JOULULAHJAT VIDEOLLA+REISSUUN!

Lukijan toiveesta näytän joululahjat videolla. Back to basic ja kuvasin tietokoneen kautta. Videolla hengailee myös minimies mukana 🙂

joululahjatvideolla2016

Eetu halusi näyttää videolla lempparilelunsa ja sen lisäksi hälle tuli paljon muitakin leluja, pari astiaa, ison pojan tyyny+lakanat ja jotain muuta. Aika kivasti, lähipiiri ymmärsi olla hukuttamatta meitä tavaramereen mikä on positiivista.

Ainiin ja yksi juttu mitä en muistanut videolla kertoa ; tänä vuonna kerrankin odotin enemmän, että Tuomas avaa lahjansa. Hankin meille joululahjaksi pidennetyn viikonloppureissun Riikaan! Tein hämyisesti niin, että ensin paketista näkyi Hilfigerin laatikko. Kun kannen avasi, oli paketissa sukat, jonka alla lappu ”Hähää luulitko saavasi vain sukat. Käännä kirjekuori”. Toiselle puolelle kirjoitin 12.1-14.1 matka Riikaan kahdestaan. Oli herran ilme aikamoinen hihi.

Lähdetään ensi viikon torstaina reissuun ja Eetu menee mummolaan reissun ajaksi. Ollaan vain torstaista lauantaihin, en raahtinut olla pidempään lapsen luota poissa.

 

Oikein kivaa keskiviikkoa <3

 

Mitä sie sait joululahjaksi?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (11)
 1. Kiitos paljon postauksesta! 😊

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   4.1.2017, 11:37

   Kiitos siulle toiveesta,pääsimpä testaamaan uuden koneen kameraa 🙂

 2. Ihana video ja Eetu 🙂 Tulee ihan minun minimieheni mieleen 🙂
  Minä sain aktiivisuusrannekkeen, jeeee!!! Oli kyllä ylläri, miten paljon tulee askeleita päivässä…
  No työpäivän aikana ei tule niin paljon, kun on istumatyö 🙁 Vapaapäivinä Joulunaikaan paukku 15000 steppiä/12h! Mukavaa tulevaa loppias weekendiä 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   4.1.2017, 20:44

   Hih kiitos :). Onko siullakin 3vee (:?
   Aktiivisuusranneke on huippu! Miulla oli polarin ranneke 24/7 ranteessa, iho alkoi kulumaan ikävästi niin pidin hetken taukoa, mutta nyt on parantunut niin voin laittaa uudelleen :).
   Miullakin istumatyö niin askelia ei paljon tule, mutta mittariin saa harjoittelu moodin pyöräilyn joten se nostaa kivasti aktiivisuutta.

   Kivaa viikonloppua siullekin :)!

  2. Juu on mulla kolme vuotias minimies 🙂 Syksyllä täytti kolme.

   1. Tiina / Fit Fat Mama
    5.1.2017, 22:02

    Saman ikäinen sitten kun meidän sälli, Eetu täytti myös syksyllä :). Kivaa vkl siunkin minimiehelle+siulle (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *