Ihan perinteinen ostospostaus

Hellurei! Välillä on ikävä niitä blogin alkuaikoja kun postaukset oli suurimmaksi osaksi sitä my day höpölöpöä. Bloggaajat eli enemmän hetkessä ja kirjoittivat enemmän flowlla, eläen siinä hetkessä.

Nyt siis luvassa ihan perinteinen ostospostaus : mitä ostin tänään kaupungilta. Tarkotuksena oli ostaa itselleni puuvillaiset sormikkaat, nykyisistä kun on sormenpäät rikki.

Miulla oli tänään vapaapäivä ja päätin jo eilen, että nyt haluan edes vähän lietsuta. Case k:n aikana en ollut kertaakaan käynyt kunnolla pyörimässä kaupungilla, joten voin kertoa miten hitsin hyvältä tuntui! Silmät oikein kiilui kun pääsi kaupoille <3.

Ajoin Taaperon kanssa pyörällä keskustaan. Tarkoituksena oli ensin mennä käymään hm:lle etsimään sormikkaita, mutta se aukesi vasta 11.00 , joten mentiin käymään Suomalaisessa kirjakaupassa.

Olisi ihanaa lukea useammin kirjoja, mutta jotenkin ne aina jää. Yksi isoimmista valintakriteereistä on niinkin pinnallinen kuin kansi. Jotenkin jos kirja henkii sellaista hyvää fiilistä, ostan sen herkemmin.

Ostin motivoivan ja mielenkiintoiselta vaikuttavan urakirjan, joka toimi myös tehtäväkirjana. Olen aina tykännyt esim. leikkaa-liimaa tyyppisestä luovuudesta ja kirjojen sivuilla vaikutti olevan kivoja toiminnallisia tehtäviä. Kirja maksoi 19,90e.

Suomalaisen kirjakaupan jälkeen kävästiin Class ohlsonilla jossa tuli naapuri sattumalta vastaan. Vaihdettiin muutama sana ja jatkoin tytön kanssa matkaa Tokmannille.

Tokmannilla viihdyttiin kosmetiikkahyllyillä pitkä tovi. Ostin 3 erilaista kynsituotetta; kynnenkasvattajan, hoitoöljyn ja pinkin lakan. Kasvojen pesua helpottamaan pinkin hiuspannan ja niiiiin ihanan kultaisen meikkipussin 5e:lla joka oli aivan mahtavan bling blingi.

Neiti näpsä sai itselleen Frozen-setin 5e:llä johon kuului hiusharja, ponnareita ja peili. Laadusta kertoo se, että peili meni jo rikki: peilipinnan liima lähti kotelosta irti.

Pyörittiin vähän liiankin pitkään ja tuli kiire jatkaa matkaa. Käväisin extemporena kicksissa josta hankin kasvonhoitoa varten essencen ja extemporena kicksin pari meikkiä -50%.

Äkkiä hm:lle josta alerekistä löytyi tytölle ihanat kesäsandaalit alle 5e:lla ja kesämekko alle 3e:lla.

Pyöräilin hirmuista vauhtia kotiin, vaihdoin menopelin autoon ja hurautin hakemaan eskarin kotiin.

Oli tehokas aamupäivä: 10km pyöräilyä ja hieman shoppailua pitkästä aikaa. Ihan best ja piristi niin paljon mieltä. Sekä äidille, että tyttärelle pieniä kivoja juttuja. Ja siis: lopputulos oli etten edes löytänyt niitä hanskoja joita lähdin ostamaan :D.

 

Pirteetä perjantaita tyypit!

 

 

Lue myös

 

Tämän verran Helsingin reissuun meni rahaa

Berliinin ostokset

 

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *