Inspiroivat ihmiset -näitä seuraan somessa

Sain seuraajalta toiveen;

ketkä ihmiset/mitkä blogit/igt tms inspiroi sinua ja miksi. Eli mitä seuraat? 😊

Eniten minua inspiroi rehellisyys ja aitous. Tykkään myös kauniista kuvista, mutta pelkkä all white ja liika täydellisyys ei inspiroi minua, vaan siinä voi käydä melkein päinvastoin.

Tykkään instagram tileistä joiden kuvissa on väriä ja tunnelmaa myös all whiten lisäksi. Myös kuvateksteillä on merkitystä, en inspiroidu yhtään englanninkielisistä olevinaan tyylikkäistä kuvateksteistä. Kauniit kuvat ja rehelliset monipuoliset kuvatekstit on kivoja. Pelkät muotifeedit, beiget sisustusfeedit, lapsifeedit, englanninkieliset kuvatekstit tai kuvatekstit joissa on pelkkä emoji on itselleni sellaiset no no jutut mitkä ei inpiroi yhtään. Tykkään monipuolisesta sisällöstä.

Seuraan monentyyppisiä tilejä, esim. hyvinvointi, perhe, meikki/kosmetiikka tilejä ja blogeja. Blogeja luen paljon aika paljon lifie-sivuston ja vaikuttajamedian kautta. Sieltä klikkailen aiheita jotka kiinnostaa. Aika harvassa on nykyisin blogit joista lukisin kaikki postaukset. Napsin juttuja jotka itseäni kiinnostaa.

Uutena juttuna itselleni on nyt tullut podcastien kuunteleminen ja sitä kautta olen saanut todella paljon inspiraatiota!

inspiroivat podcastit -näitä seuraan

Grl Gang

Tästä podcastista olen kuunnellut kaikki jaksot ja se inspiroi monipuolisilla ja rehellisillä aiheilla. Kerrotaan mm. kauneusleikkauksista, unelmien toteuttamisesta ja kauheista tinder treffeistä haha!

Miksi tämä inspiroi minua: podissa on positiivinen ja elämänmakuinen suhtautuminen eri asioihin. Monipuolisia aiheita joita on kiva kuunnella. Aitoutta! Uusi jakso tulee aina maanantaisin ja kuuntelen sen heti kun mahdollista.

Mimmit sijoittaa

Säästäminen ja sijoittaminen kiinnostaa ja tämän podcastin ansiosta sain tehtyä ryhtiliikkeen ja aloitin vihdoin kuukausisäästämisen Nordnetin rahastoon! Mimmit sijoittaa podcastin lisäksi samoilta tekijöiltä löytyy blogi 

Miksi tämä inspiroi minua: säästämisestä ja sijoittamisesta kerrotaan ihmisten kielellä helpoin termein ja missio saavutettu: aloitin kuukausisäästämisen pitkästä aikaa!

Yhdessä 

Iina ja Otto kertoo rehellisesti eri aiheista lapsiperheeseen liittyvistä asioista. Iinan blogia olen lukenut vaikka miten pitkään ja suosittelin sitä myös lemppariblogit postauksessa.

Miksi tämä inspiroi minua: Kasvutarina on vaan niin mahtava; minimituloilla elävästä pariskunnasta kohti huikeasti tienaavaa yrittäjää. Positiivinen asenne ja aitous vaikka lukijoita ja seuraajia on tuhansittain. Podissa kerrotaan myös aremmista lapsiperheen aiheista.

Kaikki podcastit joita kuuntelen löytyy spotifysta

Tässä muutamia instagram-tilejä joita seuraan ja jotka inspiroi

empuskaa

Ihania värikkäitä ja kauniita kuvia. Vaikka tili on selkeästi suunniteltu noudattamaan tiettyä sävymaailmaa, se ei ole yhtään tylsää. Toteutus on kaunis, persoonallinen, värikäs ja kuvatekstit monipuolisia

. empuskaa instagram feedistä sain inspiraation siihen, että haluan saada omaa tiliä värikkäämmäksi. Tehostevärinä itselläni toimii keltainen.

emmidaily

Emmin tunnen myös livenä ja hän on todella visuaalinen ja toteuttaa ammattimaista instagram-fiidiä. Emmi on kasvattanut seuraajamäärää ihan älyttömästi ja se on varmasti vaatinut hommaa, hatun nosto siihen! Hän on aktiivinen myös instastoryn puolella ja ottaa seuraajiin kontaktia kivasti esim.kyselyjen kautta. Kaunis, mutta ei tylsä instagram <3!

Emmin tiliä seuraamalla olen saanut inspiraatiota ja yritystä kasvattaa myös omaa seuraajamäärää.

meikkimuija

Lemppari meikkiaiheinen instagram-feedi! Instagram storyn kautta olen saanut monta hyvää tuotevinkkiä ja hän vaikuttaa mukavan persoonalliselta.

Inspiraatiota olen saanut kokeilla erilaisia meikkituotteita.

heljatuulia

Kaunis ihminen sekä ulkoa, että vaikuttaa olevan sitä myös sisältä. Vaikka Heljä on Fitlinen jälleenmyyjä ja tiiminvetäjä niin hän ei todellakaan jokaisessa storyssa tai julkaisussa hehkuta liikaa tai ”survo seuraajien naamalle” pelkkää fitskuvoimaa. Se ei inspiroi nimittäin yhtään. Positiivinen elämänasenne ja aitous.

Ihana tyyli ja olen saanut inspiraatiota käyttää ehkä useammin kirkkaita huulipunia haha! Vaikka niitä toki aikaisemminkin käytin.

byvilma

Pitää mainita Vilma, koska hänen instagram kuvan perusteella inspiroiduin käyttämään Gaston Lugan reppua uudelleen jota käytin aikaisemmin vaan salireppuna. Nykyisin käytän sitä aina pyöräillessä ja on niiin kätevä! Sain oman reppuni blogin kautta muistaakseni viime maaliskuussa.

Inspiroidun monesta satunnaisesta tilistä, satunnaisesta kuvasta, postauksesta tai ajatuksesta, mutta tuossa muutama jotka tuli intuiitiolla mieleen.

Kaikki kuvat on muuten meidän 6-veen ottamia <3.Kivaa perjantaita!

Lue myös

Bloggaajan glamouria? NOT

5-lemppari blogia

Ei Fit eikä Fashion ja silti FitFashionin bloggaaja

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *