Kuulumisia ja Vekararock

Heimoi! Pitäisi varmaan taas pahoitella, kun olen postannut nyt niin harvoin, mutta tämä on tätä. Eetu rupeaa nykyisin myöhemmin nukkumaan, ts. nukutus kestää kauemmin kuin ennen, joten illan vapaa-aikaa on vähemmän. Mieli on jo niiiin paljon ensi viikolla starttaavasta Budapestin reissusta ettei tosikaan. Ihanaa päästä irti arjesta hetkeksi <3! Aloitin tänään tekemään pakkaus tsek-listaa ja käytiin ostamassa minimiehelle vielä pari kesävaatetta tänään. Hittolainen kun Eetulla alkaa olla oma tahto vaatteiden suhteen, eikä hän hyväksy enää kaikkea mitä Mamma yrittää ehdottaa. Tänäänkin olisi ollut yhdet ihanat vihreät, pirteät kesähousut joita yritin ties miten monta kertaa maanitella Eetulle, mutta pikkumies topakasti joka kerta pyöritti päätään tai työnsi kädellä housut pois.

Kävin tällä viikolla jopa 2 kertaa salilla! Kuulostaa varmasti monen korvaan todella vähältä, mutta nolottaa myöntää etten muista milloin olisin viimeksi käynyt edes sen kaksi kertaa saman viikon aikana salilla. Nyt jotenkin tuntuu, että alan löytää entisen Tiinan taas ja se tuntuu helvetin hyvältä.

Pari viikonloppua on ollut todella ihania, viime viikonloppuna olin Karinan luona leikkipaikan avajaisissa jossa lapset leikki ja Mammat vaihtoi kuulumisia. Karinan mies oli tehnyt leikkipaikan aivan itse, joka oli törkeän hieno. 3 kiikkua, kiipeilyseinä, liukumäki ja leikkikioski. Puitteet olivat erinomaisia ja myös tarjottavat. Teki todella hyvää nähdä pitkästä aikaa Mammakavereita <3.

 

TP5D1167

TP5D1171

TP5D1169

Nyt viikonloppuna Joensuu on niin elossa, sen ainoan kerran vuodessa haha. On siis Ilosaarirock viikonloppu ja eilen olin taas perinteisesti Vekararockissa. Olen käynyt siellä monta vuotta, jo ennen Eetua kummipoikani kanssa. Minimiehen lempparijuttu siellä oli rannalla hengailu ja kirjastoauto.

TP5D1174

TP5D1183

 

Kirjastoauto oli kyllä tosi hauska, nostalgista. Empä muista milloin olisin sellaisen viimeksi nähnyt. Eetu yritti karata monen monta kertaa kirjastoauton rappusia kiipeilemään, voin kertoa että edellisvuoden vekararock oli sinällään helpompi kun nyt pieni touhu-petteri pinkoi joka suuntaan.

Näin siellä pitkästä aikaa serkkuani ja hänen lastaan, sekä miun siskoa ja Aku-poikaa. Sokerinatsi Mutsi hölläsi myös pikkaisen pipoa ja Eetu sai maistella jätskiäkin. Ukkelihan olisi vetänyt koko jätskin jos olisi antanut haha. Musiikki itsessään oli tosi tylsää, ihan liian lässyä. Ei rokista tietoakaan. Viime vuonna oli esimerkiksi nimittäin sellainen bändi, joka soitti lastenlauluja mutta raskaalla sovituksella. Silloin muksut jammaili niin paljon enemmän, nyt Eetua ei kiinnostanut koilotus yhtään. Radiostakin hänen lemppariaan on nimenomaan raskaampi tuotanto, Iskänsä poika selkeästi.

Vekararockin ajankohta on vaan tyhmään aikaan, 11-15. Meidän piti lähteä jo ennen 13 pois kun Eetu alkoi olla jo niin väsynyt. Rockin jälkeen hengailtiin omalla pihalla ja päikkäreiden jälkeen mini polski onnellisena altaassa.

TP5D1278

TP5D1264Illalla vaihtui laukkukin, kokeilin miltä normi Speedy näyttää hihnan kanssa.

 Paita Kirppis ei tietoa merkistä/ Hame Ginatricot / Kengät ostettu kaverilta / Laukku Louis VuittonTP5D1262

Käytettiin Saajoa vielä uimassa ja illalla grillattiin. Tälläiset viikonloput on niin paljon ihanampia kuin sateiset mölli-ilma päivät <3

 

Ensi viikolla luvassa ainakin alekoodisivusto vinkkiä ja kiikkujumppaa. Ihanaa viikonalkua!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *