MEIDÄN JOULU 2015

Nyt on perinteisen Joulupostauksen aika. Ihan haikea fiilis kun katselin viime vuoden ja varsinkin Meidän ensimmäinen joulu perheenä postauksen. Miten Eetu on nyt niin iso poika <3.

Aamu aloiteltiin rauhallisesti pötköttelemällä sängyssä ja noustiin pikkuhiljaa aamupalapöytään. Itse skippasin varsinaisen aamupalan ja otin vain vihersheikin koska tiesin lyöväni yli joulun aikaan ruokien suhteen. Koristeltiin kuusi ja pakkailtiin viimeisiä tavaroita kasaan. Kävin koiran kanssa hölkkäämässä jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Kajaania.

Matka meni ihan jees. Laittauduin matkalla ja vedettiin kaikki kuskia lukuunottamatta päikkärit. Tuomas tokaisikin, että joulun ihme kun kaikki kolme vaikeni yhtäaikaa :D. Koirakin takakontissa simahti.

IMG_9938

IMG_9933  IMG_9937

IMG_9944

TP5D5550miten pojat sai pidettyä paikallaan :D.

TP5D5538

 

Vietettiin joulu miun siskon luona Kajaanissa jossa oli myös meidän porukat. Pojat ja mie aloitti heti remuamisen ympäri asuntoa ja muut laitteli jouluruokia valmiiksi.

IMG_9962

IMG_9955

IMG_9964

IMG_9968

Yleensä en niinkään välitä jouluruuista, mutta tänä vuonna oli poikkeuksellisen hyvät pöperöt. Erityisesti jäi mieleen punajuurilaatikko aurajuustolla ja kinkku. Monesti kinkku on sellaista kuivaa, vähän njääh meininkiä, mutta nyt oli niin buenoa että.

Vajuteltiin mahaa ja vedettiin tietenkin jälkkäriksi suklaata ja britakakkua sekä niitä perinteisiä jouluherkkuja. Eetu sai joulun aikaan herkutella myös ja ”lisää pipakakku” raikui monesti hänen suustaan.

TP5D5580

TP5D5597

Koomailtiin pallomahojen kanssa hetki ja sitten tulikin Joulupukki. Olin ihan varma, että Eetu pelkää valkopartaista möhömahaa, mutta istui sylissäkin ihan reippaasti.

Lahjat näytinkin TÄSSÄ postauksessa.

TP5D5570

Minimies alkoi olla niin väsy, että hetken leikkien jälkeen hänet piti viedä nukkumaan. Käytiin koeajamassa siskoni uusi, upea sauna. Parhaat löylyt ikinä! Hitsiläinen kun unohdin ottaa kuvan, niin hieno ja erilaisin sauna minkä olen koskaan nähnyt. Meidän jöröjukkakin kehui, että paremmat löylyt kuin mökkisaunassa joten se kertoo jo jotakin haha!

Olin lähes sometta pari päivää, toki muutamia kertoja tsippailin sivustoilla, mutta normiarkeen verrattuna todella vähän. Nukuin päiväunia Eetun viekussa, söin niin paljon suklaata että ihme kun en ole muuttunut suklaamuoriksi, ja hengailin. Joulupäivänä kävin 6km lenkillä siskon kanssa ja se vaati kyllä jo treenimotivaatiota kun hölkyttelin kengät litisten. Coretex lenkkarit olisi kova sana.

Eilen alkoi taas arki ja salilla reenailin selkää ja vatsoja. Paastosin puolet päivästä jotta pääsen turvotuksesta veke. Ihme kyllä paino ei paljoa edes noussut vaikka mätin niin överisti kaikkea.

Nyt on virallisesti Jouluaihe taputeltu! Tulossa lähipäivinä ainakin vuoden 2016 katsaus.

 

Miten teidän joulu meni?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (15)
 1. 2016? 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   30.12.2015, 06:26

   joo korjattu tietoihin 😀

 2. Olisiko tämä kuitenkin joulu 2015? : D

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   30.12.2015, 06:26

   joo-o :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *