Kun Arki oli harmaata ja UUTINEN!

Viimeiset pari kuukautta olen henkilökohtaisessa elämässäni voinut hieman huonommin kuin yleensä. Iloinen ja positiivinen Tiina on ollut kadoksissa ja tilalla on ollut stressipeikko, ärsyyntyvä ämmä. Arki tuntui paskalta ja monet asiat suoraansanottuna vitutti. Mielialani pomppi ylös alas, mutta yleensä alas. Lisäksi PMS-oireet hyökkäsivät kuukausittain voimakkaasti päälle ja viikko kuukaudesta oli ihan kauheaa. Silloin ei huvittanut mikään eikä kukaan. Ei sali, ei kotityöt, ei blogi, eikä normityöt. Itku oli herkässä kuin pikkulapsella.

IMG_3402

IMG_3408

Isoin stressitekijä oli kokopäivätyöni. Määrä-aikainen työsopimus hiillosti takaraivossa ja epävarmuus jatkosta painoi mieltäni matalaksi. ”Entä jos saan potkut”, ”Entä jos jään työttömäksi -mitä sitten?”. Työnkuva oli myös täysin eri mitä luulin ja paluu työelämään ei ole kovin hyvä, jos fiilis heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen on pettynyt. Stressi kasvoi ja kasvoi yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Työkaverinikin huomasi apeuteni ja alkoi jo huolestua.

Työ vie aikaa paljon päivästä ja on tärkeää, että siinä viihtyy. Kaipasin edellistä työpaikkaani, mutta yt:t jylläävät siellä parhaillaan, joten ei toivoakaan rekrytoinnista. Päätin hakea jotain muuta. Odotin ja odotin. Kunnes;

Viime viikolla sain puhelun, jossa kerrottiin että minut on valittu vakituiseen, kokoaikaiseen työtehtävään!

Aloitan uudessa työssä 11.5, eli ensi maanantaina. Työtehtävät tulevat olemaan  monipuolisemmat ja työajat paremmat. Olen työskennellyt vuosia eri puhelinpalvelukeskuksissa henkilöasiakas puolella, tulevassa työssäni siirryn yritysmaailmaan joka on myös kivaa vaihtelua. Sen yksityiskohtaisempaa infoa en blogissa tule kertomaan.

IMG_3398

IMG_3410b

Tänään suljin työhuoneeni oven ja sydämeltäni vierähti helkkarin iso kivi. Odotan jännityksellä ja innolla maanantaita jolloin uusi työ alkaa. Uusi työpaikka, uudet kujeet ja uudet työkaverit. Jännittävää mutta kivaa!

Tuntuu olevan niin, että elämässä on tietty määrä paskaa. Välillä se kaatuu kerralla niskaan, mutta nyt näyttää siltä että kikkareet alkaa karkota pois pala palalta.

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

Kommentit (30)
 1. Onnittelut vakituisesta työpaikasta! Aurinkoisia kevätpäiviä!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   7.5.2015, 20:58

   Kiitos Peppilotta ja ihanaa kevättä siulleki <3!

 2. Välillä sitä paskaa tuntuu olevan liikaa, mutta kyllä ne asiat yleensä setviytyy! Ihanaa että siun risukasaan paistaa aurinko 🙂 toivotaan uuden työn olevan mieleisempi ja elämä alkaa kulkea positiivisemmin 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   8.5.2015, 20:13

   Se on kyllä jännä miten monesti aikasemminkin on käyny niin, että kaikki paska kerääntyy kerralla ja myös yleensä hyviä juttuja tapahtuu monta sitte :). Kiitos Elina <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *