Ihan tavallinen päivä

Silloin tällöin on mukava tehdä Meidän päivä postauksia ja tykkään itsekin lukea niitä toisten blogeista. Halusin tehdä tällä kertaa ihan meidän arkipäivästä postauksen, sellaista en töihin menon jälkeen olekaan tehnyt. Yksi vauvavuoden meidän päivä postaus löytyy täältä,joka on tehty ihan blogin alkuaikoina.

IMG_9519

IMG_9511

 

6.00 Armoton herätyskello soi ihan liian aikaisin. Ylös sängystä ja kylppäriin naamanpesu, piilarit päähän ja kasvojen rasvaus.

6.10 Alakertaan. napsautan kahvinkeittimen päälle ja juon ½ litraa vettä. Juon kahvin ja selailen kännykästä nettiä sohvalla.

6.30 Päätän tehdä pikavatsat ja siinä pungertaessa keksin että tänään haluan tehdä meidän päivä postauksen. Hyvä esimerkki siitä miten saan postauksien ideoita usein nimenomaan treenatessani. Yksi suosituimmista postauksista Äitiys-tekosyy lihavuuteen idis kehkeytyi juoksulenkin aikana.

6.35 Muistan etten ottanut vitamiineja (d + omega) ja kahmaisen ne kurkkuuni. Aloitan meikkaamaan.

6.55 Pärstä about ready. Meikkauksen välissä kävin ottamassa postausta varten muutamia kuvia ja kirosin aamun pimeyttä. Mietin samalla mitkä vaatteet ja laukun valitsen. Halusin olla mustavalkoinen, joten pakkasin Noehin eväät ja muut tavarat.

IMG_9516

IMG_9521

7.05 Munakas mikroon. Mikron huristessa näpsäisen muutaman kuvan

7.10 Mikro piippasi jo pari minuuttia sitten ja kiirehdin yläkertaan vaatteiden vaihtoon.

7.15 Eetu herää ja kerkeän juuri ja juuri muiskauttaa hyvän huomenen pusun. Minimies jää köllöttämään miehen kainaloon ja tulee hieman haikea fiilis kun tietää, että näen toisen vasta yli 8-tunnin päästä.

7.20 Lapan munakkaan hirmuista vauhtia haarukalla suuhun kävellen samalla ympäri kämppää ja raivailen tavaroita.

7.30 Lähden ajamaan pyörällä töihin

7.45-15.45 Töissä. Tauon aikana sovin mammamiitin, vastailen sähköpostiin, tarkistan kommentit ja facebookin.

16.00 Päiväkodilla ja haen pikku-ukkelin kotia. Päivä oli mennyt ihan jees, tosin nukkumaan mennessä Eetu oli nostanut metakan. Neuvolantäti soittaa ja varataan vihdoin 2-vuotisneuvola.

 

IMG_9523

16.15 Kotona. Lähtö venyi kun jäin suusta kiinni neuvolantädin kanssa, meillä menee päikystä pari minsaa pyörällä kotia. Heti kotiin tullessa isken käteni kaappiin, great.

IMG_9527

IMG_9528

''

IMG_9533

16.30 Eetu hyppää heti kotiin tultua auton kyytiin huutaen ”mopotti kiitää”, eikä Äidin seura kiinnosta yhtään lässytyksestä huolimatta. Keitän siis kahvit ja syön puolikkaan protskupatukan. Kahvin jälkeen minimies suostuu tulemaan lässytettäväksi ja luetaan kainalokkain Muumi-kirjaa.

17.00 Ruoka. Laitan ensin minin ruuan lämpenemään ja otan sillä aikaa tulevaa postausta varten annoksesta kuvan. Mikrotuksen aikana Eetu riehuu sohvalla ja kerkesi myllätä sohvatyynyt vinksin vonksin. Syönnin jälkeen annan koiralle ruuan.

IMG_9534

IMG_9535

18.10 Ruuan jälkeen katsottiin jakso Muumeja ja hengailtiin hetki. Vaihdoin lenkkivaatteet päälle, pakkasin Eetun kärreihin ja lähdettiin hölkkäämällä hakemaan kirjettä postista.

18.40 Mennään käymään pikaisesti leikkipuistossa. Leikitään mm. kioskia ja Eetu syöttää miulle olevinaan hänen tekemiään lihapullia.

19.10 Tullaan kotiin, leikitään hetki legoilla jonka jälkeen raivataan lelut. Mini tottelee heti ensi pyytämällä joka on erittäin harvinaista herkkua. Naureskelinkin, että nytkö sie tottelet kun Äiti tekee meidän päivästä postausta haha!

IMG_9538

19.40 Iltapalaksi kaurapuuroa Bonnella ja jälkkäriksi päärynää. Lataan kahvinkeittimen aamua varten, laittelen astioita koneeseen ja teen shakeriin itselleni iltapalan.

20.00 Iltapesujen kautta sänkyyn, luen iltasadun, annan hyvän yön pusun ja menen kylppäriin puhdistamaan naaman ja värjäämään hiuksia.

20.30 Roudasin yläkertaan mennessä Eetun, läppärin, kuulokkeet ja kännykän -monitaitokäsinen siis, koska halusin tehdä blogihommia hiusvärin vaikutusajan vierashuoneessa. Teen osittain Välikausihaalari-postauksen, jonka teen loppuun seuraavana päivänä.

21.20 Tulen alakertaan ja teen itselleni iltapalaksi proteiinipannaria mikrossa. Raivaan keittiötä.

21.25 Pannari mikrottuu ja sen ajan aloitan tämän postauksen tekemistä.

21.30 Tiina-aikaa! Katson hömppää netistä, syön iltapalaa ja välillä katselen kännykältä insta-face väliä.

22.30 Mies tulee kotiin ja lähtee samoin tein käyttämään koiran pihalla. Teen hänelle sillä aikaa rahkan iltapalaksi.

23.20 Vaihdettiin kuulumisia ja ruvetaan taas jälleen nukkumaan liian myöhään. Iltavuoroviikot on perseestä kun ei nähdä lähes ollenkaan.

 

Oli mukavaa tehdä ihan tälläinen perus arkipäivän postaus :). Seuraavan kerran voisin tehdä vastaavan salitreenipäivänä, mikäli näille on kysyntää.  Mitäs itse tykkäsit?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

 

Kommentit (14)
 1. Olipas hei kiva tällainen ihan perinteinen päivä kuvina! En edes muista, koska viimeksi olen itse tehnyt! Ehkä joku päivä voisikin tehdä, kun on ihan tää uusi arki ja kaikki 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   2.10.2015, 07:04

   Kiva kun tykkäsit, on tälläsissä kyl hommaakin heh :D.Tee ihmees!

 2. Kuurankukka
  1.10.2015, 23:24

  Tää oli tosi kiva, tämmösiä lukis mielellään useemminkin 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   2.10.2015, 07:04

   Kiitos :). Tämä oli kiva tehdäkin, vaikkakin aika aikaanvievää mutta tykkään itsekin tälläisiä lukea muiden blogeista joten pitäis tehdä useammin itsekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *