Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

JOULULAHJATOIVEITA+PIXI ARVONNAN VOITTAJA

Joulu tulla jolkottaa, enää 2-viikkoa ja päivä! Jotenkin tänä vuonna suhtaudun paljon innokkaammin joulun odotukseen. Olen paljon enemmän Muumimamma Mutseillut kuin muina vuosina hih. Eetulla on joulukalenteri, ollaan askarreltu joulukortteja, leivottu pipareita ja kuunneltu joululauluja. Haluan, että poitsulle jää hyviä muistoja.Nyt 3-veenä muistikuvat voi tallentuakin mieleen pitkälle tulevaisuuteen.

Eilen olin palkattomalla vapaalla kun Eetu sairastui kuumeeseen, miehellä oli epäsopivasti yövuoro. Käytiin yksityisellä tarkastamassa tilanne, ja ihan normaali kuume vaan onneksi. Toinen oli kyllä niin raukka silti ”äiti anna särkylääkettä, ”äiti haluan jo nukkumaan”. Ai että on helpompaa siinä mielessä kun toinen osaa kertoa mihin sattuu ja mitä haluaa tehdä. Yö oli todella katkonainen ja yksi herätys oli ennen kellon soittoa. Ihme kyllä ei edes väsytä, Mamageenit jyllää tai sitten väsymys iskee vasta päivällä. Eilen olin itsekin ihan dööd ja yritti nostaa lämpöä, toivottovasti tauti kiertäisi kaukaa niin ei mene viikonloppu sairastaessa.

Mutta niin, postauksen otsikkoon! Eli joululahjatoiveita ;

joululahjatoiveitanaiselle

Kuvat zalando, Finnish Desig Shop, Fazer.fi , Iittala.fi

Haluaisin uuden lämpimän ja kivan yökkärin. Jouluajasta odotan melkein eniten rauhallisuutta, villasukkia ja lämpöä <3. Ja mikä sen parempaa kuin sukeltaa uuteen lämpimään yökkäriin hih.

Haluaisin pari uutta perusvaatetta (ne hankin varmaan kohta jo itse). T-paita, pitkähihainen ja liivit.

By Malene Birgerin huivit ovat kiinnostaneet pitkään, enkä pistäisi pahitteeksi jos pukinkontista löytyisi sellainen.

Pari uutta astiaa olisi ihania, Marimekon kuppi ja Iittalan mustavalkoisesta pöllömukista on paras juoda kahvia.

Suklaata ei voi olla liikaa jouluna! Tuomas ostaa miulle Geisha boxin ainakin, mutta toinenkin menisi helposti.

Kaikista mieluiten toivon suklaata, yökkärin ja jommankumman mustavalkeista astioista. Lahjat ei kuitenkaan tässä iässä enää ole prio yksi todellakaan, päin vastoin -kulutushysteria kammostuttaa. Lahjat olen itse melkein kaikki jo ostanut, kerrankin osasin olla ajoissa.

Sitten Pixi arvonnan voittaja:

Petra 3.12.2016 at 15:10
Pixi Glow Mud Mask ja beauty sleep cream ☺️
Onneksi olkoon Petra!
Laita minulle sähköpostia fitfatmamatiina@gmail.com
Mitä sinä toivot joululahjaksi?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. Miksi

  Anteeksi asiahan ei siis minulle eikä kenellekään muulle kuulu, mutta saanko kysyä miksi olit palkattomalla vapaalla jos lapsi on kipeä koska voisit hoitaa lasta kotona ja saada sairausajan palkan siitä?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi, mies oli yövuorossa eli hänen piti nukkua päivä,että jaksaa seuraavan yön töissä. Lain mukaan jos toinen vanhemmista on kotona lapsen sairastaessa(vaikka olisi ollut yövuorossa ja lepoaika ei täyttyisi ennen uudestaan töihin menemistä),toisella vanhemmalla ei ole oikeutta palkalliseen poissaoloon. Tosi typerää ettei tuollaista tilannetta oteta huomioon :/. Mieluummin hoidin sairasta lasta palkattomana kuin olisin miehen pakottanu hoitamaan umpiväsyneenä 🙂

 2. Tuija

  Odotan joulussa juurikin samoja asioita: rauhallisuutta, villasukkia ja lämpöä. Onneksi enää tämä viikko ja sit ollaan joululomalla <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Niimpä, rauhallisuutta odotan kyllä kovasti <3. Harmi että itselläni ei ole joululomaa kuin pari pyhäpäivää mitkä sattuu, mutta pitää ottaa niistä ilo irti 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.