Kuulumisia ja kuvia irc-galleriasta

Heimoi!
Ensin vähän höpöhöpöä. Isimies on tämän viikon lomalla, joten en dataile niin paljon kuin normaalisti. Hengaillaan kaikessa rauhassa ja ollaan perheen kesken :). Toki salit ja perusmenot on myös mukana, mutta ihana esimerkiksi heräillä aamuisin kaikessa rauhassa koko konkkaronkka. 
Vatsalihastreenit on ollu viimeisen viikon ajan ihmeen aktiivisesti mukana. Isimiehen saliohjelmaan kuuluu vatsat 2x viikossa ja ollaan niinä päivinä tehty yhdessä vatsareeniä kotona. Aerobista liikuntaa yritän lisäillä (edes) vähän ja aika salitreenin päätteeksi olen tsippaillut stairmaster-laitteella. Ainoa aerobinen salivehje jota huvittaa tehdä, koska se käy kivasti kinkkuun. Laitteessa siis on portaat, joita kävellään ylös. Nopeutta saa säädettyä, mutta yleensä kävelen suht rauhalliseen tempoon etten pyllähdä nurin.
Varasin kehonkoostumusmittauksen ensi viikon perjantaille. Sitten nään tulokset, millainen kroppa on 6kk synnytyksen jälkeen. Hihi, odotan innolla! Teen siitä sitten tottakai postauksen. Edellisen kerran kävin mittauksessa kun synnytyksestä oli 2kk. Siitä voit lukea Täältä. 
Varauksista puheenollen: soitan tänään toiseen ripsipaikkaan ja varaan huollon. Toivottovasti saisin ajan ensi viikolle. Kuva matskua tulossa sitten lopputuloksesta.
Eetu on nyt parina yönä heränny tunnin välein ja huutanut kunnon raivoitkua. Päivällä ollu ihan hyvällä tuulella, mutta iltaa kohden on kiukustunu. Kuumetta ei ole, mutta nenä on tukossa.Ollaan laitettu suolatippoja ja imetty skögät pois. Käydään tänään varmuuden vuoksi lääkärissä ja tarkistetaan korvat. Toivottovasti ei ole korvatulehdus :/. Jos korvat on ok, niin veikkaan että oiskohan hampaita tulossa. Tein muuten viime viikolla ensimmäistä kertaa itse lihasosetta! Laitoin liikaa lihaa ja en saanut läheskään niin sileätä mössöä mitä kaupan purkeissa on. Toivottovasti Eetun kiukkuisuus ei johdu miun tekemästä soseesta, se olisi jo Paska Äiti tittelin paikka :D.
edit: lääkärissä käyty ja korvatulehdusta ei onneksi ollut :).
 
 Sitten sitä kuvahommaa:
 Emmi teki vähän aikaa sitten postauksen, jossa oli vanhoja kuvia irc-galleriasta. 
Kävin itsekin pitkästä aikaa katselemassa vanhoja kuvia galleriasta.
Vanhimmat kuvat löytyi 2006 ja 2007 luvulta jolloin olin 17-18vee. 
Ou mai kaad, eli melkein seitsemän vuotta sitten. Tunnenpa itteni vanhaksi. 
Galleria oli kova sana ennen facebookia. Baarissakin jotkut kutsui minuu nimimerkilläni 😀
Tässä muutama kuva ja kopioituna myös kuvateksti
2006

 

28.01.06 13:24        näytät ihan tytöltä joka on menossa linnan juhliin :D:D:D:D
  
my true and only love <3.


 I need a miracle.

really? yeah really.
2007
        20.06.07 15:49    Tää photohan on ku jonku levyn kannesta :P/ :’DD

 (ihme, kuva jossa ei ollu kuvatekstiä)
 tein kelkkaa (:

bling.

Käytitkö itse aikoinaan galleriaa?

-Tiina

Kommentit (12)
 1. Ihania kuvia 🙂

  Itse käytin. Profiili taitaa siellä olla edelleen, mutten taida edes muistaa enää millä nimimerkillä sen mahtais löytää tai kirjautumistunnuksista puhumattakaan.. 😀

  1. Tiina FitFatMama
   12.3.2014, 13:53

   Kiitti :D.
   Ihme kyllä ku ite muistin. Varmaan juurtui muistiin kun olin aikaisemmin niin galleria addecti 😀

 2. Voi ihana irc-galleria! Muistoja tulee mieleen, eli todellakin tuli käytettyä 😉 Toivottavasti ei olisi korvatulehdusta, meillä siitä tuli kierre kun ensimmäinen 1,5v:nä bongattiin lääkärissä. Hampaiden tulo aiheutti meillä räkäisyyttä ja sitä kautta yökiukkua.

  1. Tiina FitFatMama
   12.3.2014, 13:57

   Galleria oli kyllä the juttu aikanaan :D.
   Toivottovasti ei oo, muistan ite sen korvakivun mikä oli lapsena nii en todellakaan toivo sitä Eetulle :(.
   Voi :/, miten kierre loppu siun muksulla?

  2. Se vaan loppui. Neljä antibioottikuuria syötynä ja oli jo putkitus edessä kun liimakorvasta lääkäri mainitsi. Todennäköisesti oli ollut yksi ja sama tulehdus mikä on jyllännyt johon kuurit ei ollu tehonnu, siksi liimakorva. Mutta viimeisimmässä putkituksessa korvat olivatkin puhtaat, eli itsestään parantui eikä tarvinnut onneksi putkittaa! 🙂 Selvisikö teidän lääkärikäynnillä jotain?

  3. Tiina FitFatMama
   14.3.2014, 22:10

   Onneks parantui sit itsestään :)! Eetulla oli korvat ok, kiukkusuus on varmaan hampaan tuloa tai mahakipuu sit :s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *