Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Joko -tai haaste. Kumman valitsen?

Bongasin byVILMA blogista tämän Joko -tai haasteen. Kumman näistä vaihtoehdoista valitsenkaan;

Suihku aamulla vai illalla? Illalla. Ihana mennä puhtaana nukkumaan. Toisaaltaan sillon kun mies on aamupäivän kotona, niin on ihana mennä suihkuun rauhassa ja föönätä vaikka hiukset, jota illalla en yleensä tee. Vauva on ruvennut pelkäämään mm. imurin ja föönin ääntä nimittäin.

Suunniteltu vai extempore?  Sanon kyllä extempore. Näin äitiyslomalla kun ei ole tarkkoja rutiineja, kello ei soi aamulla, eikä ole tavallaan ”pakko” mennä mihinkään, tykkään keksiä extemporena tekemistä. Voi päättää saman päivän aamuna vaikka menosta keskustaan linja-autolla, mitä ei työssä käydessä arkiaamuisin ikinä voi tehdä.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys? En viihtyisi missään korvessa, enkä kyllä myöskään suurkaupungin sykkeessä. Jos jompikumpi on pakko valita, niin luonnonläheisyys. Tälleen vajaa 30-veenä olen oppinut nauttimaan vaikka metsässä tsiimailusta, mikä kuulosti nuorempana ihan hippeilyltä.

Kirkkaat vai neutraalit värit? Vähän riippuu missä yhteydessä. Neutraaleja esim. vaatekaapista löytyy enemmän, vaikkakin myös keltaista ja vaikka punaista. Neutraalia on myös kotona enemmän.

Kevät vai syksy? Kevät, siitä on lyhyt matka kesään <3. Rakastan kesää ja aurinkoa. Keväisin on ihana odottaa ensimmäisiä auringonsäteitä ja kun voi kaivaa kaapista kevyempää päälle.

Aamut vai myöhäiset illat? Myöhäiset illat! Silloin saan sitä omaa aikaa/parisuhdeaikaa mikäli lapset nukkuu kiltisti.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut? No tulee mieleen jos on vaikka juhlat kuten häät ja vieras tulisi sinne verkkareissa, niin alipukeutuminen todellakin olisi inhottavampaa..

TV-sarja vai elokuvat? Sarjat. Ihan parasta kun löytää hyvän sarjan johon voi uppoutua. Katsotaan miehen kanssa yleensä aina jotain sarjaa, nyt menossa saksalainen dark netflixistä.

Suklaa vai karkki? Suklaa! Siskoni sanoo, että miun silmät alkaa loistaa kun edes sanoo sanan suklaa :D.

Puhelimen kalenteri vai paperinen? Puhelimen. En edes käytä nyt mitään paperikalenteria, paitsi seinällä on yksi.

Lauantai vai sunnuntai? Miehen vuorotyön takia ja äitiysloman takia viikonloputkin monesti on kuin arkea, mutta valitsen lauantain. Sunnuntaisin ei ole kaikki kaupat auki.

Tanssiminen vai laulaminen? Tanssiminen, ai että tekispä mieli zumbaan! Tai johonkin muuhun missä saisi heiluttaa peppua. Harrastin karaokea yhdessä vaiheessa, mutta kun ei ole pitkään aikaan koilottanut, niin ei enää luonnistu. En tykkää laulaa yhtään ”normaalisti” ilman mikkiä, mutta karaokessa tykkään laulaa kun on mikki.

Auringonnousu vai lasku? No öö, ainakin ulkomailla auringonlasku oli kaunis 🙂

Kulta vai hopea? Hopea.

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli? Monesti mie olen porukasta se joka hölöttää ja vaikka kaupoissa yms. en koe vaikeaksi kysyä apuva myyjältä. Joten sanon kysymysten esittäjä.

Tulppaani vai ruusu? Ruusut on klassisia, joten ne <3.

Valitsitko samoja kuin mie? Kivaa viikonloppua!

Lue myös:

Ystäväkirjahaaste

Blue Dress ja haaste

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Emma // Haaveita ja hauiskääntöjä

    Osaan tulisi erilaiset vastaukset ja osaan samat! Illat ehdottomasti, koska ne on ihanaa aikaa rentoutumiselle <3 Sen sijaan ilman paperista kalenteria en pärjäisi, pakko olla 😀 En vaan vieläkään ole oppinut puhelimen kalenteriin!

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Miullaki oli jossain vaiheessa paperinen kalenteri, tosin käytin myös puhelimen kalenteria sillon. Sit jotekin unohtu koko kalenteri, känny sen sijaan aina mukana melkein 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.