Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HYVÄT SADEVAATTEET LAPSELLE

Leikki on lasten työtä ja mikäs mukavampaa leikkiä keväisin, kuin lätäköissä pomppiminen. En halua soosotella tai toppuutella lastani olematta menemään lätäköihin. Mieluummin laitan itsekin kumpparit jalkaan ja kävelen hänen perässään lätäköihin. Vesi on elementtinä kuitenkin sellainen joka aiheuttaa pukeutumisessa hieman haasteita. Useammassa lastenvaateryhmässäkin on tullut kyselyitä hyvistä vettäpitävistä vaatteista, joten mikäli sellaiset on sinullakin etsinnässä, kannattaa lukea loppuun. Yhteistyössä Jollyroomin kanssa tulin esittelemään Nordbjørn merkin sadevaatteet joissa uskaltaa minin mennä lätäköihin!

Annoin Eetulle vaihtoehdoksi raidallisen ja keltaisen sade-asun, joista minimies valitsi pirtsakan keltaisen. Housut yltävät pitkälle ylös henkseleiden kera ja takissa oli kätevät sivunepparit jolla hoikankin lapsen lapsen päälle istuvuuden saa paremmaksi. Kapeat vaatteet istuu meidän pikkumiehelle paljon paremmin kuin muodottomat jättivaatteet.

Hänellä oli myös valinnanvapaus kumikenkien ja kurahanskojen suhteen -kokonaisuudesta tulikin todella pirteä! Vihreät kumikengät pitää hyvin vettä korkean varren avulla. Kapeat kumisaappaat pysyi hyvin pienessä jalassa myös ilman kumilenksua. Sekin tuli testattua kun Eetu vetäisi sisällä kumpparit jalkaan ja pomppi&juoksi ympäri kämppää hihi.

Kurahanskat ovat vuoratut, joten kevätkeleillä ei tarvitse laittaa edes toisia hanskoja alle. Pukemisrumba on muutenkin aina aikamoista, joten vuoresta iso plussa! Jätkä erottuu hyvin myös syksyn harmailla sadekeleillä tälläisellä värikombolla.

Eilen vaatteet pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin kun minimies lähes sukelteli lammikossa. Kuvien ottamisetkin meni hyvin, annettiin vaan Eetun leikkiä miten mieli teki. Hän juoksi, pomppi, työnsi autoa ja jopa istui hetken lätäkössä. Nordbjørn oli merkkinä itselleni entuudestaan tuntematon, joten hieman jännityksellä tarkistin onko sisävaatteet märät. Joka paikka pysyi täysin kuivana! Kokemus  Nordbjørn sadevaatteista+kumppareista oli siis positiivinen.

Tilasin vielä eilen Nordbjørn:n fleeceasun kun sekin sattui olemaan sopivasti tarjouksessa. Välikausivaatteet alkaakin olla meillä kasassa. Mikäli teillä ei vielä ole, kannattaa käydä kurkkaamassa Jollyroomin muutkin lastenvaatteet ja kengät joista löytyy mm. välikausikamppeita.

Joensuuhun ainakin iski kunnon takatalvi, tänään lunta tupsutti taivaalta ihan kunnolla. No, kyllä se kunnon kevät sieltä kohta tulee ja eipähän tarvitse tämän Maman stressata vesilätäköistä :).

Millaisilla varusteilla olet saanut pidettyä lapsesi kuivana vesileikeissä?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Sade-asu,saappaat ja hanskat saatu Jollyroomilta.

Kommentit (6)

 1. Nelli

  Ihanan pirteä setti! 😍 mikä noissa lätäköissä onkaan, että kaikki lapset on niistä aina ihan onnessaan! 😂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Toi on kyllä ihana väriläiskä-asu <3. Niimpä ja hitsi kun iteki ekaa kertaa moneen vuoteen kokeilin kumppareilla kävellä lätäköstä, niin onhan se aika siistiä hih 😀

 2. Westend Mum

  Vesileikit ovat ihan parhaita. Ei niitä tosiaan viitsi kieltää, joten hyvät vaatteet ovat kaiken a ja o.
  http://westendmum.fi

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Samaa mieltä :)!

 3. j

  Onko kumpparit miten painavat? Kattelin jollyroomista samoja mutta en vielä uskaltanut tilata, jos on hirveän raskaat 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Ei ole painavat,hyvin onnistui meidän pienikokoisella jätkällä niissä juokseminen :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.