Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

KUUKAUDEN HERKKULAKKO: TULOKSET!

Olin jonkin aikaa sitten kuukauden herkkulakossa ja muistin, etten ole siitä vielä tänne puolen edes höpötellyt! Monta kertaa aikaisemminkin olen tehnyt vastaavia, ja syy miksi julkaisen postauksen vasta nyt, on se että tulokset eivät tällä kertaa olleet niin mullistavia kuin viimeksi. Lisäksi herkuttomuus oli tällä kertaa todella paljon haastavampaa kuin yleensä, normaalisti olen viimeistään parin viikon jälkeen asian kanssa ihan fine, mutta tällä kertaa korpesi ja kunnolla. Mutta halusin siitä huolimatta tulla tästä kertomaan, rehellisesti.

Noudatin herkkulakkoa kyllä, mutta sen sijaan söin enemmän hiilareita kuin normaalisti arjessa. Yleensä en edes himoitse leipää, mutta nyt hiilarihimo oli hirmuinen. En myöskään liikkunut niin aktiivisesti kuin esimerkiksi vuosi sitten pidetyn herkkulakon aikaan.

Keskivartaloni on aina ollut se paikka johon löysyys kertyy helpoiten. Selkäperseeksi voisin sitä vaikka kutsua haha! Miulla on itseasiassa aika jännästi, kun etupuolelta ylävatsat näkyy lähes aina vaikka en olisikaan niin tikissä kuin normaalisti, mutta takapuolelle tulee jenkkakahvoista sellainen selkäpyllerö.

Mittoja saati vaakaa en käyttänyt, joten ainoastaan kuvamateriaalia tästä pienestä muutoksesta.

Ennen

TP5D2341

Jälkeen

IMG_9408

Ennen

TP5D2342

Jälkeen

IMG_9407

Ennen

TP5D2340

Jälkeen

IMG_9406

IMG_9409

Kuten huomaatte, ero ei ole läheskään niin radikaali kuin esimerkiksi vauvavuoden aikana tekemäni huikea kuukauden muutos, tai Fitfarmin Liten aikainen vatsan muutos viikossa. Mutta ompa edes selkäpyllerö hieman kapeampi :). Mielenkiintoista miten etupuolelta muutosta ei huomaa lähes lainkaan, mutta takapuolelta kyllä selkeästi.

Muutoksiin liittyen tein uuden esittelytekstin ja tällä viikolla myös banneri vaihtuu. Tavoitteena kokonaisvaltaisesti hyvä olo ja haluan oikeasti keskittyä ajamaan niitä positiivisuuden tunteita enemmän esiin. Siihen liittyen miulla oli eilen aivan huikean ihana tapaaminen johon liittyen tulee bloginkin puolelle aika kiva projekti myöhemmin.

Motivoivaa maanantaina!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (3)

 1. HELVETIN HERKUNHIMO! – Fit Fat Mama

  […] Kuukauden herkuttomuuden jälkeen ote on meinaan lipsunut ja pahasti. Kun antaa pikkusormen se vie koko käden, niin tälläkin kertaa. On niin naurettavaa, kun tiedän miten teoriassa pitäisi toimia, mutta en silti tee niin. ”Vältä napostelua, syö tasaisin väliajoin, juo paljon vettä”. Totta maar niitä ohjeita noudatan arkisin, mutta auta armias kun tulee viikonloppu. Sitten ote heltiää niin heeeelvetisti. Kaikenlisäksi toleranssini on niin iso. Voisin vetää litran jätskipaketin tuosta vaan, keksejä ja karkkia päälle sekä ehkä pari palaa suklaata. Sairasta. Miulla on varmaan joku venyvä maha. Miettikää, olen kaikenlisäksi taskukokoinen 157cm pituinen tyllerö –mihin hemmetin mahaan mie edes saan kaiken sen paskan ahdettua? […]

 2. krista

  Ihan mahtava toi sun banneri!!! 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Krista :). Mieki tykkään, paljo pirteempi ku edellinen :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.