KIRPPUTORIOSTOKSIA!

Miulle ei ole ongelma ostaa tavaroita käytettynä ja käytänkin paljon sekä live että nettikirpputoreja. Nykyisin live-kirppareilla tulee käytyä harvemmin, mutta facebookin merkkikirppareita selailen viikottain.

Varsinkin aikaisemmin miulla lähti mopo helposti käsistä ostosten suhteen, varsinkin edullisista hankinnoista. Nyt pyrin siihen, että kirpputoreilta(kaan) en osta mitä tahansa ja enimmäkseen etsin mieluummin hieman laadukkaampia tuotteita kuin perus hooämmää. Niitä saa halvalla kaupastakin. Kieltämättä vieläkin hutiostoksia tulee tehtyä, mutta onneksi olen saanut kiskottua edes hieman itseäni niskasta kiinni.

Kävin eilen pitkästä aikaa live-kirpparilla ja tein aika kivoja löytöjä; pussillinen tavaraa alle 25€:lla! Missiona miulla oli löytää Eetulle uusi palapeli, sitä en löytänyt mutta muuta kivaa sen sijaan. Minimiehen yksi lempparijutuista on nykyisin palapelit ja nimenomaan ”muummi” palapeli.

Halusin tehdä blogin puolelle pitkästä pitkästä aikaa ihan tälläisen arkipäiväisen kirpparilöydös saaliin, vaihtelua vähän noille Louis Vuitton jutuille mitä olen nyt pari blogin puolella näyttänyt.

 

Itselle

IMG_8699

GUESS:n flip flopit kesään! Aikaisempina kesinä miulla ei ole ollut yhtiäkään flip floppeja, tänä kesänä niitä on jo kahdet. Nämä, sekä Crocsilta saadut ihanan kesäiset läpyskät. Kirpparilta ostetut kengät pitää tietysti puhdistaa ennen käyttöä, mutta se nyt ei ole iso homma.

 

IMG_8704

IMG_8705

Keltainen toppi kesään. Tämä oli hieman heräteostos kun en jaksanut edes kokeilla tätä, mutta toivottovasti on istuva.

 

IMG_8689

IMG_8690

Tämä oli hyvä löytö; B-youngin tunika. Ihanan tuntuista materiaalia <3.

IMG_8691

Steamin treenitoppi pari euroa. Olen alkanut lämpenemään turkoosille värille pikkuhiljaa, aikaisemmin en tykännyt siitä lainkaan.

 

IMG_8702

Vaaleanpunaista paitaa olen etsinyt jo jonkinaikaa, joten tämä kauluspaita EUROLLA oli aika huikea löytö!

 

Eetulle

IMG_8700

KappAhlin kauluspaita, ihana! Istui todella hyvin minimiehelle päälle ja käy hyvin vähän juhlavampaan tilaisuuteen.

IMG_8697

Toinen juhlalöytö oli nämä juhlahousut alle 2€. Hieman liian isot vielä.

IMG_8698

Pikku-Eetu kirjoja aloin keräämään jo raskausaikana, nimi kun oli jo silloin tiedossa. Tätä kappaletta meiltä ei vielä löytynyt, joten oikein hyvä löytö!

IMG_8701

Peruspaita arkeen ja raidat on aina in!

Muut

IMG_8693

Miehelle löysin Haglöfs:n takin 7€:lla

IMG_8688

Ja kummipojalle Hilfigerin paidan. Tämä tulee Eetulle sitten jossain vaiheessa, kätevää kun voin kierrättää siskoni pojan vaatteita Eetulle.

 

Sellaisia löytöjä! Kiitos teille muuten jo nyt kysymyspostaukseen esitetyistä kysymyksistä, todella mielenkiintoisia ja erilaisia kysymyksiä löytyi joukosta, mukavaa :)! Vielä on aikaa heitellä ilmaan mikäli tulee jotain mieleen jota haluat tietää miusta, meistä tai jostain.

 

Mikä oli kirpparisaaliin lempparinne? Käytätkö itse kirppareita?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

Kommentit (6)
 1. Taru | Mutsi hoitaa
  17.5.2015, 19:12

  Toi raitapaita on kyllä just sen näköinen, että ostaisin sen varmasti Pihville, jos kirpputorilla törmäisin! Ja itse olisin varmasti tykästynyt myös tuohon keltaiseen paitaa. Olen kyl tosi huono löytämään itselleni mitään kirpputoreilta. Lastenvaatteiden helmet bongaan heti, mutta aikuisten vaatteita ei vaan tule plärättyä.

  Ja terkkuja Joensuuhun! Just ollaan ajelemassa poispäin. Lähdin muuten tälläkin reissulla tyhjin käsin yhdeltä kirpulta Siihtalasta. Missä siellä on ne kirpparien helmet?

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   17.5.2015, 20:20

   Raidat on jees :). Siihtalassa on kaks kirpparia, Valintakirppis ja sitten abc:n vieressä se Joen Jätti :). Ite kävin tällä kertaa Mammuttikirppiksellä joka on Tokmannin vieressä. Sitä edellisenä kertana kävin Joen jätillä josta en löytäny mitään, valintakirpparilta löydän yleensä aina jotain :).

   1. Taru | Mutsi hoitaa
    17.5.2015, 22:26

    No se oli varmaan se Valintakirppis, jossa mekin käytiin. Siinä oli joku lähetyskirppis tai vastaava vieressä? Täytyis vaan penkoa tarkemmin, ei kai niitä muuten löydä 🙂

 2. Kivoja löytöjä! Kirppareita tulee kahlattua läpi säännöllisen epäsäännöllisesti. Viime aikoina jäänyt vähän vähille. Ja välillä myös tulee kirpparipaikka varattua ja myytyä ylimääräistä pois 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   17.5.2015, 20:22

   Kiitos, niin miunki mielestä :). Mie kävin kotimamma aikoihin paljon useemmin kun oli aikaa, nykyisin paljon harvemmin kun pääsen oikeestaan vaan viikonloppuisin :).
   Kirpparipaikkaa pidin enne töihin lähtöö, netin kautta oon nykysi lähinnä myyny. Aattelin lähiaikoina tehä blogikirppiksen kunhan saisin kuvat otettua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *