Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Hyvä hiusöljy

 

Parissa postauksessa olen parpattanut huonoista tuotteista ja kuten lupasin, nyt on luvassa niiden sijaan tuotesuositusta!

Hyvä hiusöljy on ollut hakusessa, mutta nyt olen sen löytänyt ja halusin tulla vinkkaamaan siitä myös tänne! Ongelmana itselläni on kuivat latvat, jotka janoaa hoitoa. Toinen ongelma on ohuet hiukset. Monet hiusöljyt joita olen kokeillut, ovat olleet liiankin öljyisiä ja ohuet hiukset on ruvennu näyttämään ihan rasvaisilta. Yäk.

Ostin Sokokselta hiusten hellimisviikolta hiusöljyn ja kysyin tähän myyjältä jeesiä. Ensin hän suosittelin Maroccanoil hiusöljyä, mutta en halunnut maksaa yli 30e yhdestä öljypurnukasta. Olisi kypsyttänyt jos en olisikaan tykännyt kyseisestä tuotteesta ja rahat olisivat menneet hukkaan. Maroccanoilin lisäksi hän suositteli ;

Wella SP Luxe Oil

ps. Kukka on napattu koiran pissatuslenkillä jostain tien varresta. Laitoin luonnonkukkia maljakkoon ja käy näköjään somisteeksi kuviin. Näinkö ne pro kuvaajat tekeekin, kukkia kuvaan niin jopas näyttää purnukat kauniimmalta :D.

Wella System Professional Luxe Keratin Boost on hiuksia vahvistava hoitotuote, joka ravitsee hiuksia syvältä. Hiuksista tulee valloittavan kiiltävät ja ihanan pehmeät! Wella System Professional Luxe Keratin Boost palauttaa karheiden, vaurioituneiden ja käsiteltyjen hiusten joustavuuden.

Keratiinia sisältävä jälleenrakentava hiusöljy hoitaa hiuksia, mutta ei tee niistä liian limaisiä tai öljyisiä. Rakenne on kevyt ja omiin ohuisiin hiuksiin riittää 1 painallus tuotetta. Ostin itse 30ml pikkupurkin, mutta tätä on saatavilla myös 100ml purkissa. Tuoksu on myös ihan älyttömän hyvä! Sellainen makea, ehkä hieman vaniljainen.

Perinteisen hiusöljyn lisäksi olen myös kokeillut kookosöljyä kun jotkut sitä suositteli, mutta en kokenut siitä paljoakaan hyötyä. Toisaaltaan, sitä en muistanut laittaa läheskään päivittäin. Tämä Wella SP Luxe Oil tuoksuu niin hyvältä ja on kiva laittaa, kun ei käsiin jää sellaista limaista oloa, niin olen mieluusti käyttänytkin tätä lähes päivittäin.

Ja kattokaapas näitä ennen-jälkeen kuvia;

Ennen

Kuvat on otettu samasta kohdasta luonnonvalossa. Yökkäritoppi kerkesi vaihtua toiseen kuvaan, mutta eroa kuvilla n. 10-minuuttia.

Sokoksen lisäksi tätä on saatavilla ainakin Cocopandalta  sekä eleven.fi:ssä. *

Kokeilin jatkossa ensimmäistä kertaa tätä suoraa linkkiä verkkokauppoihin juttua, monesti kun tulee seuraajilta kyselyä joistakin tuotteista mistä olen ostanut niin toivottovasti linkeistä on jeesiä :).

Lue myös:Paras hiustuote laiskalle

Luonnonkosmetiikka shampoo alle 3e

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (6)

 1. Syksylintu

  En ole koskaan ollut kovinkaan merkkiuskollinen missään asiassa tai ostanut mitään tuotetta tai vaatetta merkin vuoksi. Osittain rahan takia ja osittain periaatteen takia :D. Voin maksaa jostain tuotteesta hieman enemmän, jos tiedän tuotteen olevan oikeasti sen arvoinen. Mutta en todellakaan suostu maksamaan pelkästä merkistä, jos tuote muuten ei ole sen arvoinen.

  Vuosia käytin tätä samaa SP-hiusöljyä. Se tuntui toimivalta ja maksoi todellakin paljon vähemmän, kuin monet muut. En ollut aiemmin käyttänyt öljyjä ja tämä tuntui ihan huipulta löydöltä! Kun sen levittää vielä kosteisiin hiuksiin, ei tapahdu edes rasvoittumista: mahtavaa!

  Kunnes sitten viimeksi ajattelin, juurikin tuon -40% alen aikaan, että testaan nyt Moroccainoilin hiusöljyä, vaikka hinta kirpaisikin. Siis ero on kuin yöllä ja päivällä. Täytyy sanoa, että Moroccainoil on kaikkien kehujensa arvoinen tuote, ihan mahtava! Tämänkin kun levittää kosteisiin hiuksiin, ne eivät rasvoitu ja silti hoitaa hiuksia. Ikinä ei ole hiukseni olleet näin hyvässä kunnossa!

  Mielestäni SP-hiusöljy siis hoitaa tehtävänsä ihan hyvin, mutta jos oikeasti hiukset ovat huonossa kunnossa tai kesän jälkeen haluaa vähän elvytellä, niin silloin kannattaa muistaa mysö tuo Moroccainoil. Ihan mahtava tuote!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kuulla käyttökokemus tuosta Moroccanoolistakin,kunhan tuo loppuu ja jos aleen tulisi se Morojutska niin vois kokeilla :). Mie oon hyvin harvassa tuotteessa merkkiuskollinen,tykkään kokeilla uusia juttuja mielellään 🙂

 2. Emma

  Aika iso muutos noin lyhyessä ajassa! Vaikuttaa hyvältä tuotteelta 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Niinpä 🙂 Kiva kun huomasit siekun eron 🙂

 3. Emilia

  Myös syoss:n hiusöljy on todella hyvä! Maksaakohan se jotain neljä euroa ja kesti mulla päivittäisessä käytössä melkein vuoden. Mulla ei oo mitkään erityisen ohuet hiukset mut latvat menee helposti tosi huonoon kuntoon. Tää hiusöljy hoitaa tosi hyvin, mutta ei ainakaan mulla rasvoita hiuksia. Suosittelen kokeilemaan sitte joskus!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Ahaa kiva kuulla,hyvältä kuulostaa ja edullinen hinta aina plussaa 🙂 kiitti vinkistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.