Jumppa Äideille:OLOHUONEJUMPPA!

Nyt on Äideille jumppaa sarjan toinen osa ja tässä jumppa tehdään ihan koti-olohuoneessa. Pitkän työpäivän jälkeen ei ole aina mahdollisuutta tai halua lähteä pois kotoa salille, joten monesti olen yhdistänyt lapsen kanssa leikkimisen ja treenaamisen. Kaikki lapset eivät välttämättä tälläisestä riekkumisesta pidä, mutta Eetu on aina liekeissä ja varsinkin jalkapomppuja pyytää aina ”lissää”.

Tässä siis vinkiksi muutama treeniliike joita voit tehdä lapsen kanssa ihan omassa olohuoneessasi. Kaikkia liikkeitä 3 sarjaa 10-15 toistoa lapsen jaksamisesta riippuen.

Kyykky+hyvää huomenta

IMG_9330

IMG_9331

Ota lapsi olkapäillesi ja kyykkää. Vie peppu pitkälle ja purista pakaroita takaisin ylös tullessasi. Kyykyn jälkeen tee hyvää huomenta liike, pidä keskivartalossa tuki, taivuta yläkroppaa eteenpäin ja pidä muksusta tiukasti kiinni. Liike käy takareisiin ja alaselkään.

 

Jalkapomppu

IMG_9336

IMG_9338

Mene makaamaan selällesi maahan ja koukista jalat. Ota lapsi jalkasi päälle ja vie jalat alas ylös, liike vastaa salin etureisilaitetta, tosin tässä maataan selällään. Ääniefektit on myös enemmän kuin jees, voit vaikka rallatella jotain liibalaabaa samalla. Tee toistoja kymmenen ja lopuksi pito. Pidä jalka koukussa niin pitkään kuin jaksat ja tee sen jälkeen samat toistot toiselle jalalle. Kun olet tehnyt kummallekin jalalle toistot+pidot, tee sama kummallakin jalalla yhtä aikaa ja pito loppuun. Korvennusta!

 

Peppupuristus

IMG_9334

Pysy selin makuulla ja laita lapsi lantiosi päälle. Nosta peppu ylös ja purista ylhäällä. Tee toistoja 10 ja loppuun maksimi pito, eli pidä pyllyä ylhäällä niin pitkään kuin jaksat. Kuvan ilmeen mukaan taitaa olla pito juuri päällä haha.

 

Vatsat

IMG_9339_edited-1

Lapsi mahasi päälle ja tee istumaannousu vatsat normaalisti.

 

Huomioithan sen, että tämä jumppa on tarkoitettu nimenomaan Taaperon tai sitä vanhemman kanssa tehtäväksi, vauvan kanssa riekkumista ei tietenkään voi tehdä. Meidän minimies on aina liekeissä jumppaa tehtäessä, mutta mikäli kyllästyy, hän osaa ilmaista ”poish” ja jatkan sitten treenin ilman häntä loppuun.

Pahoittelut muuten kuvalaadusta, en tajunnut ollenkaan että tulee tuollaiset varjot, pöh.

Hihi, kivaa muuten kun eiliseen postaukseen olette laittaneet kommentteja. Ravitsemus ja varsinkin lapseen kohdistuva herättää itsessäni voimakkaita tunteita ja mukavaa, että aihe herätti asiallista keskustelua :)!

Eikun jumppaamaan!

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (2)
 1. Lindiz ~ Tutipuu
  18.8.2015, 21:50

  Tekis jumppa kyllä terää muhun laardiperseeseen! Näyttää niin näppärältä minimiehen kanssa… mä vain kuvittelen Kikkaran samaan tilanteeseen niin voipi mennä smackdowniksi meillä Kikkaran puolelta =DDD

  Mutta siis upee toi teidän seinä, haluan teidän sohvan ja noi tyynyt =D et näin se mun ajatus jumppaamisesta lähti harhaileen…..

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   18.8.2015, 21:53

   Haha ihana sie :D! Hehe, Eetu on sopivan natiainen noihin liikkeisiin :).

   Kiitos, ostettiin toi sohva pari kuukautta sitte :). Edellinen olikin ihan kaameessa kunnossa jo :D. Freessaa olkkarii kun ei oo enää tumma sohva =).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *