Kroppa 6 kuukautta synnytyksen jälkeen

Synnytyksestä on nyt aikaa puoli vuotta. Palautuminen on ollut aivan erilaista kuin esikoisen aikana. Ensimmäisen lapsen kohdalla treenasin salilla ja pari viikkoa synnytyksen jälkeen, herkuttelin kyllä silloinkin jonkinaikaa, mutta elin enemmän sitä ”Fit Mama” kautta. Punnitsin ruokia, meal preppailin ja kävin salilla. Kävin kehonkoostumusmittauksessa jo 2 kuukautta synnytyksen jälkeen…kertoo hieman silloisesta pinnallisemmasta ajattelusta, että pakko pakko pakko palautua heti ja nopeasti.

Toisen lapsen kohdalla en ole kertaakaan käynyt kuntosalilla synnytyksen jälkeen. Treenaamisen aloitin pikkuhiljaa marraskuussa jolloin synnytyksestä oli 2-kuukautta. Treenit silloin, sekä nyt ovat kotijumppia youtubesta sekä koiran kanssa lenkkeilyä. Aloitin jossain vaiheessa hölkkäämisen, mutta selkä alkoi vihoittelemaan josta päättelin ettei kroppa ollutkaan siihen valmis. Vaihdoin lenkkeilyt siis nopeasti kävelyyn. Nyt olen myös pari kertaa käynyt Äiti-vauva jumpassa, ihan superihana treeni oli viime viikollakin. Kummatkin lapset oli mukana ja kiltisti, Mama sai ihan kunnon workoutin tehtyä.

Vatsalihasten erkaantumaa miulla ei ole ja olen nyt pikkuhiljaa tehnyt myös keskivartaloliikkeitä. Aikaisemmin mikäli jumppavideoilla oli keskivartaloliikkeitä, tein niiden sijaan vaikka lantionnostoja.

Syön ihan normaalia kotiruokaa, en todellakaan punnitse mitään. Herkuttelen myös. Tammikuussa jolloin tiputin viikossa -3kg en herkutellut melkein pariin viikkoon mitään. Siitä eteenpäin olen höllentänyt otetta.

Viikonloppuna katsoin itseäni pitkästä aikaa kunnolla peilistä ja tuli fiilis, että miehän olen palautunut aika kivasti! Ihan yllättäen. Farkut sujahti jalkaan kun aikaisemmalla kerralla tuntui ahdistavalta. Ylävartalo alkaa myös näyttää Tiinamaisemmalta kun lihakset edes hieman piirtyy esiin. Miina rakastaa hypsyttämistä, Äidin pieni käsipaino tuo ylävartalolle joka päivä siis treeniä hihi. Kaikki raskauskilot on myös tippuneet. Imetyksellä on myös kilojen tippumiseen varmasti oma osansa.

Mukavaa kun alkaa tuntea olonsa enemmän omaksi itsekseen!

Lue myös:

Inbody -Kehonkoostumus 6 kuukautta synnytyksen jälkeen (esikoisen jälkeen kroppa 6kuukautta synnytyksestä)

MAHA HURJASSA KUNNOSSA?!

Oikein kivaa maanantaita!

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (4)
 1. Moi! Kuin pitkä oot? Oot meinaan tosi laiha 54,5 kg vaan olit 6 kk ekan raskauden jälkeen

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   26.2.2018, 17:03

   Oon 157cm 🙂

 2. Hyvältä näyttää ja uskon, että kivempi palata fitmamaksikin kun ei heti synnytyksen.jälkeen punnaa kaikkia ruokia ja muutenkin menee kroppaa kuunnellen 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   27.2.2018, 20:54

   Kiitos Emma :). Juuri näin, kroppaa kuunnellen. Enkä varmaan punnaa jatkossakaan ruokia =D. Jos treenaisin tavoitteellisesti ja haluaisin varmasti antaa lihaksille tarpeeksi ravinnetta, niin siinä tapauksessa ehkä punnailisin taas 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *