Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

KOKEMUS BEEMOO MAXI TRAVEL LUX 2017 MATKARATTAISTA

Matkarattaat, joissa on hyvät renkaat. Matkarattaat, joihin saa turvakaukalon kiinni. Matkarattaat, jotka ovat helppokäyttöiset. Ne kolme valintakriteeriä olivat päällimmäisenä mielessä matkarattaiden valinnassa ja Jollyroom ojensi auttavan kätensä asian suhteen. Tässä postauksessa kerron meidän kokemuksen Beemoo Maxi Travel Lux 2017 matkarattaista.

Beemoo Maxi Travel Lux 2017 matkarattaissa ehdottomasti paras asia mielestäni on hyvät renkaat! Se ei ole missään nimessä itsestäänselvyys matkarattaissa. Meillä on nimittäin ollut sellaisia rimpuloita käytössä, joiden renkaat eivät rullaa mukulakivellä millään lailla ja rattailla, joita työntäessä epätasaisessa maastossa ärräpäät ovat lentäneet.

Beemoon rattaissa takapyörät ovat riittävän isot, takana isommat ja edessä pienemmät. Jo se antaa ohjaukselle helppoutta. Etupyörät saa tarvittaessa myös lukitettua näppärästi. Juostessa eturenkaat pitää olla kiinni, mutta muissa tilanteissa olen pitänyt renkaita ilman lukitusta. Kuoppaiset lätäköt, kynnykset sekä ylämäetkin kulkeutuu helposti vaunuilla.

Ajattelin myös tulevaa vauvaa rattaiden valinnassa ja näihin kärreihin saa adapterilla kiinnitettyä turvakaukalon. Koimme esikoisen vauvavuoden aikana suureksi helpotukseksi sen, että kaukalon saa napsautettua rattaisiin kiinni. Näin vauvaa ei tarvitse herättää siirtymisissä autosta rattaisiin ja kaikilla säilyy parempi mieli.

Helpot säädöt on myös ehdoton juttu! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin taistella laitteiden kanssa ja halusin löytää vaunut, jotka ovat helppokäyttöiset. Selkänojan säätäminen sujuu jouhevasti vaikka yhdellä kädellä ja mikäli Eetulla tulee reissatessa väsy, voi hän ottaa unet kätevästi rattaissa. Työntöaisan korkeutta pystyy myös säätämään, mikä on tärkeää kun ajajana on minä 157cm sekä mies melkein 180cm.

Rattaiden mitat  on ;

Mitat kokoontaitettuna (ilman pyöriä): –
Mitat kokoontaitettuna: 90 x 43 x 59 cm.
Mitat avattuna: 105 x 110 x 59 cm.
Istuin- ja selkäosa: 33 cm, 47 cm.

Kasaan taittaminen onnistuu tälläiseltä ei-tekniikkanerolta ja 12kg painoiset rattaat sujahtavat helposti automme takakonttiin. Tulevalla ulkomaanmatkalla helppo taittaminen kasaan tulee olemaan todella tärkeä juttu. Lentokoneessa, sekä mahdolliset bussimatkat on ainakin tilanteita jossa helppoa kasaantaittamista arvostaa.

Vaikka rattaat ovat kompaktit ja liikkuvat näppärästi, mukana löytyy myös säilytystilaa. Istuinosan alle mahtuu kätevästi tavaraa, kuten bloggarin tapaan kamera ja minimiehen rekka-auto. Säilytystila kestää 5kg painon, joten siihen määrään mahtuu tarvittaessa useampikin ostoskassi. Takaosassa on myös vetoketjullinen tasku sekä tila vaikka pienelle vesipullolle.

Lapsen mielestä kivointa vaunuissa on turvakaari sekä jalkatuki. Hän tykkää pitää käsiä kaaren päällä ja leikkii välillä ajavansa autoa rattailla hihi. 5-pistevaljaat ovat pehmeät, eivätkä paina.Vaunut ovat meillä sisällä säilössä ja ne ovat Eetulle välillä liiankin mieleiset ja joudumme komentamaan ettei hän olisi niitä koko aikaa räveltämässä. Minimies osaa hyvin nousta kyytiin ja pois, kyytiin ja pois, sekä laittaa turvakaaren paikalleen ja pois. Kaari piti laittaa piiloon kaappiin jo kun edestakaisin rämppääminen ei meinannut loppua. Eli hauskat rattaat jätkänkin mielestä!

Pinnallisena juttuna pakko sanoa, että nämä rattaat on ihan älyttömän hyvän näköiset <3.

Loppuun vielä lyhyt alkeellinen video rattaista;

Mikäli Beemoo Maxi Travel Lux 2017 matkarattaat ei jostain syystä tunnu teidän perheelle sopivilta kärreiltä, suosittelen kurkkaamaan Jollyroomin muutkin lastenrattaat. Vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan 4 sivullista niin matkarattaista järeisiin yhdistelmävaunuihin. Alennusprosentit liikkuu monissa yli -50%, muutamissa oli jopa yli -60%!

Kärrit tulee olemaan Rodoksen reissun yksi helpottavista tekijöistä! Kiitos Jollyroom ja toivottovasti te lukijatkin saitte tästä hyvää vinkkiä monipuolisten ja laadukkaiden matkarattaiden valintaan.

Yhteistyössä Jollyroom

Rattaat saatu

En hyödy linkkien klikkaamisesta.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (8)

 1. Westend Mum

  Kiva kuulla matkarattaista, joissa on hyvät renkaat..! Usein tosiaan ihan rimpuloita 😉
  http://westendmum.fi

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kun tykkäsit 🙂 Joo meillä on kyllä ikävää kokemusta rimpularattaista, niin osaa arvostaa kunnollisia ihan erilailla :).

 2. Nimetön

  Ihanan nätit rattaat! Kuinka alas tuon työntöaisan saa säädettyä, saako sen alemmas kun mitä on noissa kuvissa? Oletko itse ollut aisan korkeuteen tyytyväinen? Harmittaa kun vaunujen myyjät eivät muista aina ilmoittaa tuota työntöaisan korkeuttaa, tällaisena sporttisen matalana äiti-ihmisenä se tieto tulisi ihan tarpeeseen, ja pääsis tuo isovelikin hyvin kuskailemaan siskoa.. ; )

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moikka, saa laitettua niin alas, että Eetukin pystyy hyvin vaunuja työntämään :). Olen ollut tyytyväinen kyllä, itelläkin se hurjat 157cm pituutta joten säädettävyys tärkeää 🙂

 3. Hanna

  Hei! Kirjoituksestasi on kyllä aikaa, mutta toivottavasti saisin vastauksia vielä. Harkitsen siis Beemoon rattaita meidän 8kk muksulle, jokapäiväiseen käyttöön. Asutaan Oulussa, joten kaipaisin tietoa miten nämä kulkee sohjossa ja lumessa? Onko teillä ollut talvella näissä untuvapussi, tms. käytössä, että lapsi ei palellu? Meillä nukutaan ulkona päiväunia talvellakin. Muuten nämä vaikuttaisi täyttävän kriteerit joita haemme 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi,me ei itseasiassa käytetty noita ulkona talviaikana 🙂 Sillon oli meidän emmaljungan yhdistelmät jos vaunuja käytin. Lapsi oli 4v viime talvena niin paljon käytin ihan pulkkaa. Mutta renkaat on sen verran isot,että uskoisin pikkusohjosta menevän,mistään l
   paksusta lumesta ei varmaan kuitenkaan selviä.

 4. Eliisa

  Moi! Onko rattaat pysynyt hyvänä vielä näin vuoden jälkeen? Saako kankaat helposti irti pesua varten? Ja ilmeisesti vanhempikin lapsi ( oma 9kk) mahtuu hyvin kyytiin 🙂 Harkitsen itselle ainoiksi rattaiksi näitä. Nyt on kahdet, isot lenkille ja pienet mitkä mahtuu mun pikku autoon 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Käytettiin noita keväällä ennen reissua ja sit ulkomaan reissulla,syksyllä/talvella ei tullu käytettyä mutta ne ajat mitä käytettiin niin toimi hyvin :). Toisen renkaan kiinnike meni jotenkin rikki reissussa,varmaan ruumassa käsiteltiin liian rajusti tai jotain, sain uuden osan rikkimenneen tilalle :).Hintaisekseen ookoot kärryt! Niin ja pesu onnistuu,just irrotin ja pesin viime viikolla. Meidän 4vb käytti viime vuonna noita,joten 9kk mahtuu ehdottomasti

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.