Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Kevyet matkarattaat kaupunkikäyttöön

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

Viime vuonna saatiin Jollyroomilta matkarattaat joiden ratasosa unohtui ulos. Ne meni tietty homeeseen ja löytyi vähän ristiriitaista infoa saako satavarmuudella hometta poistettua..en halunnut ottaa riskiä,että vauva altistuisi homeelle joten sopivaan saumaan tuli yhteistyö Jollyroomin kanssa toisista matkiksista!

Moweo Turn matkarattaat

Kärryjä olen ennättänyt kokeilla vauvalla vain kaksi kertaa, joten tässä ensivaikutelman kärryistä.

Kaksi syytä miksi valitsin juuri nämä rattaat on nämä:

Vauvan saa istumaan kasvot minuun päin. Monissa matkarattaissa vauva istuu naama ei-äitiin päin ja Miinan kanssa koen ehdottomasti helpommaksi sellaisen, että saan lärpätettyä hänen ollessa rattaissa. Neiti viihtyy niin paljon paremmin kun näkee miut ympäristön sijaan. Ehkä isompana tyttönä homma voi olla eripäin ettei Maman nassun katsominen  ole niin rakasta ja ympäristö on houkuttelevampaa, mutta nyt ei tulisi kuuloonkaan, että vauvaa yrittäisi pitää toistepäin rattaissa. Tällä lailla itselläkin on luottavaisempi olo kun näkee vauvan. Muuten kurkkisin vähän väliä, että nukkuuko mimmi vai mikä meininki. Istuimen saa myös käännettyä toistepäin, mutta en ole niin kärryjä käyttänyt.

Rattaiden keveys. Kärryt painaa niin vähän, että sain kannettua ne helposti yhdet rappusetkin alas. Kaupungilla hyllyjen välistä pystyi puikkelehtimaan paljon pienemmistä väleistä kuin meidän yhdistelmärattailla/tai viime vuonna saaduilta matkarattailta. Tuli mieleen vertailukohta miniauto versus farkku. Minillä pääsee paljon pienempiin paikkoihin.

Pyörät ovat tärkeässä asemassa rattaissa ja näissä on sekä plussia, että miinuksia. Pyörät oli erittäin helppo asentaa paikalleen, miekin jopa osasin sen! Ei ollut kuin tökätä vaan naps -ja renkaat oli laitettu. Miinuksena se, että pyörät ovat pienet, joten epätasaisessa maastossa näillä ei kärrytellä.

Istuinosan saa laitettua makuuasentoon asti. Pieni miinus ettei koppaosaa saa vedettyä ihan niin pitkälle kuin haluaisin. Kokeilin tosin vaunuverhon kanssa, niin sillä sai suojattua suuaukkoa. Ostin muuten tuon vaunuverhon Jollyroomilta viime vuonna ja niin tykkään! Olen saanut siitä instan puolella useaan otteeseen kyselyä ja se on Petite chérien mallistosta. Löytyy näköjään vieläkin valikoimasta, hintaa 19,90e. Löytyy täältä. 

Rattaat menevät kasaan aika helposti, pari ensimmäistä kertaa meni hieman ihmetellessä kun olin niin tottunut edellisiin. Rattaiden istuma-osan selkänoja työnnetään alas, työntöaisasta oleva on-of nappi laitetaan on-asentoon ja lykkäistään kiinni.

Turvavöiden laittamisessa ensimmäisellä kokeilukerralla miulla oli ongelmia. Kiinnityssysteemi johon vyöt klikkaistaan oli mennyt kieppeille ja yritin survoa turvavöitä siis väärin päin. Tuli hieman tollo-olo kun mies kotona näytti miten ne oikeasti olisi pitänyt laittaa…Noh, seuraavalla kerralla sujahti itselläkin vyöt hyvin kiinni.

Lyhyenä ihmisenä miinuksen annan sille, ettei rattaiden työntöaisa ole säädettävä.

Moweo Turn matkarattaat ovat ostarimutsille näppärät, kaupunkikäyttöön passelit. Näillä ei jyrryytetä maastopoluilla, niihin on eri pelit ja vehkeet. Näillä kärräillään shoppailureissuilla, joissa tarvitsee päästä pujahtelemaan hyllyjen välistä helposti. Alennus on niissä tällä hetkellä -71%. Jos kärryjen hankkiminen on ajankohtaista, mutta nämä ei natsaa, muut lastenrattaat kategoriasta löytyy yli 250 vaihtoehtoa.

Kärryttelyn iloa ja kivaa sunnuntaita!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.