Kylmästä lämpimään -ulkomaanreissu tulossa!

”Me lähdetään kylmästä lämpimään” niinkuin Jukka Poika laulaa.

Ensi kuussa reissataan Egyptin Hurghadaan! 

Jes, ihan huippua päästä ihan eri säähän kuin Suomessa. Edellisen kerran matkustettiin Kyprokselle viime heinäkuussa, silloin kun kotisuomessakin oli hellekesä päällä.

Olen vain kerran aikaisemmin käynyt rantalomalla talvella, käytiin silloin miehen kanssa Kanarialla. Se oli myös itseasiassa helmikuu.

Sää kohteessa on helmikuussa yleensä 20-25 astetta, eli voi huoletta pakata kesämekkoja mukaan.

Varattiin tuttuun tapaan All Inclusive ja hotellilla on myös vesipuisto. Vesipuistossa on 50 vesiliukumäkeä, hurjaa! Ostin juuri uimapuvun niin ei tarvitse pelätä tissien tippumista bikineistä hihi.

Egyptin Hurghada on alunperin ollut pieni kalastajakylä, jonne on turisteja varten alettu rakentelemaan hotelleja. Hurghadan yleinen turvallisuustila on pysynyt vakaana* , toisin kuin joissain muissa Egyptin kaupungeissa. *lähde

Tällä kertaa matkustetaan Helsinkiin junalla auton sijaan. Huippua, ei olla nimittäin koskaan huristeltu perheenä junalla. Lapsille ensimmäinen kerta junassa, kiva kokemus tulee toivottavasti.

Saadaan otettua viimeinen ilo irti kotimammailusta, ennen kuin maaliskuussa aloitan työt. Kesällä miulla lomaa ei nimittäin ole, joten sen takia haluttiin ajoittaa reissu tähän alkuvuoteen. Viikko ilman kotitöitä, ilman ruuanlaittoa, ilman siivoamista. Viikko aurinkoa <3.

 

Ai että, vesiliukumäet ja all inclusive täältä kohta tullaan! Jos olet käynyt Hurghadassa mieluusti kuulisin vinkkejä :)! 

 

Lue myös:

Turkki Side -meidän kokemus

Kaupunkiloma budapestissa

Kyproksen 6 parasta hetkeä

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
  1. Hurghadassa olen vain lentokoneesta kipittänyt linja-autoon ja köröttänyt El Gounaan. Tästä on jo useampi vuosi (ennen lapsia) mutta vieläkin lämpimänä muistona. Se ilmasto!!! Aurinko!!! Aaah. Oli ihan huikea lomaviikko. Meillä oli myös all inclusive, hyvä valinta. Hyvää ruokaa. Ystävällisiä ja puheliaita ihmisiä. Ihana ranta. Ja hotellin altaat. Oioi. Ihan Egyptin kuume nousee. Jos tulee ”Egyptin kirous” niin heti ensi oireista apteekkiin hakemaan droppia, niillä saa hyvin vatsan taas ”kuosiin”. Meillä tuli vain toiselle eli ei sitäkään kaikki saa :). Oikein ihanaa matkaa teille!!!

    1. Kiva kuulla siusta pitkästä aikaa ja jee huippua, että siekin olet käynyt Egyptissä :). Vatsataudilta toivottovasti vältytään, imodiumit + lasten vatsalääkkeet varmuuden vuoksi mukaan toki :). Kiitos <3

  2. Olen ollut nuorena, perheettömänä Egyptissä lomalla. Hurghada ei ole tuttu minulle kylläkään. Haluaisin lähteä uudelleen. Se on niin erilainen kohde kuin ne, missä muuten olen käynyt. Vatsapöpön onnistuin kyllä saamaan, mutta esim äitini, joka matkusti siellä aikoinaan useasti, ei saanut koskaan. Teillä on varmasti ihana loma!! All inclusive on kyllä lasten kanssa helppo. Ja Egyptissä taitaa olla melko takuuvarma aurinko 🙂 Me lähdetään Kreetalle toukokuun alussa. Odotus on jo kova 😀 Vähän jännittää tuon nuoremman lapsen kanssa matkustaminen. Hän on silloin 1v4kk, mutta toivotaan, että sujuu. Ihanaa lomaa!

    1. Kivaa vaihtelua kyllä perinteisille välimeren maille :)! Tuo vatsatauti juttu varmasti ikävä, toivottovasti ei tule sitä. Joo all inclusive ihan ehdoton lasten kanssa, helpottaa niiiin paljon! Oii ihanaa reissua Kreetalle, kiva paikka -oltiin siellä kun Eetu oli 8kk :). Ihania ihmisiä ja hyvää ruokaa. Kiitos ja hyvin varmasti teilläkin menee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *