Hyvästi Housewifen hirveät hiukset!

Vaikka tykkään laittautua, meikkailla ja näin pois päin, hiukset on miulla se heikko lenkki. Olin käynyt edellisen kerran kampaajalla elokuussa, pari viikkoa ennen synnytystä. Ennen ristiäisiä vedin vessassa kaupan hiusvärin tyveen häsässä kymmenessä minuutissa, samalla kun vauva kiljui taustalla ja mies yritti rauhoitella bebeä. Tuloksena oli liian tumma sävyn valinta, kaula, korva ja otsa värissä. Toisen kerran kotona vaalensin hiusten latvoja kaupan värillä kun ärsytti pelkkä yksivärinen pötkyläluukki. Latvat kuivui käsittelystä ihan älyttömästi, että menipä sekin homma ihan nappiin hah!

Juurikasvu kasvoi ja kasvoi, käytin tiuhaan tahtiin sävyttävää tyvisprayta mutta sitten meni totaalisesti hermo housewife horror hiuslookkiin. Olin manannut jo päässä, että pitää vaan jatkaa harakanpesä lookilla eteenpäin kun vauvaa ei kuitenkaan kampaamoon voi ottaa. Tuli kaverin kanssa puhetta, että hänen kampaamoon saa ottaa kyllä vauvankin mukaan, joten sovittiin aika.

Ennen

Olin käynyt edellisenä päivänä suihkussa ja pitänyt päivän housewife nöttyrällä hiuksia joten näyttää sen takia vieläkin karmeammalta :D. Silloin jos suoristin hiukset, tugee oli ihan jees. Mutta ou mai kaad mikä hamppukasa!

Jälkeen

Tyvikasvu värjättiin piiloon kevytvärillä, joka vain vähän tummempi kuin oma väri. Entisen tummemman värin päälle tehtiin raitoja miedolla vaalennusaineella liuttamalla, ja että saadaan vanha tummempi väri sointumaan hyvin uuden suklaanruskean tyven kanssa. Raidat sekä hiusten pituudet ja latvat sävytettiin pesupaikalla kevytvärillä mokansävyiseksi. Väristä tuli elävä ja kiiltävä, ja se on suunniteltu siten että sen kanssa pärjää pitkälle saakka ennen kuin seuraavan kerran tarvitsee värjätä. Hiuksista leikattiin huonot latvat ja kiharrettiin.

Ai että mie tykkään! Toiveeksi sanoin ainoastaan, että ei kylmää sävyä joka vie väriä kasvoilta ja sellainen, jossa oma juurikasvu ei pomppaa silmiin ihan heti. Onnistui kyllä tosi hienosti.

Kävin täällä Joensuussa Hius- ja meikkistudio Glamour Roomissa ja Selina taituroi. Miulla oli Miina mukana ja hänkin malttoi olla suht kiltisti. Vauva nukkui turvakaukalossa kun tulin kampaamoon, mutta heräsi melkein heti. Vauva oli sitterissä alkuajan, välillä otin sylkkyyn ja syötin kerran. Aika meni nopeasti höpötellessä ja lopputulos mitä kivoin <3. Selinalle sanoinkin, että ens kerran en todellakaan pidä näin pitkää taukoa. Niin paljon kivempi katsoa peiliinkin kun vastassa ei ole juurikasvukatastrofi.

Milloin olet itse viimeksi käynyt kampaajalla?

 

Lue myös Vaaleat hiukset teippipidennyksillä

Edullinen ja hyvä hiusnaamio!

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (13)
 1. Mulle tukka on se thö juttu. Käyn kampaajalla joka toinen kuukausi ja siitä en mielellään tingi. En kauheasti meikkaa tai panosta kalliisiin merkkivaatteisiin, mutta tukka on mun kruunu.

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   16.2.2018, 09:37

   Niinhän se sanontakin on että hiukset on naisen kruunu :). Pitää kyllä jatkossa panostaa enemmän, vaikka miten olisi meikit kivasti ja vaatteet ok, niin kokonaiskuvasta tulee suttunen jos hiukset on ku harakanpesä :D.

 2. Waude mitkä hiukset!!! Mikä sun hiuksien oikea väri on?

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   16.2.2018, 09:39

   Kiitos, tykkään kyl iteki kovasti :). Sellanen kliseinen suomalainen ei-minkään-värinen maantien värinen :D. Lapsena oli vaaleat, josta muuttui kauniin ruskeiksi, mutta jossain vaiheessa oma väri vaalentui sellaiseksi maantien väriseksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *