Kesäkuun suosituimmat postaukset ja instagram kuvat x 5

Tässä koostettuna kesäkuun suosituimmat blogipostaukset sekä instagram kuvat! Kurkkaa onko mukana joku oma lempparisi 🙂

Instan löydät @fitfatmamatiina

nämä kaksi oli kuvaparina; Mökkiyön kuvittelisi olevan rauhallinen, mutta lapsiperheen todellisuus näkyy swaippaamalla oikealle

7-minuutin treeni 7-päivän ajan tulokset

Tein youtubesta 7-minuutin treenin joka lupasi tuloksia vain 7-päivässä. Ruokavaliota en muuttanut tuona aikana ja tein säntillisesti treenin joka päivä. Voin kyllä suositella tuota! Tehokas ja liikkeet monipuolisia, kesto ainoastaan 7-minuuttia. Tulokset tässä postauksessa.

Syyt miksi en halua lisää lapsia

Minulta kysytään usein haluanko lisää lapsia. Vastaus on ei ja tässä postauksessa kerroin syyt miksi en halua lisää lapsia. Aihe herätti myös instagramissa paljon keskustelua, mikä oli mukavaa.

Epäsuositut mielipiteet x4

Pitkästä aikaa koostin epäsuositut mielipiteet postauksen joka tälläkin kertaa kirvoitti keskustelua sekä puolesta , että vastaan. Olen luonteeltani räväkkä ja käytän sanontoja jotka näköjään harmillisesti pahoitti joiden mielen. Pahoittelut siitä, mutta huumoria peliin 🙂

Anna miun olla rauhassa!

Avautuminen siitä kun joinakin päivinä huvittaa huutaa ANNA MIUN OLLA RAUHASSA. Välillä on rankkaa olla töissä läsnä asiakkaille, töiden jälkeen lapsille ja lasten mentyä nukkumaan yrittää huomioida vielä mieskin. Välillä huvittaisi ettei palvele tai ole läsnä kellekkään.

Meidän juhannus 2019

Tämä oli yllärinä tässä suosituimpien listalla, mutta ilmeisesti ihan tälläiset peruspostauksetkin kiinnostaa :).

Mukavaa päivää, me ollaan just junassa menossa kohti Helsinkiä <3

Lue myös

Huhtikuun suosituimmat postaukset ja instakuvat

Toukokuun suosituimmat postaukset ja instakuvat

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *