Kuntosalilla 10 kuukauden tauon jälkeen!

Tittidii,tämä tyttöpä kävi ensimmäistä kertaa kuntosalilla synnytyksen jälkeen! Edellisestä salikäynnistä oli aikaa 10-kuukautta.

Raskausaikana tein salilla hyvin kevyesti,monesti käynti jäi parin minsan pyrähdykseksi kun ensimmäiset 3-kuukautta voin aika huonosti ja sen jälkeen liitoskivut oli mukana menossa. Kuuntelin todella tarkasti kroppaa ja jos tuntui yhtään ikävältä vatsassa, jätin treenin kesken.

Tein koko kroppaa:

Ensin suorin jaloin maastavetoa ja normaalia maastavetoa. Lämmittelin pelkällä tangolla ja lisäsin kahdelle seuraavalle setille painoja.

Alataljan tein seuraavaksi ja siinä huomasi miten jumissa selkä on vauvan kantamisesta. Salikäyntiä olisi siitäkin syystä hyvä saada säännölliseksi, että kroppa tulisi vahvemmaksi ja ryhdikkäämmäksi. Jaksaa paremmin kannatella omaa kroppaa ja tuota jatkuvasti kasvavaa pikkupötkylää.

Takaolkapäät treenasin vinopenkissä ja siinä muistin,että voi hittolainen unohdin pyyhkeen kotiin. Hieman ällötti pitää naamaa penkkiä vasten yäks :D.

Olkapäille tein sivuviparit todella varovasti pienillä painoilla. Miulla meni nimittäin vuosia sitten olkapäät salilla sököksi liian isojen ja väärien liikeratojen takia. Meni aikaa,että pystyin treenaamaan normaalisti yläkroppaa.

Hauikset värkkäsin penkissä hammerina ja ai että! Ihan lempparia. Poltteli ihan sikana ja tässä tuli niin mieleen fiilis miksi kuntosalin penkkiä kulutin niin paljon aikanaan <3. Hauiksia tehdessä huomasi lihasmuistin olevan aika vahva, koska ne jaksoin tehdä yllättävän hyvin. Toki myös vauvelin hyppyyttely ja kantelu on antanut vastusta käsille niin ihan nollasta ei tarttee lähteä liikenteeseen.

Ojentajaa treenasin seisten ja sarjojen välissä tein vatsarutistuksia. Viimeisenä sivuvatsoja seisten taivuttamalla kroppaa sivulta toiselle käsipainot käsissä.

Aikaa meni 40-minsaa ja olin ihan hymy pyllyssä salilta lähtiessä ai että <3. Vauva nukkui vieläkin kun tulin kotia, joten mieskin sai omaa aikaa kun olin treenaamassa. Eetu oli tuohon aikaan kaverisynttäreillä. Kävin samana päivänä myös hölkkäämässä joten tuli kerrankin aikuisten oikeesti treenipäivä isolla Teellä.

Tavoitetta jatkon suhteen en ole tehnyt, onnellinen olisin jos pääsisin edes kerran viikossa puntille. Omaa aikaa, musiikkia ja tietty treeniä poissa kotoa. Tähän mennessä treenit on koostuneet erilaisista youtube jumpista ja lenkkeilyistä.

Katotaan lähteekö kuntosalikärpänen tästä etenemään 🙂

 

ps. Molly yksi arvonnan voittajista ottaisitko yhteyttä fitfatmamatiina@gmail.com niin saan palkinnon eteenpäin

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)
 1. Jenni Maria
  17.4.2018, 18:01

  Siitä se taas lähtee 😊
  Tsemppiä treeneihin

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   17.4.2018, 21:06

   Kiitos Jenni :). Huipulta kyllä tuntui käydä pitkästä aikaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *