Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

JOULUKUVIA 6-VUODEN AJALTA

Hellurei ja ihanaa joulupäivää <3. Itsehän olen tällä hetkellä siskoni luona joulun vietossa ja ajastelin tämän päivän postauksen valmiiksi. Jouluna olen aina perinteisesti ottanut kuvia, myös ennen bloggaamisen aloittamista. Selailtiin miehen kanssa meidän alkuajoilta asti kuvia joulukuulta ja tässä throw back pläjäys joulukuun kuvista 6-vuoden ajalta, sekä linkit jokaiseen meidän joulu postaukseen blogivuosilta.

2011

Tämä oli miun ja miehen ensimmäinen yhteinen joulu. Oltiin kesällä muutettu meidän ensimmäiseen yhteiseen vuokrakämppään.

2012

Tässä kuvassa ollaan vielä kaksin (+koira). Pari viikkoa eteenpäin, niin plussasin Eetusta.

2013

Ensimmäinen joulu perheenä <3. Eetu oli 3kk.

2014

Vietettiin porukoilla joulua ja siskoni oli myös perheineen mukana, eka joulu kun Eetu osasi kävellä <3. Joulu 2014 postaus täällä.

2015

Vietettiin joulu siskoni luona. Joulupukkikin kävi ja pojat remusi hulluna. Vuosi 2015 joulupostaus täällä.

2016

Huomaatteko tekin miten iso ero näillä kahdella peräkkäisellä kuvalla on? 2015 joulukuusta vuosi eteenpäin ainakin omasta mielestäni näytän pikemminkin nuortuneen kuin vanhentuneen. Tässä 2016 kuvassa ollaan juuri saatu tietää, että masussa köllöttelee vauva kun olin plussannut pari päivää ennen joulua. Tätä kuvaa katsoessa tulen aina hyvälle mielelle <3. Hitsi muuten on noita hiuksia ikävä. Huvittavaa muuten, että vaikka noiden kuluneiden vuosien varrella hiustenväri on ollut vaaleasta punaiseen ja mustaan, aina joulukuussa olen palannut tummaan sävyyn.

Oikein kivaa jouluaikaa <3 .Tämän vuoden joulupostaus tulee pihalle kunhan ennätän. Yritän tällä viikolla, mutta en ota ressiä.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.