Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Kesäkuun TOP ja FLOP hetkiä

Heinäkuu vetelee jo puolta väliä. Jotenkin tuntuu, että kohta on koko kesä ohi. Onneksi toukokuu oli niin älyttömän lämmin ja ihana <3. Ja onhan tässä kuitenkin vielä aikaa.

Tässä postauksessa kesäkuun TOP ja FLOP hetkiä. Ja hei; huomenna kutsuu Kypros ou jeeeee!

Suosituimmat postaukset kesäkuussa oli muuten Kyykkyhaasteen tulokset , Rahapäiväkirja -minkä verran rahaa kului viikossa? sekä Shoppailu: mitä kaikkea sain 126e:lla

TOP

Ostettiin trampoliini tori.fi:stä ja ollaan hypitty sillä tosi paljon. Ihan hullun hyvää treeniä! Hmm voisinkin tehdä joskus tramppatreeni postauksen…

Hankittiin pyöräkärri –sekin oli löytö tori.fistä! Pyöräilin pari kertaa muksujen kanssa ja ai että mikä vapauden tunne! Mie olen hyötyliikkunut pyörällä useita vuosia ja työmatkat olen pyöräillyt aina. Poislukien toisen raskauden viimeisen työssäkäynti kuukauden. Silloin alkoi polkeminen tuntua ikävältä. Mutta siis ai että! Pyöräily. Tuntui kuin olisin saanut pikkusen palaa Tiinaa takaisin.

Olin Kajaanissa siskoni luona 4-päivää. Mentiin perjantai-illasta koko porukalla, mies lähti lauantaina kotia. Me tultiin lasten kanssa kotiin tiistaina. Tein ihan hullun hyviä shoppailulöytöjä!

Juhannus oli tosi kiva! Oltiin miun porukoiden mökillä ja mm. tein perunan multausta kukkamekko päällä. Kävin myös setäni mökillä jossa tein myös perunan multausta ja juotiin pulla kahvit. Ihania lapsuusmuistoja tuli mieleen <3. Vauva ei vierastanut niin paljoa.

Kävin kauneusillassa jossa sai hyviä meikkivinkkejä <3.

FLOP

Kyseinen trampolini oli purettuna kun ostettiin se, eikä silleen huomannu miten rutkaleen näköinen se on. No ajaa asiansa, mutta ulkonäöllisesti ei ole niin priima kuin oisin halunnut.

Vauva vierasti Kajaanireissulla ihan perkeleesti. Melkein koko aika meni vauva sylissä kun hän vierasti ja huuti niin paljon.

Nukuin huonommin kuin yleensä ja arki tuntui välillä tosi nihkeältä.

Tämä Mama lähtee tosissaan huomenna Kyprokselle jonka jälkeen sitten Helsingissä pari päivää. Kannattaa seurata instassa @fitfatmamatiina , sinne tulee jonkinverran matskua reissunkin aikana.

Lue myös:

Toukokuun 10 kivointa kuvaa instagramista

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.