Kokemus kulmien kestopigmentoinnista+alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö Piece Of Beaty

Kulmakarvani ovat todella vaaleat ja harvat. Jotenkin teininä onnistuin nyppimään ne pilalle, että kulmakarvat ei edes kasva paljon mitään. Kun kulmien kestopigmentoinnit tuli markkinoille monta vuotta sitten kiinnostuin niistä heti. Olin silloin kuitenkin raskaana, joten kulmia en voinut ottaa. Sen jälkeen esteenä oli imetys. Kun lopetin imetyksen kesällä, päätin palkita itseni vihdoin kauan kaipaamillani kestokulmilla.

Somessa olen nähnyt karmivia angry birds- tyylisiä kestopigmentointeja, joten kysyin facebookista Joensuulaisten puskaradio ryhmästä vinkkiä kuka olisi taitava tekijä. Moni suositteli Piece Of Beaty liikkeen Jennaa. Laitoin hänelle viestiä ja sovittiin kulmien kestopigmentointi yhteistyön merkeissä.

Jenna toimii myös microblading kouluttajana joten pystyin helposti luottamaan hänen ammattitaitoonsa. Hän kouluttautuu jatkuvasti ja on myös menestynyt microblading kilpailussa.

Menin liikkeeseen ajatuksena hankkia nimienomaan microblading -kulmat. Päädyttiin kuitenkin toteuttamaan kulmat puuteritekniikalla, koska miulla on rasvoittuva iho. microblading -tekniikassa ihoon tehdään karvamaisia viiltoja, mutta puuterikulmissa väri tehdään pistemäisellä tekniikalla. Jos on rasvainen iho ja tekee microblading :n pysyvyys ei ole niin hyvä.

Ensin tekijä piirsi kynällä kulmakarvojen muodon ja kun olin hyväksynyt sen, hän tarkisti symmetrian sovelluksella joka varmisti sen, että kummastakin kulmasta tulee samanlainen. Välttää aika hyvin angry bird lookin haha!

Katsottiin sävy ja onneksi kummatkin oli samoilla linjoilla värin suhteen. Viileän sävyinen ruskea.

Geelimäinen puuduteaine levitettiin kulmiin ja nakutus aloitettiin. Kestopigmentoinnissa väri viedään ihon alle ja sen pysyvyys on yleensä 1-3 vuotta. Väriaine poistuu iholta pikkuhiljaa kehon luonnollisen aineenvaihdunnan seuraksena. Pysyvyyteen vaikuttaa moni asia; mm. ihotyyppi.

Kestopigmentoinnin tekemiseen käytetään sähkövirralla toimivaa laitetta, johon asetetaan pigmentoitavalle alueelle sopiva neula. Vähän samantyylinen ajatus kuin tatuoinnissa, mutta kevyempi.

Kun kerroin toimenpiteestä instagramissa moni kysyi: sattuiko se? Kulmiin levitettiin geelimäinen puudutusaine joka auttoi kipuun, mutta täysin kivuton toimenpide ei ollut. Missään vaiheessa kipu ei ollut sellaista apua en kestä hirveetä, vaan sellaista pientä. Normaalienkaan tatuointien tekemiset ei ole sattuneet kovin paljon, joten asia riippuu omasta kivunsietokyvystä sekä myös miten helposti väri tarttuu ihoon. Nakutuskierroksia tehtiin useita, mutta aika meni nopeasti höpötellessä. Kaikenkaikkiaan suunnitteluineen+töineen aikaa meni n. 2-tuntia.

Ennen

jälkeen

Ja tässä kuva viikon kuluttua pigmentoinnista

Parantuminen kestää ihosta riippuen n. viikon. Neljäntenä päivänä rupi lähti pois joten toipuminen kävi itsellä todella nopeasti. Jälkihoitona on aamuin illoin vedellä huuhtelu, kuivaus taputellen ja päälle levitetään liikkeestä saatava rasva.

Kulmat pitää vielä vahvistaa 4-8 viikon kuluttua ensimmäisestä pigmentoinnista, mutta ero on kyllä jo nyt huomattava verrattuna alkuperäiseen!

Arkisin olen vain 2 kertaa vahvistanut kulmia pigmentoinnin jälkeen mikäli on iso ero ennen pigmentointia tilanteeseen kun kulmat piti tehdä joka ikinen päivä.

Kenelle kulmien kestopigmentointi sopii?

Kaikille! Jos haluat nopeuttaa arkeasi ja näyttää silti huolitellummalta suosittelen ehdottomasti joko puuteritekniikalla tai microblading tekniikalla toteutettuja kulmia.

Yksi lisäplussa muuten Piece Of Beatyyn; laadukkaiden nettisivujen lisäksi heillä on käytössä nettiajanvaraus. Itse inhoan puhelinrumbaa; monesti kun yrittää soittaa johonkin yritykseen ei välttämättä saa ketään kiinni ja varaan aina mieluiten netin kautta palvelut jos mahdollista. Edellisenä päivänä tuli sähköpostiin vielä muistutus, että seuraavana päivänä aika siihen ja siihen aikaan. Tälläiselle lahopäälle erittäin jees palvelu!

Muita Piece of Beatyn tekemiä kulmakarvoja näkee heidän instagram-tililtään @pieceofbeautybrows joita kannattaa käydä katsomassa.

Ja loppuun vielä alennuskoodi Joensuulaisille tai lähistöllä asujille joka kannattaa hyödyntää:

Saatte puuterikulmista  – 10% lokakuulle varattuihin aikoihin koodilla fitfatmamatiina

Piece Of Beatyn nettisivut löytyy täältä ja suoraan nettivaraukseen pääsette täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *