Kolme lempivaatetta just nyt!

Hyvää perjantaita, tänään miulla on ollut arkivapaapäivä Taaperon kanssa ja instagramissa otin ylös meidän perjantaita storyn puolella. Täällä blogin puolella kurkataan kuitenkin vaatejuttuihin;

Sain toiveen kertoa teille mitkä on miun kolme lempivaatetta. Tässä kolme lempparivaatetta just nyt joita käytän todella usein.

Ostin tämän kaverilta parilla eurolla ja tämä on niiin miun näköinen! Käytän tätä lähes viikottain, tykkään tosi paljon mustavalkoisista vaatteista ja tässä on myös hauska röyhelö yläosa. Merkki on ihan hm:n.

Sain Freddystorelta yhteistyön kautta kolmet housut ja nämä on niistä kolmesta ehdottomasti lemppareimmat, pidän niitä joka viikko. Ne on jalassa myös just nyt kun kirjoitan tätä postausta. Housut joustaa, istuu hyvin ja käy kaikkien yläosien kanssa. Olen käynyt näissä myös salilla kun olen vahingossa unohtanut treenihousut kotiin ja ei haitannut yhtään, koska housut hengittää ja tuntuu viileältä iholla.

Tämän Mangon takin ostin Helsingin reissulta ja tykästyin tähän todella paljon <3. Vaihtelua ainaiselle mustille takeille. Beige pörrötakki käy hyvin hyvin mustien housujen kanssa joita käytän lähes päivittäin. Farkkuja käytän paljon harvemmin.

Lue myös

Lemppari ja luottovaatteet itselleni

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *