Ihmiset käyttäytyy päin persettä ja mietin miksi

Jo vuosia olen työskennellyt puhelinasiakaspalvelussa sekä kirjoittanut blogia, joten monentyyppisistä ihmisistä ja persoonista on tullut kokemusta todella paljon. Se on oikeasti aika mielenkiintoista miten erilaisia ihmiset onkaan. Asiat joita itse pidän itsestäänselvänä kuten esimerkiksi hyvät käytöstavat eivät ole todellakaan kaikille selkeä asia.

Asiat voi ilmaista positiivisesti, negatiivisesti, rakentavasti tai tarkoituksella loukaten. Monesti mietin, että mitä hemmettiä ihmisten päässä liikkuu kun monella puuttuu täysin käytöstavat?

”Kohtele muita kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan”. Tiedostaen piikittelevät kommentit tai heitot joiden tarkoitus on tuottaa mielipahaa on vaan asia jota en ymmärrä. Ehkä ongelmani on välillä liiallinen empaattisuus. En halua olla ilkeä, vaan kiltti. Mutta en todellakaan halua muuttua koskaan kyyniseksi ilkeäksi ihmiseksi.

Viime aikoina blogin puolelle on tullut muutamiakin heittoja, joiden ajatus on ollut varmaan vaan loukata.

Ihan oikeessa oot, mitään silmää sulla ei ole 

Seuraajan mielestä sisustustaulut oli aseteltu seinälle väärin.

Ootko raskaana <3?

Ilmeisesti näytin hänen mielestään niin lihoneelta.

Ja huomasin juuri, että kummassakin kommentoija on ollut sama :D.

Jos olen itse huomannut ärsyyntyväni jonkun tietyn henkilön seuraamisesta, en ole aukonut päätäni vaan yksinkertaisesti lopettanut kyseisen ihmisen seuraamisen tai jatkanut, mutta en haukkunut.

Yhdessä työpaikassa asiakas oli niin ilkeä, että itkin puhelun jälkeen. Yhdessä asiakas kysyi saako p*llua ja haistattelua on myös tullut kuultua monet kerrat.

Postauksessa ei ehkä ollut selkeää punaista lankaa, mutta ihan vaan tälläisenä lyhyenä pohdintana miksi ihmiset käyttäytyy päin persettä. Miksi on niin vaikeaa omistaa edes yksinkertaiset käytöstavat?

Lue myös

Ihmisten huonot käytöstavat

Sairas blogimaailma -hävetkää!

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Voi kamala, mitä käyttäytymistä! Todella kurjaa, että joudut kestämään tuollaista . Tuli tosi paha mieli sun puolesta. En käsitä, miksi ihmiset käyttäyvät noin vaikka kuin olisi itsellä paha olo.. 🙁 Hyvä nostaa tätä esille. Jospa saisi ihmiset vähän miettimään. Minusta blogisi on ihanan raikas, aito ja rempseä ja sitä on ilo seurata 🙂 Hyvää ja tervettä kevättä koko perheellesi!

    1. Itsekään en ymmärrä kyllä monesti ihmisten käyttäytymistä :/. Kiitos Iita, tulipa kiva mieli kommentistasi ja mukavaa kevättä siullekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *