Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

KIUKUN POISTO PIKATREENI

Kiukuttaako? Syötkö silloin mieluummin suklaata, vai teetkö helevetin nopean ja äkäsen reenin? Miulla riippuu tilasta, joskus menee suklaatin puolelle, mutta joskus sitten pikatreenin.

Pari päivää sitten valitsin jälkimmäisen. Menin koiran kanssa hölkälle. Ensin oli tarkoitus ihan semisti hölkätä pikkuhiljaa, mutta toisin kävi. Lämmittelin ensin hölkyti hölkyti vauhdilla ja tein spurtin. Juoksin niin kovaa kuin Nikeistä lähti irti. Hetki hölkyttelyä ja uusi spurtti. Tasoittelin hengitystä ja nostin hölkän temmon kovemmaksi ja tsemppasin itseni kotiin saakka. Lenkissä meni aikaa 15minuuttia.

Tulin kotiin virtaa täynnä ja vieläkin hiukan kiukutti. Otin pienet käsipainot ja vedin päästäni pikatreenin. Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman pienillä levoilla.

Kaikkia liikkeitä 100 kpl. Ensin 50 toistoa, pieni huili. Toiset 50 perään ja hengityshuili. Keksin seuraavan liikkeen päässäni samalla kun huhkin edellistä, eli todellakin päästä heitetty, mutta todella tehokas.

käsipainot

Tein niin säpäkästi ettei kamera olisi pysynyt menossa mukana, joten ajattelin helpommaksi vain ottaa videota. Teepä perässä! Voit tehdä ihan vaikka ei kiukuttaisi hih.

100 kpl nyrkkeily käsipainoilla

100 kpl pomppua käsipainot kädessä

100 kpl pohjepotkua käsipainot kädessä

100 kpl kulmasoutua käsipainoilla

”Äiti ole valovainen” 😀 <3

Kannattaa ottaa ääni mukaan, itsellä pysyi toistomäärät niin paremmin päässä. ”yks, kaks, kolme, neljä, viis, kuus, seittemän, kaheksan, yheksän, kymmenen” ja uusi rimpsu.

Raakileella vieläkin mennään videopuolella, mutta aitoutta ja silleen. Rupean tekemään nyt useamminkin videomatskua joten ota seurantaan mikäli youtuben puolella palloilet. Kanava löytyy siis TÄÄLTÄ nimellä Tiina Fitfatmama. Tänne blogin puolelle toki aina kertoilen kun olen kuvaillut, mutta realiajassa näkyy youtube seuraajille videot nopeiten.

Ihanaa kun on nyt jotenkin pitkästä aikaa oikein inspisaalto blogin suhteen. On ollut henkilökohtaisessa elämässä taas hieman vaikeampaa, ehkä johonkin asiaan höyryäminen on osa paranemisprosessiakin. Keskenmenon suremisen heitin aikaisemmin liian taka-alalle ja tsemppasin itseäni liikaakin, ja se nyt sitten purkaantui ikävästi, mutta ei siitä sen enempää. En halua blogista tulevan pelkkien ikävien asioiden kaatopaikka.

Mutta, videoita siis tulee. Tekstiä myös, mutta rennolla fiiliksellä edelleen ilman pakkopullaa.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. LPP

    Ihana video 😀
    Tosiaan se aitous!

    • Tiina / Fit Fat Mama

      hih kiitos 🙂 <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.