IHOHUOKOSIAKO PIENENTÄVÄ NAAMIO?

Välillä iskee tuskanhiki ja hirveä vertailufiilis kun katsoo instagramissa muiden kauniita ihoja. Monellakaan ei näytä olevan isoja ihohuokosia riesanaan, tai sitten kuvat ovat vaan taidokkaasti muokattuja. Itse kärsin isoista ihohuokosista, valitettavasti. Sen lisäksi T-alue kuten otsa, leuka ja nenä rasvoittuvat aikaajoin, varsinkin kesällä helposti. Myös mustapäitä löytyy nenästä ja leuasta. Aikamoinen työmaa siis. Nyt omaksi ja teidän iloksi saan esitellä MayBeaty Pore Mask kasvonaamion, joka lupaa nimenomaan tehdä ihohuokosista pienemmät ja imeä rasvaa+talia vain yhden hoitokerran jälkeen!

Kasvonaamio on pakattu näppäriin yksittäispakkauksiin, joka on yllättävän riittoisaa. Yhdestä pakkauksesta riitti sekä omaan koko naamaan, että miehen nenä+poskiakselille. Yksittäispakkauksia on näppärä kuljettaa vaikka reissussa mukana, säästää matkalaukussa tilaakin kätevästi.

Levitän MayBeaty Pore Maskin pestylle, kuivatuille kasvoille. Annan naamion vaikuttaa n.2o-minuuttia ja vaikutusaikana naamio kuivuu ja oikein tuntuu, miten likaa imeytyy naamasta. Suositeltu vaikutusaika on 15-30 minuuttia ja joskus olen pitänyt jopa 40-minuuttia kun aika lensi blogihommien parissa liian nopeasti.

Naamio pitää ajatuksen kanssa pestä pois kasvoista ja vaati vähän hankausta. Mikä pestäessä tuntui positiiviselta, ainakin tuote kunnolla iski tehonsa ihoon.

Olo tuntuu ihanan puhtaalta, tasaiselta ja raikkaalta hoidon jälkeen, pientä arjen hemmottelua. Joidenkin syväpuhdistavien naamioiden kohdalla iho tuntuu kuivalta kuin korppu, mutta tässä omasta mielestä olo oli raikas, mutta ei liian kuiva.

Kun katsoo ennen-jälkeen kuvia, huomaan isoimman eron olevan ihon tasaisuudessa. Hoidon jälkeen iho ei punoita, eikä ole niin epätasaisen värinen kuin ennen. Luontaisesti isot ihohuokoset eivät voi poistua varmaan millään keinolla täysin, mutta mukavaa että naamio kuitenkin pienensi niitä. Kuvia ei ole myöskään photoshopattu ja otettu luonnonvalossa.

Mikäli syväpuhdistava, ihohuokosia pienentävä naamio kiinnostaa, suosittelen kokeilemaan MayBeaty Pore Mask tuotetta. Itse ainakin tykkäsin :).

Sain teille myös jakoon alennuskoodin, jolla saatte MayBeatyn Pore Maskista -30%! Käytä siihen koodia tiinapore niin saat hyödynnettyä alennuksen.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

En hyödy linkkien klikkaamisesta

Yhteistyössä MayBeaty

 

Kommentit (2)
  1. Tekis mieli kokeilla :> Mietin vain tuota tuoksu politiikkaa, onko kovinkin pistävä tuoksuinen?

    1. Tiina / Fit Fat Mama
      9.6.2017, 18:43

      Moikka,ei ole pistävä,sellainen raikas mieto tuoksu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *