KEHITTÄVÄ JUNARATA LAPSELLE

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom

 

Eetu sai joululahjaksi ensimmäisen junarata settinsä ja hän alkoi melkein heti pyytämään myös siihen sopivaa siltaa. Sopivasti tulikin Jollyroomin kanssa yhteistyö, jossa sain valita junaradan meille jätkän (ja vanhempien) leikittäväksi.

Junaradat ovat aina olleet mielestäni ihanan klassisia ja perinteisiä leluja. Puulelut kestää aikaa ja kulutusta, onhan ne lisäksi paljon kivemman näköisiä kuin kirkuvat muovihärpäkkeet.

junaradanjunat

junarataleikkiä

woodijunaratapaketti

junaratapaketti

Woodii Junarata ja tarvikkeet setissä on 90 osaa. Junaradan osia, erilaisia siltoja, liittymiä ja ukkeleita sekä muita hauskoja juttuja. Huippua miten niin monta erilaista juttua on kasattu yhteen pakettiin. Näin hintakin on edullisempi, kuin jos hankkisi jokaisen raiteen ja jokaisen tsuku tsukun erikseen.

Poliisimies, Palomies, Maajussi eläimineen tuo leikkeihin ihan eri ulottuvuuksia. Ollaan leikitty mm. että Eetu varasti maitojunan ja mie jahtaan Eetua poliisiukkelilla. Menoa ja meininkiä haha! Puisen metsän saa leikisti kaunistamaan maisemaa ja liikennemerkeillä saa opeteltua liikennesääntöjä. Muksu muistaa hienosti jo liikennevalojen värit ”punainen ei taa mennä, keltainen kohta, vihleä mene!”.

jollyroomjunarata

junarataeläimiä

junaratajollyroom2'

Ratojen rakentaminen on myös todella kehittävää. Ihan melkein hävetti kun itse kokeilin ensimmäisen kerran kasata rataa ja eihän se ollutkaan niin yksinkertaista. Mihin käy suora rata, mihin pyöreä. Miten monta rataa peräkkäin jne. Kehittää lapsen hahmottamiskykyä ja myös Maman hihi.

Woodii junarata on muuten myös yhteensopiva Brio-ratojen kanssa, saadaankin nyt tehtyä huippupitkä rata. Eilen testailtiin tekemällä Eetun huoneesta rata olohuoneeseen asti, hyvin sai kurvailtua junilla.Woodii sarjassa on paljon muitakin kivoja ja kauniita puuleluja, kannattaa käydä kurkkimassa niitä ja myös muita Jollyroomin leluja :).

 

Löytyykö teiltä junarataa? 

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

junarata saatu, en hyödy linkkien klikkaamisesta

Kommentit (6)
 1. Moi 🙂 Löytyy rata. Pienemmässä koossa, erimerkkinen mut samantyylinen rata ja lelut. On kyllä ollu tykätty! Mullaki on kolme vuotias poitsu 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   26.1.2017, 20:15

   Kiva että teidänkin 3-veellä löytyy rata ja on ollu mieluinen :). Niillä saa kyllä kivasti leikittyä koko perhe (:

 2. mummukkalailai
  25.1.2017, 23:21

  Brion ratoja löytyy useita.

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   26.1.2017, 20:15

   Brio on kyllä klassikko :). Kivaa kun ne sopii tuon Woodiin kanssa yhteen =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *