Korealainen ihonhoitotuote suosikit + ARVONTA I love me messuille

Kaupallinen yhteistyö: Bearel

Kerroin blogipostauksessa aikaisemmin huonosta korealaisesta ihonhoitotuotteesta jota kokeilin. Se oli ensimmäinen ihonhoitotuote korealaisesta kosmetiikasta jota kokeilin ja olin niin pettynyt.

Pääsin onneksi kokeilemaan korealaisia ihonhoitotuotteita laajemmin yhteistyössä Bearel -verkkokaupan kanssa! Tässä postauksessa tuoreiden käyttökokemusten perusteella omat lempparit korealaisesta ihonhoitotuotteista joita olen käyttänyt viimeaikoina. Sekä arvon kaksi (2) lippua i love me messuille jotka järjestetään Helsingissä 18-20.10.2019 Messukeskuksessa. I love me messut on Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, joten näytteilleasettajia riittää.

Korealainen ihonhoitotuote suosikit 3 +1

Mizon Vita Lemon Sparkling Peeling Gel*

Korealaisessa ihonhoidossa kosteutuksen lisäksi myös kuorinta on kova juttu, joten halusin ehdottomasti kokeilla jotakin kuorintatuotetta. Keltainen väri houkutteli ja valitsin ihan intuiitiolla tämän ja onneksi valitsin! Kuorinta tuoksuu miedosti, ei liikaa sitruunalta. Se laitetaan pestyille, kuiville kasvoille ja pyörivin liikkein kuoritaan kasvot. Voide muuttuu rakeeksi ja se irrottaa todella tehokkaasti likaa ja kuollutta ihoa. Tuotteen hinta 21,90e .

Ihonhoitotuotteiden lisäksi tämä meikkiholisti valitsi kokeiluun peitevoiteen ja se on :

Mizon Correct Concealer*

Hitsi vie miten pieni määrä tätä riittää ja kuinka hyvä pigmentti tässä on! Ensimmäisen kerran kun laitoin tätä olin kuin pandakarhu haha! Seuraavalla kerralla osasin annostella oikein eli hyvin pienesti ja tykkäsin tosi paljon. Monet peitevoiteet menee silmänympärysihollani juonteisiin ja kuivattaa, mutta tässä ei tullut samanlaista kuiva korppu fiilistä.

Coxir Green tea  pH cleanser vaahtoputsari *

Se ensimmäinen kokeilemani korealainen ihonhoitotuote oli juurikin vaahtoputsari joten hieman varauksella lähdin kokeilemaan tätä. Tuotteessa on mukana vihreää teetä joka rauhoittaa, etanaseerumi kosteuttaa ja rohtosammakonputki parantaa ihon öljy-kosteustasapainoa joten vaikka puhdistavuus on hyvä -iho ei tunnu korpulta. Käytän tätä aamuisin pienen määrän yksinään ja iltaisin tuplapuhdistuksessa. Hinta 14,90e (i love me messuilla vain 10e)

Coxir Green tea  bha  clear toner kasvovesi*

Aina aikaisemmin olen käyttänyt kasvovettä perinteisesti laittamalla sitä pumpuliin jolla pyyhin kasvot. Korealaisessa ihonhoidossa suositaan kuitenkin sitä, että kasvovesi taputellaan kasvoille käsin. Tuntui ensimmäisellä kerralla vähän hassulta, mutta huomasin heti miten kasvovesi jotenkin imeytyi ja slurpsahti ihoon paremmin. Kestää myös pidempään kun ei läträä ja turskauta pumpuliin puolta purkkia kerralla. Tämä sisältää myös BHA-happoa joten se kuorii hellävaraisesti kasvojen iholla. Hinta. 17,90e (i love me messuilla vain 12e)

Noiden lisäksi Bearelin verkkokaupasta löytyy lukuisasti muitakin korealaisia tuotteita sekä selkeät ohjeistuksen korealaisen ihonhoidon saloihin.

Nuo kolme ihonhoitotuotetta sekä +1 oli peitevoide oli omat lempparit tähän mennessä!

Arvonta päättynyt

Sitten arvonta I love me messuille!

Säännöt

Kommentoi ”mukana”.

Lisä-arvan saat jos seuraat minua instagramissa @fitfatmamatiina

Mainitse oletko mukana kahdella vai yhdellä arvalla.

Arvonta päättyy keskiviikkona 16.10 klo 00.00 ja lähetän voittajille (2 voittajaa) torstaina 17.10 messuliput sähköpostiin joten laita kommenttitietoihisi s-postiosoitteesi (se ei näy muille kuin minulle).

Harmittaa kun en täältä Joensuusta asti pääse paikalle, mutta toivottovasti teillä voittajille on kivaa paikalla <3. Innolla jatkan testaamista Korealaisen ihonhoitotuotteiden parissa, saa nähdä tuleeko pärstään pidemmällä välillä millaisia vaikutuksia.

Onnea arvontaan!

*mainoslinkit

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (46)
  1. Mukana. 1 arpa.

  2. Mukana, 1 arpa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *