ISI, ISI, ISI!

Vauvalla ja Taaperolla on kaikenlaisia vaiheita. On hampaiden puhkeamiskitinää, En päästä Äitiä rauhassa edes vessaan-vaihetta, tiheän imun kautta, Opin uutta enkä halua nukkua yöllä-vaihetta ja vaikka sun mitä. Eetulla on tällä hetkellä menossa ”ISI, ISI, ISI” -vaihe.

IMG_3649

Jos saisin pennin joka kerta siitä, kun Eetu sanoo Isi, olisin miljonääri. Aamuisin pikkumies rallattelee aamulla ja menen hakemaan. ”Isi”. No ei kun Äiti! Kun tuon minimiekkosen meidän sänkyyn, hän käpertyy Tuomaksen kainaloon ”Isi”. Kun yritän samaa ja kaapata pikku-ukkelin viekkuun, kuuluu vaan ”poish, poish” ja eikun Isin kaikkuun käpertyminen.

Ennen suusta kuului ainoastaan Äittä, äittä, nyt tilalle on tullut muiden nimet. Isin lisäksi myös Mummin ja erään päiväkodin hoitotädin nimen rallatus on kova juttu.

Pari kuukautta sitten Eetulla oli niin paha Isi-vaihe, että kun hän heräsi kesken yöunien, en kelvannut lohduttamaan, vaan hän karjui Isiä. Aina, ihan pikkuvauva ajoista asti yleensä mie olen AINA ollut se, joka kelpaa lohduttamaan parhaiten.

IMG_3648

IMG_3645

IMG_3644

Kun Tuomas hakee taaperoamme hoidosta, vastassa on hymyilevä, vastaan juokseva tattiainen. Kun mie haen, yleensä saan vain hymyn. Missä miun vastaaottokomitea on häh :D?!  Yksi ilta rupesin melkein vollottamaan kun Eetu ei suostunut tulemaan sylittelemään haha!

Silloin kun imetin ja ruuanlähde oli ainostaan tissimaito (tai korvike), tunsin itseni jotenkin tärkeämmäksi, Eetun elämän ehdottomasti tärkeimmäksi henkilöksi. Toisaaltaan on helvetin hienoa kun en ole enää ainoa oikea henkilö joka kelpaa, antaahan se minulle huomattavasti enemmän vapautta ja rentoutta. Kannoin lasta ensimmäiset 9kk. Imetin melkein vuoden, eli tavallaan olin melkein 2-vuotta melko kiinni Eetussa. Nyt olen vapaampi, eikös sen pitäisi tuntua pelkästään hyvältä? Onhan se ihanaa kun lapsi rakastaa hirmuisesti myös Isiään ja näyttää sen, mutta miksi mie en ole enää niin tärkeä? Milloin miun vauvasta tuli noin iso poika?

 

Onko muiden lapsilla ollut Isi-vaihetta?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa Blogilistalla /Instagramissa

Kommentit (14)
 1. Meilläkin on isi se best. Kun isi kotona mulla ei oo mitään tekoa täällä. Saan tehä omia juttuja miten paljon haluan niin ihan rauhassa.

  Mutta isi ei saa poistua näkyvistä ollenkaan, muuten tulee raivoa. Mä en saisi koskea isiin, kun tulee itku. Isi on paras aikakausi täälläkin! 😀 Mutta koetan nauttia tästä nyt, kun se kerran on. Saan siivota rauhassa yms niin nauttimista vaan!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   25.5.2015, 21:31

   Joo miekii saan tehä iha rauhassa monesti omia juttujani kun toinen köllii Tuomaksen kainalossa :D. Yritetään nauttia, vaikka ikävältä tuntuukin! 🙂

 2. Meillä myös isi on best 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   25.5.2015, 21:30

   Isit rokkaa siis teilläkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *