Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

KIIREISEN ARJEN JA TREENIN YHDISTÄMINEN+ALENNUSKOODI FITNESSTUKKUUN

Kaupallinen yhteistyö: Cuponation

Miten mahduttaa elämään lapsi, aviomies, kokopäivätyö, blogi ja lisäksi treeni? Liikunta auttaa sekä mielialaan, että kropan kunnossapysymiseen, joten kaikista liikkuvista osista huolimatta minulle on tärkeää pitää tietyistä jutuista kiinni.

Kuntosalilla käyn 4-5 kertaa viikossa työpaikan kuntosalilla ruokatunnin aikana. Treenin kesto on aina n. 21-minuuttia. Töihin kuljen pyörällä, joten aikataulutukseen pitää miettiä matkan kestokin.

Aika on välillä vihollinen, joten kokosin tähän muutamia vinkkejä jotka olen kokenut itse omassa treeniarjessa helpottaviksi tekijöiksi.

Postaus toimii samalla yhteistyönä CupoNationin ja Fitnesstukun kanssa. Kuvituksena tuotteita joita valitsin helpottamaan omaa treeniarkeani. Vanhoille lukijoille Cuponation onkin jo ehkä tuttu, mutta kertaus on opintojen äiti; kyseessä on verkkosivusto joka kasaa alennuskoodeja kuluttajille. Tavoitteena heillä on nimenomaan auttaa asiakkaita säästämään rahaa -ja aikaa, kun koodit löytyvät helposti kategorioiden mukaan. Teille vinkkinä kurkistaa Urheiluosuus!

mustavalkoisettreenivaatteet
Naisten treenivaatteita täällä.

Treenihousut normihousujen alle.

Yksinkertainen asia, mutta silti nopeuttava tekijä. Kesäkuumalla käytän joko shortseja housujen alla, tai sitten vaihdan ihan vaan pukkarissa vaatteet. Näin kylmällä kelillä treenitrikoot sopii normihousujen alle kuin nenä päähän. Mustia treenitrikoita voi käyttää myös leggareina kuten vaikka mekkojen kanssa.

soijaproteiini

proteiinipatukat

Lisäravinteita täällä

Nopeat välipalat

Jotkut ehkä mieltää lisäproteiinit kuten protskujuomat vain pro tason salityypeille, mutta ihan perus liikkujatkin saa proteiini+vesi/maito kombosta todella nopean ja suht monipuolisen välipalan. Siihen kylkeen lisää vielä banaanin, niin avot.

Proteiinipatukoissa on eroja ja niitä valittaessa kannattaa ravintosisällöstä tarkistaa hiilihydraateista sokereiden määrän. Jotkut on nimittäin yhtä epäterveellisiä kuin normaalit suklaapatukat.

cvitamiinipore

C-vitamiinipore

Vatsani ei siedä kahvin litkimistä pitkin päivää, enkä töissä ole moneen vuoteen yleensä juonut kahvia. Sen sijaan laitan aina töissä aamuisin c-vitamiini tai monivitamiini poretabletin veden sekaan. Yleensä ostan vaan jotain rainbowin poreita, mutta oli kiva huomata Fitnesstukunkin valikoimasta poreet ja hintakaan ei ollut sen enempää kuin Rainbown vastaavilla.

Hyötyliikunta

Tämän puolesta puhumista en lopeta koskaan ja olen kirjoittanut arki aktiivisuuden hyödyistä useaan kertaan. Laskin, että kuukauden aikana miulla menee työmatkapyöräilyihin n. 200km. Plus siihen päälle pyöräilyt vapaa-ajalla. Miettikää miten helppo tapa lisätä kaloreiden kulutusta!

Hyvät treenikengät jo töihin mukaan

Välillä lähden suoraan töistä kirmailemaan vaikka rappusjuoksuun. Nykyisin myydään todella tyylikkäitä treenikenkiä, jotka sopii vallan mainiosti arkipukeutumiseen. Tietenkin työt joissa on pukukoodi tai muu vastaava on asia erikseen.

betterbodiestoppi

Treeniarkea ja muutenkin arkea helpottamaan sain teille jaettavaksi alennuskoodin Fitnesstukun verkkokauppaan jolla saatte ostoksesta 10€ alennusta. Kannattaa myös katsella ensi viikolla Cuponationin kampanjasivua kun Black Friday tarjoukset rantautuu verkkoon.

Fitnesstukun sivulta löytyy treenibeibe kaman lisäksi myös paljon muuta, ihan kodinhoidon tavaroista puurohiutaleisiin. En ollut pariin vuoteen tilannut Fitnesstukulta ja olikin positiivinen ylläri kun toimitusaika oli nopeutunut -sain kamat parissa päivässä lähipostiin, jej!

Toivottovasti vinkeistä on teille hyötyä ja motivoivaa maanantaita ruudun sinne puolen :)!

en hyödy linkkien klikkaamisesta.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Emma Karoliina

    Tuo vaatteiden ja kenkien ajattelu on tosi hyvä pointti! Ite meen usein kouluun treenivaatteissa, jolloin voin lähteä esimerkiksi lenkille heti tuntien jälkeen eikä aikaa tuhraudu edestakaisin ajelemiseen ja vaatteiden vaihtamiseen! 🙂

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Se hyödyntää kyllä kivasti, hyvä että siekii oot käyttäny tuota ”metodia” 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.