Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HYVÄ MINERAALIMEIKKIPUUTERI

Vaikka blogin puolella en kovinkaan säännöllisesti kirjoita kosmetiikasta, voin sanoa olevani meikkihurahtanut. Uusien tuotteiden testaaminen on ihanaa ja Konmaristi sanottuna ”tuottaa minulle iloa”. Meikkaaminen on päivittäinen rutiinini, siitä tulee pirteämpi olokin.

Kun meikkaa lähes poikkeuksetta päivittäin, on kuitenkin tärkeää että iho ei joudu muhimaan ihan jatkuvasti. Mineraalimeikkipuuteri on kevyempi ratkaisu kasvojen meikkaukseen.

Ostin viime vuonna ensimmäisen kerran mineraalimeikkipuuterin, mutta huomasin levittämisen kestävän pitkään ja rasiasta piti raivolla paukuttaa ainetta irti. Sopivaan peittoasteeseenkin piti kerroksia survoa monta. En kaivannut naaman kanssa yhtään enempää taistelua kiireisissä arkiaamuissa ja  unohdin mineraalimeikit pitkäksi aikaa. Ennen Rodoksen reissua halusin pitkästä aikaa kokeilla hengittävämpää, mutta peittävää ratkaisua naamalle ja lähdin googlettelemaan eri mineraalimeikkivaihtoehtoja.

Bongasin netistä FLOW kosmetiikkamerkin jonka sivuilta tilasin ensin 5 kpl mineraalimeikkipuuteri testipusseja postikulujen hinnalla. Tosi kätsää, että sai monta eri sävyä kotiin josta sai kokeilla itselleen sen parhaimman värin. Väärän värinen meikkivoide kasvoilla kun ei imartele ketään, nim. kokemusta on…

Ostin ensin sävyn Peach. Tykästyin tuotteeseen; jälki on sopivan peittävää, levitys helppoa ja jauhetta ei tarvitse paukuttaa rasiasta ärräpäät lennellen. Sisällysluettelo ei sisällä mitään ylimääräistä shäibää, ainoastaan: mica, titaanidioksidi, rautaoksidit ja sinkkioksidi. Vaikka en normaalisti mieti pahemmin mitä tölmyä työnnän naamaani, niin jotenkin raskauden aikana on kivempi kun ei ainakaan päivittäin tunge kaikenmaailman koodeja naamaan.

Tykästyin sen verran tuotteeseen, että laittelin FLOW:lle viestiä ja sainkin ilokseni muutamia muitakin tuotteita heiltä testiin. Mikä tuotteessa – ja yrityksessä kiinnosti tuotteen lisäksi on se, että kyseessä on Suomalainen yritys. Tuotteet valmistetaan pienellä tehtaalla Hyvinkäällä. Ei lähiruokaa, vaan lähimeikkejä suoraan Suomesta hihi.

Amber mineraalimeikkipuuteri sävyä käytän silloin kun olen laittanut itseruskettavaa. Sävyltään Amber on siis hieman tummempaa, mutta ei missään nimessä liian keltaista tai wannabe-tummanainen sävyä.

Tässä MAC:n peiteaine kolmion mallisesti, muuta meikkipohjaa ei kulmien ja ripsien lisäksi ei

Ja seuraavissa kuvissa Flow mineraalimeikkivoide 1 kerros

Aika kiva, luonnollinen ei pakkelimainen lopputulos.

Levitän mineraalimeikkipuuterin ecotoolsin kabuki-siveltimellä. Puuteria kopsutellaan kannen päälle, sivellin tökkäistään tuotteeseen ja pyöritellään niin, että mineraalimeikkipuuteria uppoutuu harjaksiin. Kopistelen ylimääräisen siveltimestä pois ja levitän puuterin pyörivin liikkein edeten yleensä keskeltä sivulle. Mineraalimeikkipuutereissa parasta on se, että niistä ei tule ollenkaan kakkunaama oloa, iho hengittää eikä tunnu meikatulta.

Paras mineraalimeikkipuuteri on miun mielestä FLOW-kosmetiikan. Kyseessä ei ole maksettu mainos, ensimmäisen purkin ostin ihan omilla verkkopankkitunnareilla sivujen kautta ja halusin tulla vinkkaamaan tästä merkistä teillekin! Olipa virkistävää höpöttää pitkästä aikaa ihan girly girly juttuja <3.

Kivaa perjantaita!

Onko mineraalimeikkipuuterit itsellesi tuttuja? 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (3)

  1. Siiri / Pilkettä
    • Tiina / Fit Fat Mama

      Noi on kyllä tosi hyviä :)! Nytkin aurinkopäivinä kun halusin kevyttä ehostusta kasvoille, niin kätsä sutaista pikkuisen mineraalimeikkiä ja heti tuli fressimpi olo ilman ylimääräistä pakkelia. Kiitos linkistä, käyn lukemassa 🙂

  2. 5 MINUUTIN MEIKKIHAASTE – Fit Fat Mama

    […] HYVÄ MINERAALIMEIKKIPUUTERI […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.