Kesäsuunnitelmat kun lomaa on vain 5-päivää

Viime kesän olin äitiyslomalla, joten olin vapaalla koko kesän. Käytin lomia äitiysloman aikana, joten tänä vuonna kesälomaa miulla on vain 5-päivää. En halua liikaa negailla, että nyt koko kesä on paskaa kun lomaa ei ole. Iloa saa otettua irti työpäivien jälkeenkin ja kesää keventää kuitenkin 4-päiväinen työviikko. Saan pitkiä viikonloppuja edes muutamia vapaapäivän ansiosta, kuten tänä viikonloppuna kun olin siskoni luona Kajaanissa perjantaista tähän päivään.

Tässa summer 2019 bucket lista ja meidän kesäsuunnitelmat 2019. Tein tämän alkukesästä, joten osa on jo toteutunutkin <3.

Berliinin matka

Varattiin matka Berliiniin jonne lähdetään elokuussa miehen ja Taaperon kanssa. Silloin on miun hurja 5-päivän loma josta 4-päivää ollaan reissussa. Esikoinen menee mummonsa hoiviin tuoksi ajaksi. Reissusta odotan eläintarhaa, shoppailemista ja hyvää ruokaa. Tuo on samalla 30-vee matka, koska täytän syyskuussa pyöreitä. Neiti täyttää 2-vuotta 10-päivää reissun lähdön jälkeen, joten hänellekin tavallaan synttärimatka kyseessä <3.

Mökki

Haluan päästä käymään kesän aikana edes pari kertaa mökillä. En ole mikään eräjorma ja 1 yö mökillä riittää vallan mainiosti. Haluan päästä käymään kalalla, mutta en ottaa fisua koukusta itse haha! Tämä itseasiassa toteutui, kävin kesäkuussa kaksi kertaa mökillä ja pari viikkoa sitten käytiin myös mökillä.

Helsingin pikkureissu

Kävin pikapikaisesti Helsingissä pari kertaa tänä vuonna, joten olisi kivaa päästä koko perheen kanssa tsippailemaan ajan kanssa pääkaupunkiseudulle. Landelle ihmeellinen maailma sekin :D.  Tämäkin toteutui, reissu ei ollut kovin rentouttava mutta reissu kuitenkin.

Auringonotto

Auringonotto niin, että saan olla ihan rauhassa aurinkotuolissa omalla pihalla. Ilman pilvenhattaraa tai härvääviä lapsia. Vain mie, aurinkotuoli, bikinit, aurinkorasva ja ruskettuva iho. Toteutui kaksi kertaa! Viime kerralla simahdin hetkeksi, onneksi oli rasvaa niin en palanut.

Pullavohveli

Kesään kuuluu perinteisesti täällä Joensuussa pullavohveli! Pullavohveli on vielä syömättä, joten tämä pitää vielä toteuttaa!

Talviturkin heittäminen

Heitin talviturkin pari viikkoa sitten jee!

Torilla jäätelön syöminen

Kävin torilla syömässä mango-suklaapehmiksen nam.

Kysyin myös esikoiselta mitä kesäunelmia hänellä on, niin vastaukset oli mm. käydä hoplopissa, käydä tivolissa, saada nerf-pyssy ja saada ison pojan suklaapatukka. Kaikki noista on myös toteutunut. Lapsilla oli onneksi kesälomaa enemmän vaikkakin hieman pätkissa.

Huomaatteko; ilman pitkää kesälomaakin saa elettyä hetkessä, nautittua kesästä ja tehtyä juttuja. Kun ei jumahda työpäivän jälkeen vaan kotiin, ennättää puuhailla kesäisiä asioita ilman pitkääkin lomaa.

Myös vähäisempi puhelimella ja somessa oleminen tuntuu lomalta. Siskon luona nyt viikonloppuna ollessa jätin kameran kotiin ja mietin postaisinko ”kameran kautta Kajaanin reissua”, mutta en lopulta ottanut edes kännykällä kuvia kuin muutaman. Oikean elämisen eläminen ja vähempi somettelu+tietokoneella oleminen tuntuu myös lomailulta kun päätyö + sivutyö on tietokoneella olemista.

Lue myös

Summer 2016 bucket lista

ja viikon muut postaukset

Viikon menot jokaista penniä myöten

Taaperon töllön touhuja x 5

Heinäkuun suosituimmat postaukset ja instakuvat. x 5

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *