Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

VAALEAT HIUKSET TEIPPIPIDENNYKSILLÄ!

Stressin johdosta omat hiukseni ovat ihan karseassa kunnossa. Hiuksia löytyy sieltä täältä, ponnari on liuru hiirenhäntä ja hiukset vaan ällötti. Päätin siis ottaa teippipidennykset!

hiuksetteippipidennyksillä

teippipidennykset2

Edellisen kerran otin sinetit, mutta teipit tuntuu jotenkin paljon paremmilta. Kevyemmät, paljon nopeammat laittaa ja jotenkin luonnollisemmat. Tosin luonnollisemmat johtuu siitä, että pituus on 40cm ja leikkasimme siitä pituutta myös aika paljon veks. Tärkeintä oli se, että saan paksumman tuntuiset hiukset.

Kun pidennykset saapui, oli hieman voi fuck olo. Omat hiukseni olivat toooodella paljon lämpimämmät kuin tekotukka. Sain onneksi ajan kampaajalle samalle viikolle kuin pidennysten laitto oli. Tiia joka työskentelee Indi -kampaamossa, sai loihdittua oranssista kuontalosta pidennyksiin sointuvat ihanat hiukset! Voi että olin niiiiin helpottunut! Tyvi jätettiin tummaksi, koska en halua, enkä osaisi olla ihan vaalea vaalea. En ole mikään eloveena tytteli :D.

fitfatmama

Kuukausi sitten melkein näin lämpimät

hiuksetennen

Tiian taikojen jälkeen

Parturikampaaja kaverini jonka lapsi oli aikaisemmin samassa päikyssä kuin Eetu, laittoi teipit viime perjantaina.

Kiitos Tiialle ja Jonnalle tätäkin kautta ihan hitokseen <3! Kuulostaa varmasti ihan hullun pinnalliselta, mutta ai että on niin parempi olo kivoilla hiuksilla. En meinaa tunnistaa itseäni peilistä kun tälläisiä hiuksia ei olekaan koskaan ollut. Nyt pitää ostaa uusi hopeashampoo jolla saan vielä hieman taitettua omaa väriä. Hihhii, vaihtelu virkistää :)!

Mitäs mieltä olette? Tykkäättekö vaalentaa hiuksia kohti kesää?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (9)

 1. Anni

  Nää passaa sulle älyttömän hyvin. Oot niin hehkuvan kaunis noissa kuvissa. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Anni paljon,tykkään kovasti itsekin 🙂

 2. Anna^

  Kivat hiukset 🙂

  Itse mietin vaaleita raitoja, mut jätän kuitenki laittamatta. Oon kasvattanut kesästä 2013 omaa väriä niin nyt ei oikein viitsisi käsitellä juuri ollenkaan 🙂 Oon kyllä tyytyväinen omaan väriin, että silläkään en kehtaa hetken mielijohteesta vaa vaalennella. :> Paitsi voisin kokeilla, jos sais perua jossei ooka hyvä ni samantie pois 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos:) siulle voiski käyä vaaleet raidat 🙂

 3. Milla

  Siis onko nuo kampaamossa laitettu? Ei millään pahalla, mutta sävyero sun omiin hiuksiin on huomattava ja melko hiirenhäntä on nuo pidennyksetkin :O aika epäammattimaista jälkeä :/

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Sävyero lähtökohtaan (todella lämmin, oranssi) oli iso pidennyksiin ja siihen nähden lopputulos saatiin todella hyväksi :). Netissä pidennykset näytti tummemmilta.Verkkokaupan ohjeessa luki,että 3-4 pakettia riittää koko pään pidennyksiin. Otin 3 pakettia joka laittajan mielestä oli liian vähän,mutta onpahan ainakin kevyet:). Ja kyllä,parturikampaajia kummatkin. Kiitos kuitenkin kommentista

 4. Elina

  Näytät niin hyvinvoivalta noissa kuvissa 🙂 ja kivat on hiukset. Itsekki pitäs päättää mitä omiin keskiviikkona taiotaan.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Elina,kuvien otto päivänä mielikin oli happy,kiva että näkyy myös kuvassa :). Oi,Kivaa kampaajaa siulle:)

 5. UUDET HIUKSET JA MEKKOASU – Fit Fat Mama

  […] VAALEAT HIUKSET TEIPPIPIDENNYKSILLÄ! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.