Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Hyvin nukuttu yö takana! Miten se vaikutti päivään?

Wupii wupii wupii wup wup! Heräsin lauantaiaamuna ja huomasin, että däm: minua ei väsytä! Oli kerrankin hyvin nukuttu yö takana. Se ei ole millään lailla itsestäänselvä tunne vauvaperheessä.

Vauva heräsi vain KERRAN yöllä syömään! Aika pitkään pari yösyöttöä on vaihtunut miun harmiksi 3-4 herätykseen ennen lopullista virkoamista ja se on vaikuttanut ihan selkeästi omaan aamuun –ja koko päivään. Miina täyttää tässä kuussa 9-kuukautta, niin alkaakohan hormonallinen tsemppihormoni lievenemään jo? Siis se, että alussa äidin hormonitoiminta pitää huolta ettei väsymystä tunne niin paljon, vaikka heräämisiä tulisi yöllä useitakin.

Nyt kun olin virkeä ja pirteä heti aamusta, huomasin sen vaikuttavan monellakin tavalla:

En jääny niin pitkäksi aikaa koomailemaan sänkyyn. En meinannut nukahtaa uudelleen.

Aamupuuhat sujui paljon helpommin! Monesti väsyneenä otan ihan perus aamupuuhistakin stressiä ja ärsytystä. Tein muuta kuin peruspuuroa aamupalaksi, mikromunakasta, paahdettua ruisleipää avokadolla ja smoothieta. Tosin smoothieta en jaksanut, joten joinkin sen illalla.

Aamupalan jälkeen raivasin astiat tehokkaasti ja loogisesti pois koneesta, pyyhin myös pöydät ilman manailuja, että v*ttu tätä sotkua taas, en jaksa, hermo menee. Raivaaminen ylipäätänsä oli vaan rallalaa meiningillä, eikä tullut sellaista kiukkufiilistä, että taas tätä samaa siivoamista ja siivoamista.

Ei tuntunut sellaista yleistä jumitusoloa, jossa ihankuin harso olisi vedetty pään yli.

Ulos lähtö sujui hyvin.

18 aikoihin monesti tulee sellainen kooma ja toivon,että pääsispä jo nukkumaan. Nyt vireystaso oli melko sama kuin aamulla.

Olin niin liekeissä,että vaan hehkutin eilen kaikille sitä ja oli pakko tulla tännekin wuhuttelemaan hihi. Kyllä paremmat yöunet tekee gutvanaa!

Kiitos vauva,toivottavasti tälläsiä öitä tulisi jatkossa useammin <3

Lue myös edellinen postaus; Tämän kaiken sain kirpparilta alle 15e:lla

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.