja osan ihan ”kotikaupungista” eli Protaraksesta. Protaraksessa kauppoja oli jonkinverran, ei kovinkaan paljon. Eniten Protaraksen kaupoista tykkäsin ihan Supermarketista joka oli melkein Big Tree Bay rannan vieressä haha! Sieltä nimittäin ostin törkeän hyvän hoitoaineen, sekä pari ihonhoitotuotetta.

Kyproksella hinnat vaihteli joissain tuotteissa todella paljon. Esim. sama hoitoaine maksoi 19,90e toisessa kaupassa kun rannan läheisessä supermarketissa sama puteli oli n. 4e!

Pilipalikauppoja ei ollut läheskään niin paljon kuin Kreikassa ja Turkissa. Niissä turistikauppoja on mielestäni liikaakin, Kyproksella vähemmän mikä oli miusta vaan hyvä asia.

Kuvissa näkyvien lisäksi tuli hankittua jotain pientä kuten mm. miulle oma pinkki uimapatja jee!

Lärpätys on tuttu termi miun instastoryja seuraaville, joten tässäpä vielä Kyproksen ostoslempparit realistisesti lapsiarjen keskeltä!

Oikein kivaa viikonloppua <3

Lue myös:

Rodoksen ostokset

Budapestin ostokset

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)

 1. Annina

  Meillä ostetaan myös magneetit joka paikasta 🙂 Ne on kyllä kivoja jääkaapin ovessa.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kivoja matkamuistoja kyllä 🙂

 2. Elli

  Espanjasta ostin argain oilin suihkutettavan hoitoaineen ja maksoi 1,50€. Putelilla oli kokoakin isommin kun xz:n vastaavilla. Niin hyvä ja halpa tuote, että harmittaa kun ei täältä Suomesta saa.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Mie meinasin ostaa senkin, mutta otin vaan nuo normi hoitoaineet :). Älyttömän hyviä kyllä 🙂

 3. Nimetön

  Oletko tutkinut mitä nuo kosmetiikat sisältää? Itse ainakin pyrin välttämään kaikkea mikä sisältää esim muovia tai alumiinia. CosmEthics kertoo aika tarkkaan noi myrkyt

  • Tiina / Fit Fat Mama

   En oo tutkinut :). Latasin joskus puhelimeen tuon CosmEthics:n mutta ei tullut käytettyä, niin poistin koko sovelluksen

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.