KOKEMUS YOGA FLEX TUNNISTA

Teillä varmaan pursuaa jouluhöpöttelyt blogimaailmassa korvista, joten noudatan normaalia postausrytmiä ja luvassa hyvinvointiin liittyvää kirjoitusta. Joulujuttuihin palataan keskiviikkona.

Kirjoitin jotain uutta liikuntaa postauksessa, että hankin Foreverille 10 kerran kortin. Viime viikolla sain vihdoinkin aikaiseksi käytyä ensimmäisellä tunnilla. Haluan kokeilla sekä rauhallisia että tanssillisia tunteja ja kirjoitan niistä joita en ole aikaisemmin kokeillut kokemuksen tänne blogin puolelle.
Ensimmäinen tunti jolla kävin oli YOGA FLEX ,tunnin pituus 45-min.

Mukaan tunnille olisi riittänyt vaan rennot vaatteet ja sukat. Miulla oli mukana myös kengät ja vesipullo sekä pitkähihainen paita.

jumppamatto

 

Tunnin alussa oli rentoutusharjoitus. Hengitettiin sisään ja ulos rauhalliseen, omaan tahtiin ja pyrittiin rauhoittumaan. Se oli uutta, että myös uloshengitys tehtiin nenän kautta. Olen tottunut ohjeeseen nenän kautta sisään, suun kautta ulos. Onneksi ei ollut nenä tukossa!
Hetken hengittelyn jälkeen tehtiin muutamia venyttäviä liikesarjoja ensin seisaallaan, josta mentiin matolla.
Harjoittelulla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille.

Ohjaaja kertoi hyvin ja selkeästi liikkeiden järjestyksen ja kuinka se pitää suorittaa. Venytyksiin annettiin myös vaihtoehtoja, joten tunti kävi loistavasti tälläiselle ummikolle sekä pidempään tunnilla käyneelle.

 

kokemusyogaflextunnista

Voi elämä kyllä muuten huomasi että tämän tytön pitäisi huoltaa kehoaan enemmän. Jotkut ihan perus venytyksistä tuntui melkein kivuliailta ja huomasin varsinkin hartioiden työntyvän koko ajan jännitystilaan. Toimistotyöläinen ja sen kyllä hartia jumeista huomaa.
Välillä huomasin ajatuksen harhailevan tekemättömissä hommissa, mutta muutaman kerran sain sellaisen levollisen fiiliksen. Ehkä 45-minuuttia kestoltaan minulle rauhoittumiseen on vähän liikaa. Tai sitten vaan pitäisi opetella enemmän rentoutumaan.
Haluan ehdottomasti käydä jollain toisellakin rauhallisella tunnilla, mutta seuraavaksi menen varmaankin säpäkämmälle tunnille.
Osallistujia Yoga Flex tunnilla oli ihan keski-ikäisistä miehistä nuoriin perustreenareihin joten sanoisin tunnin käyvän ihan laidasta laitaan.

 
Mitä mieltä tälläisestä postaussarjasta? Käytkö itse sekä rauhallisilla että räväköillä tunneilla?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (1)
  1. KOKEMUS PILATES-TUNNISTA - Fit Fat Mama
    27.3.2017, 18:47

    […] KOKEMUS YOGA FLEX TUNNISTA […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *