Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

JOULU 2016

Tänä vuonna olin lapsuusvuosien jälkeen ensimmäistä kertaa näin innoissani joulusta. Edellisinä vuosina olen lähinnä pyöritellyt silmiäni jouluvouhotuksesta..

Ihanaa, että tänä vuonna oli jotenkin niin rauhallista. Ei stressiä lahjoista, ei tappelua, ei kiirettä. Monena edellisenä vuotena kaikkia kolmea on tapahtunut, joten nyt oli siinäkin mielessä onnistunut joulu.

tp5d9269

joulupukinkuumalinja

tp5d9277b

Aamu startattiin letkeästi. Aamupalaksi tehtiin fruitieta sekä leipää joulukinkulla tottakai. Parina edellisenä jouluna ollaan tehty smoothieta aamupalalla, nyt haluttiin vähän erilaista. Fruitieen (mikä sanahirviö) tuli omenatäysmehua, ananasta pari purkkia, vadelmia, marjajauhetta sekä hunajaa.

joulukuusentahdenlaitto

tp5d9278

Joulupukin kuuma linja taustalla koristeltiin kuusi. Meillä kävi vain hieman fail, kun huomattiin ettei joulutähteä ole. Ei muistettu yhtään, että se meni viime vuonna rikki. Mies lähti hakemaan kaupasta pikaisesti uutta ja mukanaan toi Vallilan verhot joita olen himoinnut jo pitkään. Jej!

Öllöteltiin, Eetu leikki ja mie laittauduin. Otettiin virallinen joulukuva sällistä ja itse räpsin muutaman kuvan aamupäivästä instaan.

joulu2016

tp5d9310b

tp5d9290b

@fitfatmamatiina

Välissä yritettiin saada minimiestä päikkäreille, mutta eihän siitä tullut mitään jouluinnostuksen takia, joten lähdettiin pikkuhiljaa kotoa pois. Meillä on miehen kanssa alusta asti ollut perinteenä se, että joka toinen joulu vietetään minun lähipiirin kanssa ja joka toinen vuosi Tuomaksen.Viime vuonna oltiin siskoni luona Kajaanissa, nyt oli joulun vietto siis Anoppilassa. Matkan varrella käytiin toivottelemassa Äitini haudalla hyvät joulut kynttilällä.

Käytiin saunassa, syötiin, katsottiin jouluohjelmia ja pelattiin Trivial Pursuitia. Tavoitteena oli saada edes yksi palanen ja sen sain haha!

Kun alkoi olla kotiin lähdön aika, Eetu ilmoitti haluavansa jäädä Mummin luokse yöksi, joten tulikin extempore kaksinoloaikaa kotona. Toisinsanoen voivoteltiin kilpaa sohvalla täysiä mahoja heh.

Joulupäivänä käytiin miun porukoiden luona, muuten hengailtiin melkein koko päivä yökkärissä katsoen telkkarista leffoja ja sarjoja. Välillä leikittiin minin uusilla leluilla, käytiin illasta kävelyllä ja pikaisessa pulkkamäessä.

Olin melko surkea bloggaaja ja kameraan ei tullut paljoa ikuistettua hetkiä. Hetket tällä kertaa tallentui enemmän sydämeen ja mieleen. Överilässysti sanottu, mutta oli vaan jotenkin todella mukavaa kun aidosti oli sellainen rento olo koko joulun pyhien.

tp5d9339

Miten siulla meni joulu? Lahjoista teen erillisen postauksen, saa esittää toiveita laitanko kirjoittamalla vai videolla 🙂

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)

 1. Riksu

  Laita videolla postaus lahjoista. Ois niin kiva kuulla pitkästä aikaa siun jutustelua 😊

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti Riksu toiveesta, tämäpä toteutetaan :)!

 2. J

  Pakko kysyä ihan mielenkiinnosta että kun olet kertonut blogissa olevasi sokerin suhteen tosi tarkka, lapsella siis. Niin miten saiko Eetu jouluna herkkuja, suklaata tai muuta? 🙂
  Meillä melkein 4v ja helmikuussa 2v täyttävät pojat ja pienemmästä on joulun aikaan paljastunut oikea suklaahirmu 😀 aiemmin ei ollut varmaan suklaata maistanutkaan kun kerran tai kaksi korkeintaan. Nyt oli jatkuvasti salaa nappailemassa jos suklaata vaan oli näkyvissä 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo sai kyllä, nyt joulukuussa ollaan höllätty herkkunatseudesta sekä omalta kohdalta että lapselta aika paljon :D. Periaate toki samana, että ruoka ruokana ja herkku herkkuna, normaali ruoka piti aina syödä ja joulujutut oli nimenomaan extraa.

   Eetu rakastaa suklaata, pölli muutaman ylimääräisenkin kun silmä vältti :D.

 3. Johanna

  Moi Tiina 🙂
  Minä kans höyrähdin Jouluun ”vanhemmalla” iällä, kuusi tuli laittettua vajaa viikko ennen joulua 😀
  En kyllä mitään överi-joulua vetänyt, mut kumminkin oli kiva fiilistellä…
  Kaikkea kivaa muksujen kans, unohtamatta HYVÄÄ ruokaa ja suklaata 😉
  Hyvää uutta vuotta!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi Johanna, joulua on kyllä kiva fiilistellä ja saa jotenkin ihan eri merkityksen kun lapsen kanssa pääsee elämään joulua ihanalla tavalla :). Oikein kivaa uutta vuotta siulleki <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.