Kaikkien aikojen tärkeimmät blogipostaukseni

Olen kirjoittanut blogia marraskuusta 2013 asti eli jo 6-vuotta. Monta vuotta jonka aikana moni muu blogi on lopettanut ja moni muu uusi blogi on tullut sillä aikaa peliin mukaan. Matkan varrelle on mahtunut todella paljon elämää, niin iloa kuin surun hetkiä. Vaikka blogi ja mie olen muuttunut matkan varrella, niin aitous on silti pysynyt mukana. Ehkä jossain 2015 vaiheessa yritin elää olevinaan ”parempaa” elämää kuin oikeasti elän ja kirjoitin silloin paljon enemmän esim. laukuista ja lifestylestä. Näin jälkikäteen mietittynä shoppasin lievittääkseni myös ahdistusta sekundaarisesta lapsettomuudesta.

Kaikkien aikojen puhutuimmat ja tärkeimmät blogipostaukset ovat olleet ehdottomasti niitä henkilökohtaisia ja vähän rankkojakin juttuja. Vähän toisaalta jännä katsoa näitä hetkiä taaksepäin ja tavallaan paljastaa itseään uudelleen. Vaikka postaukset ovat olleet julkisena aina, moni niistä on uppoutunut arkistoon eivätkä ole niin helposti löydettävissä.

Tässä minulle merkityksellisiä postauksia blogihistorian ajalta jotka tuli intuiiolla mieleen

2014

2014 oli ensimmäinen kokonainen blogivuosi ja se sisälsi todella paljon kuntosali ja muita treenijuttuja, sekä raskaudesta palautumista. Menin myös sinä vuonna naimisiin.

Kropan muutos kuukaudessa

Tämä oli paljon luettu ja välillä käyn itsekin ottamassa tästä motivaatio buustausta jos haluan vähän tarkentaa. Tiputin esikoisen raskauskiloja kuukauden aikana aika hyvin.

Rehellisiä totuuksia vauva-arjesta

ensimmäinen postaus vauva/lapsiperheen arjesta jossa kerroin miten se on myös välillä vaikeaa. Muistan niin sen onnen kun sain vertaistukea ja kommentteja. Tuohon aikaan miulla ei oikein ollut face-to-face tukiverkkoa ja virtuaalinen tuki oli todella tärkeää.

Hetki jolloin sanoimme Tahdon

Elämäni yksi jännittävimmistä päivistä kun menin naimisiin

2015

Menin silloin esikoisen jälkeen takaisin töihin ja henkilökohtaisessa elämässä oli aika paskaa välillä. Otin hirveitä paineita bloggaamisesta ja aiheet oli joko pintaliitoa tai yliampuvaa draaman hakuisuutta. Höyrysin hirveästi laukuista.

Oravanpyörä postausta lukiessa muistan sen ahdistuksen arjesta, joten se on siinä mielessä itselleni merkittävä.

 

2016

Vuodelta 2016 nousee mieleen monta itselleni tärkeää postausta. Todella henkilökohtaisia ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä.

Kun virta loppuu.

Ensimmäinen henkiseen hyvinvointiin liittyvä postaus blogihistoriassa ja tuo oli koko revohkan alku.

Kun maailma romahti

Sain keskenmenon, josta kerroin blogissa. Oli myös ensimmäinen kerta kun kerroin, että yritettiin toista lasta.

Diagnoosi

Kirjoitin siitä kun sain vihdoin diagnoosin mikä minua oikein vaivaa.

Sekundaarinen lapsettomuus on perseestä

Postauksen otsikko kertoo aika osuvasti. Kerroin meidän toisen lapsen yrityksestä.

2017

 

Meille tulee vauva

Olin niin onnellinen kun ultrassa selvisi, että vauvalla on kaikki hyvin ja sain kerrottu julkisesti raskaudesta <3. Tätä postausta olen monta kertaa käynyt lukemassa hymyillen myöhemminkin <3. Ainoastaan ne voi tietää ja tuntea sen ilon ja onnen tunteen kun vaikeuksien jälkeen on onnistuneesti raskaana.

Avautuminen kahden lapsen arjesta

Heh sitten raskausuutisesta avautumiseen kahden lapsen arjesta :D. Olin ihan paskana ja sain todella ihanasti vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta äideiltä.

 2018

Maha hurjassa kunnossa?!

Ensimmäisen lapsen synnytyksen jälkeen halusin fanaattisesti tiputtaa raskauskilot pois, mutta toisen lapsen kohdalla otin rauhallisemmin. Sain kommenttia kuinka mahani on aika hurjassa kunnossa 6kk synnytyksen jälkeen.

Ilman meikkiä netissä

Tämä on itselleni merkityksellinen siitä syystä, että en aikaisemmin kehdannut mennä edes lähikauppaan ilman meikkiä.

2019

Päiväkoti-työarkea takana kuukausi

Stressasin todella paljon töihin palaamista. Mielessä oli ahdistus joka puristi toimistolla rintaa ennen äitiylomaa ja jännitti palata. Olin niin onnellinen kun paluu ei ollutkaan niin kamalaa <3.

Kävin ratsastustunnilla vuosien jälkeen -näin se meni

Aloitin ratsastuksen vuosien tauon jälkeen ja tämä on itselleni merkityksellinen postaus ja asia, koska olen niin onnellinen harrastuksen uudelleen löytymisestä. Käyn n. 2 viikon välein tunnilla ja sen lisäksi silloin tällöin köpöttelemässä kaverin siskon ylläpito hepalla. Harrastus tuo elämään iloa <3.

 

Näin juhlin kolmekymppisiä!

Täytin viime vuonna pyöreitä ja nyt olen ”oikeasti aikuisen ikäinen” kuten mietin nuorenpana, että kolmekymppinen on sitten ihan aikuisten oikeesti aikuinen.

 

Blogihistorian aikana itselleni, sekä myös teille lukijoille merkityksellisiä ovat olleet henkilökohtaiset postaukset. Pakko tähän loppuun vielä sanoa kevyt postaus, joka kerää edelleen paljon lukukertoja ja se on MUHKEAT BANAANILETUT.Kerrankin keksin hyvän reseptin haha!

Siinä oli pieni aikamatka blogihistoriaani. Jos kiinnostaa vanhat postaukset, niin niitä löytyy arkistosta esim. treenijuttuja tosi paljon vuodelta 2014.Vuosia sitten merkityksellisiä postauksia mielestäni olisivat varmaan olleet jotkut toiset, kuten alkuvuosien treenibeibe postaukset. Nykyisin en ajattele asioista niin mustavalkoisesti ja treenin lisäksi elämässä on paljon muutakin.

Olisi mielenkiintoista tietää miten pitkään sinä olet lukenut blogiani?

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (8)
  1. Oon seurannut sun blogia varmaan vuodesta 2016😅 tykkään sun tavasta kirjottaa, aidosti ja rehellisesti 👍 huumorilla höystettynä….

    1. Oi ihana kuulla,monta vuotta lukemista siulla sit takana 🙂 kivaa viikonloppua ja toivottovasti viihdyt jatkossakin:)

  2. Mie teen aina banaaniletut sun ohjeella ja googlaan sen aina 🤣

    1. Hehe ihana kuulla 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *